Visos daugiausiai perkamos
Water Fountain for pets Petwant W4-S1 (stainless steel)
  • Water Fountain for pets Petwant W4-S1 (stainless steel)
  • Water Fountain for pets Petwant W4-S1 (stainless steel)
  • Water Fountain for pets Petwant W4-S1 (stainless steel)

Vandens fontanas naminiams gyvūnams "Petwant W4-S1" (nerūdijantis plienas)

VN-43821
PetWant
51,81 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Petwant W4-S1 išmanusis fontanas/girdykla šuniui ir katei (nerūdijančio plieno).

Petwant W4-S1 yra modernus šunų ar kačių fontanas, kuris suteiks jūsų augintiniui nuolatinę prieigą prie švaraus, gėlo vandens. Jis išsiskiria didele 3,2 litro talpa, todėl puikiai tinka tiek mažesniems, tiek didesniems augintiniams. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno – yra patvarus, saugus ir lengvai valomas. Jame taip pat yra įmontuota įkraunama baterija, todėl gali veikti belaidžiu ryšiu.

Didelė 3,2 l talpa – vandens tiekimas Jūsų augintiniui

Petwant W4-S1 fontanas yra 3,2 litro talpos, todėl tai puikus pasirinkimas namams, kuriuose yra keli augintiniai. Tai reiškia, kad jums nereikės nerimauti dėl dažno jo papildymo, net kai ilgą laiką esate toli nuo namų. Be to, nutrūkus elektrai, girdykla aprūpina 200 ml vandens, todėl jūsų augintinis visada galės atsigerti – net ir avarinėse situacijose.

Integruota įkraunama baterija

Petwant W4-S1 fontanas aprūpintas 5000 mAh įkraunama baterija, leidžiančia vienu įkrovimu veikti iki 80 dienų. Tai leidžia jį laisvai pastatyti bet kur arba perkelti iš vieno kambario į kitą – jums nereikia apsiriboti turimomis prekybos vietomis. Nerimaujate, kad pamiršote jį įkrauti? Nebūk – kai baterija beveik išsikraus, įrenginys apie tai praneš.

Tylus veikimas

Petwant W4-S1 veikia itin tyliai, generuodamas tik apie 25 dB garsą. Dėl to jis netrikdo namų ūkio narių ir nesukelia streso augintiniams – puikiai tiks net ir triukšmui jautriems augintiniams.

Triguba filtravimo sistema – švaraus vandens garantija

Fontane yra triguba filtravimo sistema, kurią sudaro neaustinis audinys, jonų mainų derva ir aktyvuota anglis. Tai efektyviai sulaiko pleiskanas, nemalonius kvapus ir kenksmingas medžiagas, aprūpindama jūsų augintinį aukščiausios kokybės vandeniu.

Galima rinktis iš trijų veikimo režimų

Fontanas Petwant W4-S1 siūlo tris skirtingus veikimo režimus, todėl galite pritaikyti jo veikimą pagal savo augintinio poreikius ir įpročius. Judesio jutiklio režimas suaktyvina vandens srautą, kai jūsų augintinis artėja prie įrenginio. Jo diapazonas yra iki 2 metrų, o aptikimo kampas yra 120°. Kita vertus, laiko režimas leidžia vandeniui pajudėti 15 sekundžių kas 15 minučių. Taip pat yra pastovaus srauto režimas, kurį galima naudoti tik tada, kai gertuvė yra prijungta prie maitinimo šaltinio.

Aukštos kokybės nerūdijantis plienas

Gertuvė pagaminta iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra saugus augintiniams ir yra patvarus. Taip pat galite plauti indaplovėje – jos valymas nesukels jums problemų. Įrenginyje taip pat yra įmontuotas vandens lygio indikatorius, todėl galite greitai ir patogiai pasitikrinti, ar reikia jį papildyti.

Gamintojas Petwant
Modelis W4-S1
Talpa 3,2 l
Baterijos talpa 5000 mAh
Veikimo laikas Iki 80 dienų
Garsumo lygis Maždaug 25 dB
Medžiaga Nerūdijantis plienas

Prekė detaliau
PetWant
VN-43821
5906168436253
38 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e