Visos daugiausiai perkamos
Ceramic Pet Fountain Petwant W5
  • Ceramic Pet Fountain Petwant W5
  • Ceramic Pet Fountain Petwant W5
  • Ceramic Pet Fountain Petwant W5

Keraminis augintinių fontanas Petwant W5

VN-43845
PetWant
36,15 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petwant W5 keraminis fontanas/girdykla naminiams gyvūnėliams.

Keraminis fontanas Petwant W5 yra elegantiškas ir funkcionalus sprendimas, užtikrinantis nuolatinę prieigą prie gėlo vandens jūsų augintiniui. Jis yra net 2 litrų talpos ir pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra patvarios ir antibakterinės. Ji taip pat siūlo patikimą filtravimo sistemą. Sukurta tiek katėms, tiek šunims – palaiko sveikus gėrimo įpročius, sukeldama vandens judėjimą, taip skatinant vandens vartojimą.

Lengva prižiūrėti

Fontanas Petwant W5 pagamintas iš keramikos, kuri yra ne tik saugi augintiniams, bet ir lengvai valoma – jį galima plauti indaplovėje. Tuo pačiu metu medžiaga yra atspari įbrėžimams ir antibakterinė, o tai reiškia, kad vanduo visada išlieka šviežias ir švarus. Be to, įrenginys pasižymi minimalistiniu, šiuolaikišku dizainu, todėl puikiai dera bet kurioje patalpoje.

Patikimas filtravimas jūsų augintinio sveikatai

Petwant W5 laistytuvas turi patikimą filtravimo sistemą, kuri efektyviai pašalina nešvarumus, plaukus ir kitas smulkias daleles. Tai užtikrina, kad jūsų augintinis gertų vandenį be kenksmingų medžiagų, o tai skatina jo sveikatą ir gerovę.

Nuolatinė prieiga prie gėlo vandens

2 litrų talpa suteikia pakankamai vandens visai dienai, net kai esate toli nuo namų. Dėl nuolatinio srauto jis išlieka šviežias ir prisotintas deguonimi, o tai skatina jūsų augintinį gerti. Tai ypač svarbu katėms, kurios dažnai linkusios vartoti per mažai skysčių.

Tylus ir energiją taupantis veikimas

Petwant W5 veikia ypač tyliai, todėl mažiau trikdo jūsų namus. Dėl to fontanas idealiai tinka ilgam naudojimui ir suteikia komforto tiek jums, tiek jūsų augintiniui.

Gamintojas Petwant
Modelis W5
Talpa 2 l
Medžiaga Keramika
Matmenys 194 x 194 x 135 mm
Tikslas Katėms ir šunims

Prekė detaliau
PetWant
VN-43845
5906168436260
40 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e