Visos daugiausiai perkamos
Automatic pet feeder Petwant F14-L(BAS) BLACK
  • Automatic pet feeder Petwant F14-L(BAS) BLACK

Automatinė naminių gyvūnėlių šėrykla Petwant F14-L(BAS) BLACK

VN-43764
PetWant
49,54 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petwant F14-L(BAS) automatinis maisto dozatorius juodas.

Automatinis ėdalo dozatorius Petwant F14-L(BAS) skirtas palengvinti kasdienį kačių ir šunų šeimininkų maitinimą. 3 litrų talpa ir galimybė suprogramuoti iki 4 patiekalų per dieną, užtikrina nuolatinę prieigą prie šviežio maisto, net kai nesate namuose. Permatomas langas korpuse leidžia lengvai stebėti maisto lygį, o nerūdijančio plieno dubuo yra lengvai valomas ir patvarus.

Įrašykite pranešimus savo augintiniui

Viena iš unikalių Petwant F14-L(BAS) savybių yra galimybė įrašyti ir atkurti 10 sekundžių balso pranešimą. Tai leidžia jūsų augintinį kiekvieną kartą pakviesti pavalgyti!

Tikslūs ir lankstūs maitinimo nustatymai

Naudodami programavimo funkciją galite nustatyti iki 4 patiekalų per dieną ir kiekvieną patiekalą padalyti į iki 9 porcijų. Tai idealiai tinka maisto kiekiui reguliuoti pagal jūsų augintinio poreikius, nerizikuojant permaitinti. Vos keliais paspaudimais galite susiplanuoti savo tvarkaraštį visai dienai!

Kompaktiškas ir patogus naudoti

Petwant F14-L(BAS) yra įrenginys, sukurtas atsižvelgiant į patogumą – ne tik jūsų augintiniui, bet ir jums. Jo kompaktiški matmenys (168 x 296 x 290 mm) ir paprastas dizainas leidžia lengvai tilpti bet kurioje namų erdvėje, o naudoti labai intuityvu. Be to, dozatorius puikiai tinka sausam maistui nuo 5 iki 12 mm, todėl puikiai tinka tiek katėms, tiek šunims.

Ilgalaikis veikimas ir dvigubas maitinimo šaltinis

Dozatorius maitinamas dviem būdais – laidu arba D tipo šarminėmis baterijomis (nepridedama), kurios garantuoja nepertraukiamą veikimą iki 180 dienų. Naudodami šią parinktį galite būti tikri, kad jūsų augintinis visada bus pamaitintas, nepaisant elektros energijos tiekimo nutraukimo.

Kruopščiai apgalvotas dizainas

Kad maistas išliktų šviežias, dozatoriuje yra sausiklis, apsaugantis nuo drėgmės kaupimosi. Be to, dozatorius buvo sukurtas iš patvarių, pažeidimams atsparių ir lengvai valomų medžiagų, tokių kaip nerūdijantis plienas ir ABS, todėl jis gali jums tarnauti ilgą laiką.

Gamintojas Petwant
Modelis F14-L(BAS)
Spalva Juoda
Talpa 3 l
Maitinimo dažnis 1-4 valgymai per dieną
Maisto rūšis Sausas maistas (5-12 mm)
Darbo laikas Iki 180 dienų
Maitinimas DC 5 V / 1 A arba 3 šarminės D baterijos (nepridedamos)
Nominali galia 0,5 W
Darbinė temperatūra Nuo 0°C iki 50°C
Medžiaga Nerūdijantis plienas, ABS
Matmenys 168 x 296 x 290 mm
Tikslas Katėms ir šunims
Prekė detaliau
PetWant
VN-43764
5906168436116
40 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e