Visos daugiausiai perkamos
Automatic double pet feeder  WiFi Oneisall
  • Automatic double pet feeder  WiFi Oneisall
  • Automatic double pet feeder  WiFi Oneisall

Automatinis dvigubas augintinių maitintuvas "WiFi Oneisall

VN-43772
Oneisall
65,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

WiFi Oneisall dvigubas maisto dozatorius

Pasirūpinkite sveika savo augintinio mityba. Maisto dozatoriuje Oneisall PFD-002 yra 2 maisto dubenėliai, todėl abu augintiniai gali juo naudotis vienu metu. Negana to, rezervuaras talpina iki 2,1 kg maisto, todėl nereikės jo dažnai pildyti. Kita vertus, turima programėlė leidžia planuoti grafikus ir valdyti įrenginį nuotoliniu būdu – galite būti tikri, kad augintinis gaus maisto, net jei jūsų nėra namuose. Dozatorius maitinamas 2 būdais ir gali būti naudojamas tiek katėms, tiek šunims.

Maistas visada laiku

Dozatorius jungiasi prie jūsų išmaniojo telefono 5G ir 2,4G Wi-Fi dažnių juostoje – tiesiog atsisiųskite Smart Life programėlę į savo išmanųjį telefoną. Iš jo galite nuotoliniu būdu valdyti dozatorių. Patogiai suplanuokite šėrimo laiką ir įsitikinkite, kad jūsų augintinis laiku gaus porciją. Taip pat yra lėto maitinimo režimas, kurio metu maistas bus išpilstomas kas 10 sekundžių.

2 dubenys

Dabar nė vienam jūsų augintiniui nereikės laukti savo eilės. Dozatoriuje yra 2 dubenys, todėl kiekvienas augintinis gali naudoti PFD-002 vienu metu. Maistas išpilstomas vienodu kiekiu ir tuo pačiu metu į abu dubenėlius, o rezervuare telpa 2,1 kg maisto. Tai reiškia, kad katėms užtenka apie 10 dienų. Jei esate šuns savininkas, baką reikia papildyti maždaug kas 6 dienas.

2 maitinimo būdai

Oneisall PFD-002 maitinamas laidu – komplekte rasite laidą ir adapterį, kuriuo dozatorių prijungsite prie maitinimo šaltinio. Ar nerimaujate, kad įrenginys nustos veikti dingus elektrai? Nebūk. Dozatorius palaiko avarinį maitinimą ir jame yra vietos 4 AA baterijoms. Pastaba: baterijos neįeina į komplektą ir jas reikia įsigyti atskirai.

Stebėkite įrenginio veikimą

Dozatorius išsiskiria patogiu dizainu. Integruotas LED ekranas suteiks jums informaciją apie įrenginio veikimo būseną. Iš jo lygio įjungsite/išjungsite užraktą, nustatysite rankinį šėrimą arba iš naujo nustatysite nustatymus. Taip pat galite įrašyti balso žinutes savo augintiniui (jų trukmė neturi viršyti 10 sekundžių).

Įtraukta

  • dvigubas maisto dozatorius
  • maitinimo šaltinis
  • maitinimo kabelis
  • maišelis su drėgmę sugeriančia priemone
  • naudojimo instrukcija
Gamintojas Oneisall
Modelis PFD-002
Matmenys 18,8 x 18,3 x 25,1 cm
Talpa 2,1 kg
Porcijos dydis 55 g
Medžiaga ABS, 304 nerūdijantis plienas
Įėjimo įtampa 5V / 1A DC
Maitinimas Laidinis, maitinamas baterijomis (į komplektą neįeina)
Rekomenduojamas šėrimo dydis mažesnis nei 1,3 cm
Ryšys Wi-Fi 5G/2.4G
Taikymas Protingas gyvenimas
Sistemos reikalavimai iOS 10.0 (arba naujesnė versija), Android 5.0 (arba naujesnė versija)

Prekė detaliau
Oneisall
VN-43772
6934399223204
91 Prekės

Charakteristikos

Garantija
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e