Visos daugiausiai perkamos
Pet fountain Petwant PWS-105B 3.2L
  • Pet fountain Petwant PWS-105B 3.2L

Augintinių fontanas Petwant PWS-105B 3.2L

VN-43846
PetWant
31,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petwant PWS-105B 3.2L šunų ir kačių vandens fontanas/gertuvė.

Fontanas Petwant PWS-105B yra puikus sprendimas bet kurio šuns ar katės savininkui, norinčiam suteikti savo augintiniui nuolatinę prieigą prie šviežio ir švaraus vandens. Pagaminta iš aukštos kokybės 304 nerūdijančio plieno – jis atsparus korozijai ir itin patvarus. Dėl didelės 3,2 litro talpos prietaisas tinka tiek mažesniems, tiek didesniems augintiniams, garantuojant jiems pakankamą drėkinimą ilgą laiką.

Tylus veikimas – idealiai tinka jautriems gyvūnams

Fontano garsumo lygis neviršija 30 dB – pamirškite erzinantį triukšmą. Dėl šios priežasties prietaisas netrukdo kasdieniam namų ūkio narių gyvenimui ir negąsdina gyvūnų, net ir jautriausių garsui.

304 nerūdijantis plienas – ilgaamžiškumas ir saugumas

Fontanas pagamintas iš aukštos kokybės 304 nerūdijančio plieno, kuris garantuoja ilgaamžiškumą ir naudojimo saugumą. Jis yra atsparus pažeidimams ir lengvai valomas, todėl jūsų augintinis visada turi higieniškas gėrimo sąlygas.

Didelė 3,2 l talpa – puikiai tinka daugeliui gyvūnų

3,2 l talpos fontanas puikiai tiks net tiems namams, kuriuose yra daugiau augintinių. Nesvarbu, ar turite šunį, katę ar abu augintinius, Petwant PWS-105B aprūpins jiems pakankamai vandens – net ir jums nesant. Taip pat galite patogiai stebėti, kiek pilna įrenginio bako – tai padaryti leidžia įmontuotas langas.

Jis pajudina vandenį

Fontanas švelniai pajudina vandenį, kuris ne tik užtikrina ilgalaikį jo šviežumą ir prisotinimą deguonimi, bet ir patraukia jūsų augintinių dėmesį bei skatina juos gerti. Taip jūsų augintinis bus tinkamai hidratuotas, o tai labai svarbu jo sveikatai.

Patikimas filtravimas – švarus ir sveikas vanduo.

Gertuvėje įrengta kelių pakopų filtravimo sistema, kuri efektyviai sulaiko nešvarumus, plaukus, pleiskanas ir nemalonius kvapus. Taip galite būti tikri, kad jūsų augintinis geria šviežią, švarų ir be kenksmingų medžiagų vandenį.

Gamintojas Petwant
Modelis PWS-105B
Spalva Sidabras
Talpa 3,2 l
Garsumo lygis ≤ 30 dB
Medžiaga 304 nerūdijantis plienas

Prekė detaliau
PetWant
VN-43846
5906168436277
32 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e