Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Smart pet fountain Petoneer Fresco EzGo
  • Smart pet fountain Petoneer Fresco EzGo
  • Smart pet fountain Petoneer Fresco EzGo

Išmanusis augintinių fontanas Petoneer Fresco EzGo

VN-45887
Petoneer
38,96 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petoneer Fresco EzGo Smart Pet fontanas / girtuoklis.

Su Petoneer Fresco EzGo išmaniuoju fontanu suteikite savo augintiniui nuolatinę prieigą prie filtruoto ir higieniško vandens. Šis laistytuvas ne tik rūpinasi tinkama hidratacija, bet ir pagerina vandens gėrimo komfortą trimis reguliuojamais srauto aukščiais – žemu, vidutiniu ir dideliu. Nustatykite nustatymus pagal savo augintinio pageidavimus ir charakterį, sužadindami jo smalsumą ir skatindami reguliariai gerti. Su šiuo sprendimu jūsų augintinis vėl pamils vandenį!

Pažangi filtravimo sistema – vandens grynumas ir skonis aukščiausio lygio

Petoneer Fresco EzGo fontanas aprūpintas pasirinktomis aukščiausios kokybės filtravimo medžiagomis, užtikrinančiomis aukščiausios kokybės geriamąjį vandenį. Filtravimo sistemą sudaro ekologiška PP medvilnė, kuri efektyviai pašalina plaukus, nešvarumus ir smulkias daleles, Jacobi kokoso kevalų aktyvuota anglis, Purolite jonų mainų derva ir importuotas KDF filtras iš JAV, kuris mažina sunkiųjų metalų kiekį ir stabdo mikrobų augimą. Taip vanduo ne tik švarus, bet ir skanus.

UVC technologija ir išmanusis siurblys

Petoneer Fresco EzGo turi vandens siurblį su LED ir pažangia sterilizacija. Jis naudoja UV-C ultravioletinę šviesą, kad sunaikintų bakterijų molekulinę struktūrą, užtikrinant švarų ir higienišką vandenį. Taigi galite būti tikri, kad jūsų augintinis geria vandenį, kuriame nėra bakterijų ir teršalų. Išmanusis jutiklis stebi vandens lygį fontane ir automatiškai sustabdo veikimą, kai vandens lygis yra per žemas, apsaugodamas siurblį nuo pažeidimų.

Praktiškas dizainas ir lengvas valymas

Petoneer Fresco EzGo fontanas sukurtas atsižvelgiant į patogumą. Jame yra belaidis siurblys, kuris pašalina laidų apribojimus ir palengvina montavimą bei valymą. Visus komponentus, tokius kaip dangtis, filtras, kibiras ir siurblys, galima lengvai išardyti ir nuplauti, o tai padeda išlaikyti aukščiausią vandens kokybę. Reguliarus valymas užtikrina ilgalaikį girdyklos naudojimą ir naudinga jūsų augintinio sveikatai.

Tylus veikimas ir patogumas vartotojui

Prie sienos pritvirtintas specialus srauto dizainas pašalina vandens tekėjimo triukšmą, todėl fontanas veikia itin tyliai – mažiau nei 35 dB. Net jei pastatysite jį miegamajame, jis netrukdys jūsų miegui ar jūsų namų ramybei ir neatbaidys jūsų augintinių. Skaidrus dizainas leidžia stebėti vandens lygį gertuvėje, o kompaktiškas dydis ir lengvas svoris leidžia lengvai neštis bet kur.

Išmanusis valdymas per Petoneer programėlę

Petoneer Fresco EzGo fontanas siūlo pažangias valdymo galimybes per Wi-Fi ir Bluetooth ryšį. Speciali programėlė leidžia valdyti tokias funkcijas kaip vandens srauto greitis, sterilizavimas, filtro būsenos stebėjimas arba gertuvės įjungimas ir išjungimas. Integruotas LED indikatorius suteikia informaciją apie vandens lygį, filtro būseną ir galimas problemas, pvz., netinkamą siurblio montavimą.

Patikimumas ir apsauga nuo elektros energijos tiekimo nutraukimo

2 litrų talpos girtuoklė užtikrina nuolatinį vandens tiekimą jūsų katei visą savaitę. Staigių elektros energijos tiekimo sutrikimų atveju ant dangtelio esantis specialiai sukurtas 70 ml talpos indelis užtikrins, kad jūsų augintinis nepertraukiamai turės prieigą prie vandens. Be to, girdyklos konstrukcija buvo pasvirusi 7 laipsnių kampu, todėl jūsų augintinis gali patogiai gerti nesušlapdamas ūsų.

Įtraukta

  • girtuoklis
  • bazę
  • filtras
  • keičiama kempinė/putos
  • naudojimo instrukcija
Gamintojas Petoneer
Modelis WF005
Filtro modelis FS040
Vardas EzGo
Matmenys 186 * 191 * 135 mm
Svoris 580 g
Įvestis 5V 1A
Talpa 2L
Tinka: katės ir maži šunys
Ryšys WiFi, Bluetooth
Speciali programėlė Petoneer

Prekė detaliau
Petoneer
VN-45887
6930460008152
40 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e