Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Smart pet fountain Petoneer Fresco EZ
  • Smart pet fountain Petoneer Fresco EZ

Išmanusis augintinių fontanas Petoneer Fresco EZ

VN-45884
Petoneer
29,38 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petoneer Fresco EZ išmanusis fontanas / girtuoklis gyvūnams

Su Petoneer Fresco EZ išmaniuoju fontanu suteikite savo augintiniui nuolatinę prieigą prie filtruoto ir higieniško vandens. Šis laistytuvas ne tik rūpinasi tinkama hidratacija, bet ir pagerina vandens gėrimo komfortą trimis reguliuojamais srauto aukščiais – žemu, vidutiniu ir dideliu. Nustatykite nustatymus pagal savo augintinio pageidavimus ir charakterį, sužadindami jo smalsumą ir skatindami reguliariai gerti. Su šiuo sprendimu jūsų augintinis vėl pamils vandenį!

Pažangi filtravimo sistema – vandens grynumas ir skonis aukščiausio lygio

Petoneer Fresco EZ fontanas aprūpintas pasirinktomis aukščiausios kokybės filtravimo medžiagomis, kurios užtikrina aukščiausią geriamojo vandens kokybę. Filtravimo sistemą sudaro ekologiška PP medvilnė, kuri efektyviai šalina plaukus, nešvarumus ir smulkias daleles, Jacobi kokoso kevalų aktyvuota anglis, Purolite jonų mainų derva ir importuotas KDF filtras iš JAV, kuris mažina sunkiųjų metalų kiekį ir stabdo mikrobų augimą. Taip vanduo ne tik švarus, bet ir skanus.

UVC technologija ir išmanusis siurblys

Petoneer Fresco EZ turi vandens siurblį su LED ir pažangia sterilizacija. Jis naudoja UV-C ultravioletinę šviesą, kad sunaikintų bakterijų molekulinę struktūrą, užtikrinant švarų ir higienišką vandenį. Taigi galite būti tikri, kad jūsų augintinis geria vandenį, kuriame nėra bakterijų ir teršalų. Išmanusis jutiklis stebi vandens lygį fontane ir automatiškai sustabdo veikimą, kai vandens lygis yra per žemas, apsaugodamas siurblį nuo pažeidimų.

Praktiškas dizainas ir lengvas valymas

Petoneer Fresco EZ fontanas sukurtas atsižvelgiant į patogumą. Jame yra belaidis siurblys, kuris pašalina laidų apribojimus ir palengvina montavimą bei valymą. Visus komponentus, tokius kaip dangtis, filtras, kibiras ir siurblys, galima lengvai išardyti ir nuplauti, o tai padeda išlaikyti aukščiausią vandens kokybę. Integruotas LED indikatorius rodo vandens lygį, filtro būseną ir visas problemas, pvz., netinkamą siurblio montavimą.

Tylus veikimas ir patogumas vartotojui

Speciali prie sienos pritvirtinta srauto konstrukcija pašalina vandens tekėjimo triukšmą, todėl fontanas veikia itin tyliai – mažiau nei 35 dB. Net jei pastatysite jį miegamajame, jis netrukdys jūsų miegui ar namų ramybei, taip pat neatbaidys augintinių. Skaidrus dizainas leidžia stebėti vandens lygį gertuvėje, o kompaktiškas dydis ir lengvas svoris leidžia lengvai nešiotis bet kur.

Patikimumas ir apsauga nuo elektros energijos tiekimo nutraukimo

2 litrų talpos vandens gertuvė užtikrina nuolatinę prieigą prie vandens jūsų katei visą savaitę. Staigių elektros energijos tiekimo sutrikimų atveju ant dangtelio esantis specialiai sukurtas 70 ml talpos indelis užtikrins, kad jūsų augintinis nepertraukiamai turės prieigą prie vandens. Be to, gertuvės konstrukcija buvo pasvirusi 7 laipsnių kampu, todėl jūsų augintinis gali patogiai gerti nesušlapdamas ūsų.

Įtraukta

  • girtuoklis
  • bazę
  • filtras
  • keičiama kempinė/putos
  • naudojimo instrukcija
Gamintojas Petoneer
Modelis WF006
Vardas EZ
Matmenys 186 * 191 * 135 mm
Svoris 580 g
Įvestis 5V 1A
Talpa 2L
Tinka: katės ir maži šunys
Ryšys WiFi, Bluetooth

Prekė detaliau
Petoneer
VN-45884
6930460008145
36 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e