Visos daugiausiai perkamos
Water Fountain for pets Catlink Pure 3 Wired (white)
  • Water Fountain for pets Catlink Pure 3 Wired (white)
  • Water Fountain for pets Catlink Pure 3 Wired (white)
  • Water Fountain for pets Catlink Pure 3 Wired (white)
  • Water Fountain for pets Catlink Pure 3 Wired (white)
  • Water Fountain for pets Catlink Pure 3 Wired (white)
  • Water Fountain for pets Catlink Pure 3 Wired (white)
  • Water Fountain for pets Catlink Pure 3 Wired (white)
  • Water Fountain for pets Catlink Pure 3 Wired (white)

Vandens fontanas naminiams gyvūnams "Catlink Pure 3 Wired" (baltas)

VN-46602
Catlink
64,82 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Catlink Pure 3 išmanusis fontanas / girtuoklis šuniui ir katei (balta).

Rūpestingai apsupkite savo pūkuotą draugą ir pasirūpinkite jo gerove. Išmanioji girdykla Catlink Pure 3 sukurta atsižvelgiant į jūsų augintinių sveikatą ir komfortą, todėl užtikrina vandens filtravimą ir veikia itin tyliai. Jis taip pat palaiko kelis veikimo režimus ir tiekiamas su 2,3 litro talpos rezervuaru. Prietaisas veikia laidiniu būdu, o jo priežiūra nesukels jums sunkumų ir neužims daug laiko. Palaikydami 2,4 GHz Wi-Fi dažnių juostą, galite prijungti „Pure 3“ prie tam skirtos programos ir peržiūrėti ataskaitas apie savo šuns ar katės sveikatą.

4 veikimo režimai

Catlink Pure 3 išmanioji gertuvė palaiko iki 4 veikimo režimų. Tekantis (numatytasis režimas) garantuoja pastovią gėlo vandens srovę, skatinančią jūsų augintinį hidratuotis, o Eco užtikrina 3 minučių vandens tekėjimą kas 5 minutes. Pasirinkus Išmanųjį režimą, fontanas prisitaiko prie jūsų augintinio elgesio. Kaip tai veikia. Kai aptiks artėjant jūsų augintinį, jis automatiškai persijungs iš ekologinio režimo į tekantį režimą. Kitas režimas - Naktis - leidžia 20 sekundžių vandens srautą kas 2 valandas. Kai gyvūnas prisiartins prie įrenginio šiuo režimu, prasidės srautas, leidžiantis augintiniui gerti 20 sekundžių.

Efektyvi filtravimo sistema

Patikimos filtravimo sistemos dėka galite būti tikri, kad jūsų augintinis visada gers aukščiausios kokybės vandenį. Naujoviška dviguba struktūra, kurią sudaro visiškai uždaras filtras ir nerūdijančio plieno filtras, garantuoja efektyvų valymą ir pašalina bakterijų dauginimosi riziką. Naudojama ABS medžiaga atitinka maisto kokybės standartus, o tai reiškia didžiausią jūsų augintinio saugumą. Catlink dėka jūsų mylimas augintinis turės prieigą prie gaivinančio vandens, kuris prisidės prie jo sveikatos ir būklės.

Speciali programėlė

Stebėkite savo augintinio sveikatą naudodami CATLINK programą, kuri įrašo svarbius duomenis, pvz., kaip dažnai jis geria vandenį. Dėl to galėsite mėgautis nuolatine prieiga prie išsamių ataskaitų, kurios padės geriau suprasti jūsų augintinio įpročius. Jei bus aptikta kokių nors nukrypimų, apie tai bus nedelsiant pranešta. Surinktų duomenų atsarginės kopijos išsaugomos realiu laiku. Be to, OTA naujinys suteiks prieigą prie naujausių funkcijų ir patobulinimų. Nuo šiol galėsite dar geriau pasirūpinti savo augintinio savijauta!

Jūsų patogumui

Kurdama girdyklą Catlink daug dėmesio skyrė ne tik jūsų augintinio savijautai, bet ir patogumui. Vieno filtro pakanka 90 litrų vandens, todėl jį galite keisti kartą per 60 dienų. Dėl to sutaupysite pinigų ir gausite daugiau laiko skirti savo augintiniui. Bako talpa siekia 2,3 l, to užtenka 15 dienų (per dieną suvartojant nuo 40 iki 60 ml vandens). Integruotas jutiklis primena apie vandens trūkumą, taip pat apie būtinybę keisti filtrą – informaciją galite sekti mobiliojoje programėlėje. Be to, prietaiso išmontavimas ir valymas atliekamas sklandžiai, o jo veikimo garsas neviršija 30 dB.

Turint omenyje savo augintinį

Suteikite savo mylimam augintiniui geriausią priežiūrą su Pure 3. Naujoviškas prietaiso dizainas apsaugo nuo įkandimo ir sumažina sąlytį su gležnais katės ūsais. Su Catlink jūsų augintinis yra visiškai saugus!

  • Protingas girtuoklis
  • Filtruoti
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas Catlink
Modelis CL-WB-02
Tikslas katės ir maži šunys
Vandens bako talpa 2,3 l
Maitinimas laidinis
Medžiaga ABS
Matmenys 13 x 262 x 170 mm

Prekė detaliau
Catlink
VN-46602
6972884750880
46 Prekės

Charakteristikos

Garantija
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e