Visos daugiausiai perkamos
Automatic pet feeder Petwant 4L F17-C
  • Automatic pet feeder Petwant 4L F17-C
  • Automatic pet feeder Petwant 4L F17-C
  • Automatic pet feeder Petwant 4L F17-C
  • Automatic pet feeder Petwant 4L F17-C
  • Automatic pet feeder Petwant 4L F17-C

Automatinė naminių gyvūnėlių šėrykla Petwant 4L F17-C

VN-43811
PetWant
78,54 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Petwant 4L F17-C automatinis maisto dozatorius.

Automatinis ėdalo dozatorius Petwant F17-C leidžia reguliariai šerti kates ir šunis, net kai esate toli nuo namų. 4 litrų talpa ir galimybė užprogramuoti iki 10 maitinimų per dieną garantuoja visišką jūsų augintinio mitybos kontrolę. Be to, integruota 1080p kamera leidžia stebėti savo augintinį, kalbėtis su juo, taip pat fotografuoti ir įrašyti vaizdo įrašus, kad būtų dar daugiau ramybės, kol esate išvykę. Įrenginys pagamintas iš patvarių, pažeidimams atsparių medžiagų ir gali būti maitinamas dviem būdais – laidu arba keturiomis D baterijomis.

Nuotolinis valdymas per Wi-Fi ir programėlę

Petwant F17-C dozatorius palaiko 2.4G ir 5G Wi-Fi, todėl galėsite jį valdyti nuotoliniu būdu, naudojant tam skirtą programėlę. Tai leidžia lengvai nustatyti maitinimo grafikus ir reguliuoti porcijų skaičių, nesvarbu, kur esate. Dabar jūs galite visiškai valdyti įrenginį bet kuriuo metu!

Skaidrus šėrimo bakas

Dozatoriuje yra didelis 4 litrų talpos padavimo bakas. To užtenka tikrai ilgam! Be to, jis yra skaidrus, todėl galėsite patogiai stebėti maisto lygį jo neatidarant. Taip visada žinosite, kada laikas papildyti!

Lankstus valgio programavimas

Su galimybe nustatyti nuo 1 iki 10 maitinimų per dieną ir padalinti kiekvieną patiekalą į iki 10 porcijų, Petwant F17-C suteikia jums visišką lankstumą reguliuoti savo augintinio šėrimą. Sudarę tvarkaraščius esate užtikrinti, kad jūsų augintinis gaus tiksliai tiek maisto, kiek jam reikia, todėl galėsite pasirūpinti jo sveikata ir gerove.

Reguliuojamas įvairių rūšių maistui

Petwant F17-C dozatorius tinka maitinti sausu maistu nuo 5 iki 15 mm, taip pat liofilizuotu maistu. Tai suteikia laisvę pasirinkti maistą, kuris geriausiai atitinka jūsų augintinio poreikius, užtikrinant įvairią ir visavertę mitybą.

Integruota 1080p kamera

Petwant F17-C turi įmontuotą 1080p kamerą, kuri leidžia stebėti savo augintinį realiu laiku. Taip visada žinosite, ką veikia jūsų augintinis, net kai nesate namuose! Taip pat galite fotografuoti, filmuoti ir pasikalbėti su savo augintiniu. Be to, specialus fotoaparato dangtelis leidžia uždengti fotoaparatą, apsaugodamas jūsų privatumą, kai to prireiks.

Du galios būdai

F17-C palaiko du maitinimo būdus – per USB-C laidą arba keturias D tipo baterijas (nepridedama). Belaidžiu būdu įrenginys veikia iki 30 dienų – taip sutaupysite elektros energijos ir būsite užtikrinti, kad net ir nelaimės atveju jūsų augintinis savo maisto porciją gaus laiku.

Patvari konstrukcija ir elegantiškas dizainas

Prietaisas buvo pagamintas iš ABS plastiko ir nerūdijančio plieno, todėl yra patvarus ir lengvai valomas. Be to, 300 ml talpos dubuo yra pakankamai didelis, kad tilptų iki 200 g maisto. Tai reiškia, kad jis lengvai patenkins skirtingus augintinių poreikius. Dar vienas dozatoriaus privalumas – kompaktiškas dydis (216 x 350 x 327 mm) – jis neužims per daug vertingos vietos Jūsų namuose.

Gamintojas Petwant
Modelis F17-C
Talpa 4 l
Dubenėlio talpa 300 ml, 200 g
Maitinimo dažnis 1-10 valgymų per dieną (10 porcijų per valgį)
Maisto rūšis Sausas maistas (5-15 mm), liofilizuotas maistas
Maitinimas USB-C 5 V / 1 A arba 4x D baterija (nepridedama)
Baterijos veikimo laikas Maždaug 30 dienų
Wi-Fi dažnis 2.4G ir 5G
Nuotolinio valdymo pultas su programėle Taip
Kameros skiriamoji geba 1080p
Stebėjimas realiuoju laiku Taip
Nuotolinis balso ryšys Taip
Medžiaga ABS, nerūdijantis plienas
Matmenys 216 x 350 x 327 mm
Prekė detaliau
PetWant
VN-43811
5906168436192
20 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e