Visos daugiausiai perkamos
Automatic pet feeder Petwant F14 WIFI White
  • Automatic pet feeder Petwant F14 WIFI White

Automatinis naminių gyvūnėlių šėriklis Petwant F14 WIFI White

VN-43768
PetWant
44,04 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petwant F14 WIFI White automatinis gyvūnų ėdalo dozatorius.

Rūpinkitės savo augintiniu ir užtikrinkite patikimą prieigą prie šviežio, skanaus maisto. Petwant F14 WIFI išmanusis dozatorius išsiskiria iki 3 litrų talpos ir leidžia patogiai planuoti šėrimo grafikus. Jo veikimą palengvina tam skirta programėlė – vos keli telefono paspaudimai! Prietaisas taip pat leidžia įrašyti trumpus balso pranešimus. Be to, buvo naudojamos patvarios, pažeidimams atsparios medžiagos, kad būtų saugu naudoti, kai jis liečiasi su maistu.

Sukurkite maitinimo grafiką

Pasitikėkite, kad jūsų augintinis visada gaus maistą laiku. Dozatorius leidžia suplanuoti iki 4 valgymų per dieną (kiekvienoje iki 9 maisto porcijų). Patogus tvarkaraštis yra įmanomas naudojant specialią programą. Dabar galite lengvai tvarkyti savo augintinio maitinimą, kad ir kur būtumėte – namuose, darbe ir kelionėje. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasiekti savo telefoną!

Skaidrus indas maistui

Dozatoriuje yra didelis rezervuaras, kuriame telpa iki 3 litrų maisto. To pakanka, kad jūsų augintinis būtų maitinamas iki 10-15 dienų! Be to, jis yra skaidrus, todėl bet kuriuo metu galite patikrinti, kiek maisto liko. Verta prisiminti, kad prietaisas puikiai veikia su sausu maistu, kurio dydis nuo 5 mm iki 12 mm.

Įrašykite trumpą žinutę

Norite, kad jūsų augintinis kiekvieną kartą būtų pakviestas pavalgyti? Jokių problemų – dozatorius aprūpintas garsiakalbiu ir mikrofonu, leidžiančiu įrašyti trumpą, 10 sekundžių trukmės žinutę, o vėliau ją atkurti.

Du būdai į valdžią

Petwant F14 WIFI dozatorius siūlo du būdus jį maitinti – iš lizdo arba naudojant tris D tipo šarmines baterijas (nepridedama). Naudodami antrąjį metodą, galėsite mėgautis belaidžiu įrenginio veikimu iki 180 dienų. Nebijokite, kad ji atsisakys jums tarnauti pačiu tinkamiausiu momentu!

Rafinuota kiekviena smulkmena

Dozatoriaus dubuo buvo sukurtas iš 304 nerūdijančio plieno, todėl yra visiškai saugus naminiams gyvūnėliams ir gali būti naudojamas be jokių kliūčių liestis su maistu. Jo valymas taip pat nesukels jums problemų. Negana to, įrenginyje yra indelis su sausikliu, todėl inde laikomas maistas ilgai išlieka sausas ir šviežias.

Gamintojas Petwant
Modelis F14 WIFI
Spalva Baltas
Talpa 3 l
Maitinimo dažnumas 1-4 valgymai per dieną
Maisto rūšis Sausas maistas (5-12 mm)
Darbo laikas Maždaug 180 dienų
Maitinimas DC 5 V / 1 A arba 3x šarminė D baterija (nepridedama)
Nominali galia 0,5 W
Darbinė temperatūra Nuo 0°C iki 50°C
Garsumo lygis 50 dB
Medžiaga Nerūdijantis plienas, ABS
Matmenys 168 x 296 x 290 mm
Tikslas Katėms ir šunims

Prekė detaliau
PetWant
VN-43768
5906168436130
40 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e