Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Fontanna - Poidło dla zwierząt Petoneer Fresco Mini Pro
  • Fontanna - Poidło dla zwierząt Petoneer Fresco Mini Pro
  • Fontanna - Poidło dla zwierząt Petoneer Fresco Mini Pro
  • Fontanna - Poidło dla zwierząt Petoneer Fresco Mini Pro

Fontanas - "Petoneer Fresco Mini Pro" gyvūnų gertuvė

VN-45816
Petoneer
43,66 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petoneer Fresco Mini Pro fontanas / naminių gyvūnėlių girtuoklis.

Su Petoneer Fresco Mini Pro fontanu suteikite savo augintiniui nuolatinę prieigą prie šviežio, filtruoto ir saugaus vandens. Tai ne tik girdykla – tai pažangi sistema, kuri pasirūpins jūsų augintinio sveikata, pasiūlydama sterilizaciją, filtravimą ir vandens siurbimą viename įrenginyje. Natūraliai burbuliuojantis vanduo patraukia kačių ir šunų dėmesį, skatina juos dažniau gerti, o tai efektyviai padeda išvengti šlapimo takų ligų. Su šiuo fontanu jūsų augintinis visada turės prieigą prie švaraus ir sveiko vandens.

Pažangi filtravimo sistema – švarus ir sveikas vanduo

Petoneer Fresco Mini Pro yra įrengta unikali filtravimo sistema, kuri garantuoja aukščiausią vandens kokybę. Daugiasluoksnis mikroporinis filtras efektyviai pašalina plonus plaukus ir nešvarumus. Aktyvuota anglis iš kokoso kevalų pašalina likusį chlorą ir nemalonius kvapus, o jonų mainų derva suminkština vandenį pašalindama kalcio ir magnio jonus. KDF filtras sumažina sunkiųjų metalų ir mikroorganizmų dauginimąsi, o kvarcinis smėlis sumažina gyvūnų žarnyno ir skrandžio ligų riziką. Vanduo taip pat praturtintas mineralizuotomis granulėmis, kurios suteikia malonų, saldų skonį. Norint užtikrinti nuolatinį vandens šviežumą, filtrą rekomenduojama keisti kas mėnesį.

Veiksminga UVC sterilizacija – 99% saugumas įrodytas.

Petoneer Fresco Mini Pro fontanas naudoja įmontuotą 270 nm bangos ilgio UV šviesą, kuri kas 4 valandas per 60 minučių pašalina iki 99% bakterijų, parazitų ir kitų patogenų. UVC technologija sunaikina patogenų DNR struktūrą, garantuodama aukščiausio grynumo vandenį ir saugumą jūsų augintiniui.

Patogumas ir saugumas kasdien

Prietaisas veikia saugiu 5 V žemos įtampos maitinimo šaltiniu, apsaugančiu jūsų augintinį nuo nudegimų. Konstrukcija yra atspari rūdijimui ir vandeniui, joje yra neslidžių trinkelių, kad gertuvė neslystų. Be to, įrenginys pasviręs 7 laipsnių kampu, todėl jūsų augintinio ūsai nesilies su vandeniu, o tai suteiks dar daugiau komforto geriant.

Nuotolinis ir pilnas valdymas

„Petoneer Fresco Mini Pro“ prisijungia prie jūsų išmaniojo telefono per „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“, todėl galite nuotoliniu būdu valdyti įrenginį naudodami tam skirtą programėlę. Tai leidžia stebėti vandens lygį, patikrinti filtro būseną, individualizuoti laistymo laiką ir gauti pranešimus, kai reikia pakeisti filtrą ar papildyti vandenį. Tai itin praktiškas sprendimas, leisiantis pasirūpinti augintinio komfortu net ir per atstumą. Be to, gertuvė palaiko USB sąsają, kuri atveria daugiau galimybių.

Praktiškumas ir laiko taupymas

1,9 litro talpos fontanas suaugusiai katei suteikia prieigą prie vandens iki savaitės. Nutrūkus elektrai, specialiai sukurtame viršutiniame dangtelyje tilps iki 80 ml vandens, kad jūsų augintinis neliktų be drėkinimo. Tylus įrenginio veikimas lygiu, panašus į šnabždesį, leidžia jį naudoti net miegamajame, netrikdant namų ūkio narių miego.

Paprastas valdymas ir stilingas dizainas

Petoneer Fresco Mini Pro yra įrenginys, sukurtas atsižvelgiant į patogumą – tiek augintiniui, tiek jo šeimininkui. Dizainą lengva surinkti ir išardyti, o su minimaliu mygtukų skaičiumi valdymas yra intuityvus net ir tiems, kurie nėra susipažinę su technologijomis. Minkšta integruoto indikatoriaus LED lemputė leidžia stebėti gertuvės būseną, vandens lygį, WiFi ryšį ir filtro būseną.

Įtraukta

  • girtuoklis
  • filtras
  • kempinė/putos
  • naudojimo instrukcija
Gamintojas Petoneer
Modelis WF001
Filtro modelis FS050
Matmenys 174 * 181 * 154 mm
Medžiaga ABS
Svoris 580 g
Įvestis DC 5V 1A
Talpa 1,9 l
Įkrovimas per USB kabelį
Ryšys Bluetooth, WiFi
Fontano garsumas ≤30 dB
Atsparumas Atsparus vandeniui, nerūdijantis
Bangos ilgis 270 nm

Prekė detaliau
Petoneer
VN-45816
6930460007360
40 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e