Visos daugiausiai perkamos
Wireless water Fountain for pets Homerunpet BF10
  • Wireless water Fountain for pets Homerunpet BF10

Belaidis vandens fontanas naminiams gyvūnams "Homerunpet BF10

VN-45457
Homerunpet
62,40 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Homerunpet BF10 išmanusis fontanas/girdytuvas šuniui ir katei

Homerunpet BF10 yra išmanusis naminių gyvūnėlių girdytuvas, suteikiantis nuolatinę prieigą prie švaraus ir gėlo vandens. Su pažangiomis funkcijomis, trimis laistymo režimais, tyliu veikimu ir nešiojamu bei lengvai prižiūrimu dizainu jis yra puikus pasirinkimas kiekvienam savininkui, besirūpinančiam savo augintinio sveikata ir patogumu.

Sumanus vandens srauto aktyvinimas

Fontane sumontuoti du mikrobangų radarai, kurie nustato judėjimą ir automatiškai aktyvuoja vandens tėkmę. Tai skatina augintinius gerti daugiau vandens, gerina jų bendrą būklę. Be to, reguliarus filtravimas kas 12 valandų 2 minutes užtikrina, kad jie visada turėtų prieigą prie švaraus, gėlo vandens, kuriame nėra teršalų.

Keturių pakopų vandens filtravimas

Homerunpet BF10 turi pažangią filtravimo sistemą, kuri efektyviai pašalina plaukus, maisto likučius ir kitus teršalus iš gertuvės. Dėl 3,57 laipsnių nuolydžio paviršiaus lengviau nuteka vanduo, o tai sumažina nešvarumų kaupimosi riziką. Dėl pusiau permatomo dizaino galite lengvai stebėti vandens lygį, o akumuliatoriaus lygio indikatorius ir įspėjimai apie žemą vandens lygį leidžia visiškai valdyti fontano veikimą.

Laistymo režimai ir tylus veikimas

Fontanas siūlo tris darbo režimus, kurie prisitaiko prie skirtingų poreikių – judesio aptikimo režimas priverčia vandenį trykšti, kai jutikliai aptinka gyvūno buvimą. Pertraukiamasis režimas apima tekantį vandenį, kai aptinkamas judesys, o po 15 minučių persijungia į miego režimą. Reguliarus režimas užtikrina pastovų vandens srautą visą parą. Fontanas veikia labai tyliai, o triukšmo lygis mažesnis nei 20 dB, todėl puikiai tinka naudoti namuose, netrukdant naminiams gyvūnėliams ar namų ūkio nariams.

Patogus ir nešiojamas dizainas

Įrengtas 7800 mAh įkraunama baterija, Homerunpet BF10 nepertraukiamai veikia iki 30 dienų arba 60 dienų su pertrūkiais. Greitas įkrovimas per USB-C trunka vos 5 valandas. Naudojant belaidį siurblį ir įkrovimo stotelę, fontaną galima pastatyti bet kurioje namo vietoje, o dėl nešiojamo dizaino jis idealiai tinka trumpoms kelionėms. Dėl nuimamų dalių lengva valyti, todėl naudojimas yra higieniškas.

Gamintojas Homerunpet
Modelis BF10
Maitinimo įvestis 5V 2A
Baterijos talpa 7800 mAh
Įkrovimo laikas 5 valandos
Baterijos veikimo laikas 60 dienų (30 dienų, kai įjungtas įprastas režimas)
Talpa 2,0 l (68 uncijos)
Triukšmo lygis
Prekė detaliau
Homerunpet
VN-45457
6970834411270
48 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e