Visos daugiausiai perkamos
Smart Water Fountain for pets Petsuper PW02 2,5L (white)
  • Smart Water Fountain for pets Petsuper PW02 2,5L (white)
  • Smart Water Fountain for pets Petsuper PW02 2,5L (white)

Išmanusis vandens fontanas naminiams gyvūnams "Petsuper PW02" 2,5 l (baltas)

VN-45463
Petsuper
22,07 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petsuper PW02 2,5L išmanusis fontanas/girtuoklis šuniui ir katei (balta).

Petsuper PW02 išmanusis fontanas / girdytuvas yra moderniausias 2,5 l prietaisas, sukurtas atsižvelgiant į jūsų augintinio sveikatą ir patogumą. Dėl pažangaus filtravimo ir funkcinių sprendimų jis užtikrina nuolatinę prieigą prie gėlo ir švaraus vandens, skatinant augintinius reguliariai gerti. Tuo pačiu jis veikia itin tyliai – netrikdys Jūsų ramybės ir tylos.

1.jpg

Lengva stebėti vandens lygį

Permatomas rezervuaras leidžia lengvai stebėti vandens lygį, todėl galite realiu laiku patikrinti, ar jūsų augintinis turi prieigą prie vandens. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai žvilgtelėti! Be to, kai skysčio kiekis nukrenta žemiau tam tikro lygio, prietaisas automatiškai išsijungs, kad būtų išvengta galimos žalos.

6.jpg

Didelė talpa ilgam

2,5 litro talpos fontanas patenkins katės ar mažo šuns poreikius apie 7-10 dienų. Tai reiškia, kad galite ramiai atostogauti, žinodami, kad jūsų augintinis turės nuolatinę prieigą prie gėlo vandens.

8.jpg

Paprastas valdymas ir valymas

Petsuper PW02 fontaną labai lengva išardyti, todėl jį daug lengviau valyti. Visus bako elementus galima greitai ir efektyviai išardyti ir išvalyti, o tai sumažina bakterijų dauginimosi riziką. Taip kasdien aprūpinsite savo augintinį sveiku vandeniu! Negana to, fontano apačioje yra neslystančios pagalvėlės, kad jis neslystų grindimis.

2.jpg

Energiją taupantis maitinimo šaltinis

Fontanas maitinamas iš USB, o tai ne tik taupo energiją, bet ir yra draugiškesnis aplinkai. Mažos energijos sąnaudos leidžia ekonomiškai naudoti įrenginį, o kartu užtikrina aukštą našumą.

5.jpg

Tylus veikimas ramiems namams

Gertuvėje naudojamas žemos įtampos 5 V siurblys, kuris paleidžia vandenį nesukeldamas didelio triukšmo. Dėl to prietaisas veikia itin tyliai – nesijaudinkite, kad nesugadinsite ramybės ar nesukelsite streso savo augintiniui.

7.jpg

Patikimas filtravimas

Papildomas fontano privalumas – pažangi filtravimo sistema, kuri efektyviai pašalina plaukus, maisto likučius, sunkiuosius metalus ir kitas kenksmingas daleles. Taip galite būti tikri, kad jūsų augintinis geria tik šviežią, švarų ir saugų vandenį.

4.jpg

Įtraukta

  • Girtuoklis
  • Filtruoti
  • Maitinimo adapteris
  • Maitinimo laidas (1,5 m)
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Petsuper
Modelis PW02
Talpa 2,5 l
Įtampa DC 5 V 1 A
Galia 5 W
Matmenys 210 x 210 x 140 mm
Svoris 0,67 kg
Tikslas Katėms ir mažiems šunims
Prekė detaliau
Petsuper
VN-45463
6975447710291
42 Prekės

Charakteristikos

Garantija
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e