Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Smart pet feeder Petoneer NutriVue (with stainless steel bowl)
  • Smart pet feeder Petoneer NutriVue (with stainless steel bowl)
  • Smart pet feeder Petoneer NutriVue (with stainless steel bowl)

Išmanioji naminių gyvūnėlių šėryklėlė "Petoneer NutriVue" (su nerūdijančio plieno dubenėliu)

VN-45882
Petoneer
94,09 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Petoneer NutriVue išmanusis maisto dozatorius (su nerūdijančio plieno dubenėliu).

Su Petoneer NutriVue išmaniuoju ėdalo dozatoriumi maitinkite savo augintinį sveikai ir reguliariai, net kai esate toli nuo namų. Šis pažangus prietaisas buvo sukurtas atsižvelgiant į kates ir mažus šunis, garantuojant jiems nuolatinę prieigą prie šviežio maisto ištisas dienas. 2,6 L talpos dozatorius patenkins jūsų augintinio poreikius 10-15 dienų, todėl puikiai tiks netikėtoms kelionėms ar trumpoms atostogoms.

1.jpg

Tiksli porcijų ir valgymo įpročių kontrolė

Petoneer programėlė leidžia tiksliai nustatyti laikmačius ir maisto porcijas, padedant augintiniui išsiugdyti sveikos mitybos įpročius ir išvengti antsvorio. Be to, dėl debesies palaikančios programėlės galite stebėti ir analizuoti savo augintinio mitybos įpročius, kad galėtumėte dar geriau kontroliuoti mitybą.

9.jpg

Saugus ir higieniškas maisto saugojimas

Petoneer NutriVue buvo sukurta atsižvelgiant į maisto higieną ir šviežumą. Aukštos kokybės 360° silikoninis sandarinimo žiedas ir sausiklio spintelė dangtelyje efektyviai apsaugo maistą nuo drėgmės ir oksidacijos, ilgiau užtikrina jo šviežumą. Skaidrus dizainas leidžia stebėti maisto kiekį dozatoriuje realiu laiku, o įmontuoti išmanieji jutikliai per programėlę praneš, kada jį reikės papildyti.

3.jpg

Stebėkite įpročius ir bendraukite su savo augintiniu

Integruota 1080p didelės raiškos kamera leidžia realiu laiku žiūrėti ir stebėti jūsų augintinio maitinimosi įpročius. Naktinio matymo ir infraraudonųjų spindulių jutiklių dėka fotoaparatas automatiškai persijungia į naktinį režimą, kad vaizdas būtų aiškus net ir tamsoje. Plataus kampo objektyvas (115,7° horizontaliai ir 67,8°/146,8° vertikaliai) fiksuoja kiekvieną detalę, o judesio zonos pritaikymo parinktis leidžia stebėti kiekvieną augintinio judesį. Be to, Petoneer programėlė leidžia įrašyti balsą, kuris kvies jūsų augintinį valgyti, sukurdamas įspūdį, kad esate namie.

7.jpg

Įrašykite savo nuostabiausias akimirkas ir pasidalykite jomis su kitais

Palaikydami iki 256 GB talpos „micro SD“ korteles, galėsite įrašyti ir atkurti gražiausias savo augintinio akimirkas. Taip pat galite redaguoti ir bendrinti savo įrašus naudodami kasdienę vaizdo įrašų rengyklę. Dabar galite įamžinti kiekvieną žavingą akimirką ir būti tikri, kad prisiminimai su augintiniu išliks ilgam.

8.jpg

Paprastas montavimas ir lengvas valymas

Petoneer NutriVue dozatoriaus surinkimas ir išmontavimas yra vaikiškas žaidimas – tereikia vienu pasukimu nuimti dangtelį. Dalys pagamintos iš patvaraus ABS ir lengvai valomos, o patį dubenį galima plauti indaplovėje. 304 nerūdijančio plieno dubuo yra atsparus smūgiams ir įkandimams, o dėl savo konstrukcijos jis atstumia aliejų, todėl jį išvalyti yra greita ir patogu.

4.jpg

Saugumas ir tvirtas dizainas

Dozatorius turi neslystančius įklotus, kad neslystų, ir sandarią išleidimo angą, kad jūsų augintinis nepaslapstų maisto ir apsaugotų maistą nuo vabzdžių. Rotorius sukurtas taip, kad išvengtų strigčių, o jei taip atsitiktų, atbulinės eigos mechanizmas sukasi priešinga kryptimi, kad veiktų nuolat.

10.jpg

Elegantiškas dizainas ir visiškas mobilumas

Kompaktiško ir lengvo dizaino (1,65 kg) Petoneer NutriVue dozatorių lengva nešiotis ir transportuoti, o minimalistinio dizaino dėka jis stilingai atrodys bet kurioje patalpoje. Investuokite į Petoneer išmanųjį ėdalo dozatorių ir pasirūpinkite, kad jūsų augintinis būtų sveikas ir patogus, net kai nesate namuose!

5.jpg

Įtraukta

  • maisto dozatorius
  • nerūdijančio plieno dubuo
  • USB-C laidas 1,2m
  • sausiklis
  • vartotojo vadovas

Gamintojas Petoneer
Vardas Petoneer NutriVue tiektuvas
Modelis PF008
Matmenys 191*191*312 mm
Svoris 1,65 kg
Medžiaga ABS, nerūdijančio plieno dubuo
Talpa 2,6 l
Minimali maitinimo dalis 5g
Maksimali SD kortelės talpa 256 GB
Įrašyto vaizdo raiška 1080p
Garsas Dvipusis
Užfiksuokite nuotraukas ir vaizdo įrašus išmaniajame telefone
Įvestis DC 5V 2A
Sąsaja C tipas
Baterijos C/LR14 (4x)
Nominali galia ≤ 5W
Nominali srovė ≤1A
Prisijungimo būdas Wi-Fi
Ryšio diapazonas 30m
Speciali programa Petoneer
Suderinamos operacinės sistemos iOS, Android
Prekė detaliau
Petoneer
VN-45882
6930460008022
43 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e