Visos daugiausiai perkamos
Mikrofon Hohem (2TX + 1RX + etui ładujące)
  • Mikrofon Hohem (2TX + 1RX + etui ładujące)

"Hohem" mikrofonas (2TX + 1RX + įkrovimo dėklas)

VN-46617
HOHEM
115,30 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

„Hohem“ mikrofonas (2TX + 1RX + įkrovimo dėklas)

Hohem mikrofonas yra profesionalus garso įrašymo įrankis, kuris sujungia pažangias technologijas, universalumą ir naudojimo paprastumą. Platus funkcijų asortimentas ir puiki garso kokybė yra idealus pasirinkimas visiems, kuriems reikia patikimo garso sprendimo įvairioms programoms. Pasirinkite Hohem mikrofoną ir mėgaukitės aukščiausios kokybės garso įrašais bet kokioje situacijoje!

Patikima garso kokybė kompaktišku formatu

Hohem mikrofonas yra pažangus garso sprendimas, kuris pateisins net išrankiausių vartotojų lūkesčius. Dėl pažangių technologijų ir naudojimo paprastumo šis mikrofonas yra ideali priemonė tiesioginei transliacijai, vaizdo įrašų įrašymui, interviu ar muzikos kūrimui. Lengvas dizainas ir įmontuoti magnetai leidžia lengvai pritvirtinti siųstuvus ir imtuvus, o mažas svoris (kiekvienas po 15 g) užtikrina komfortą visą dieną. Komplekte esantys skydai nuo vėjo apsaugo diafragmą nuo sprogstamųjų medžiagų, o vėjo triukšmas užtikrina puikią garso kokybę net ir atšiauriomis sąlygomis.

Puiki garso kokybė ir triukšmo mažinimas

„Hohem“ mikrofonas užtikrina nepriekaištingą garso kokybę su 48 kHz atrankos dažniu ir 16 bitų gyliu, kuris efektyviai pašalina foninį triukšmą ir suteikia aukščiausios kokybės skaitmeninį garsą. Integruotas įvairiakryptis mikrofonas fiksuoja garsą bet kuria kryptimi, net kai TX siųstuvas laikomas aukštyn kojomis. DSP triukšmo slopinimas turi tris lygius, kuriuos galima reguliuoti pagal aplinką, užtikrinant aiškų ir skaidrų garsą bet kokioje situacijoje. Galimybė pasirinkti stipraus triukšmo mažinimo režimą (geltonas indikatorius), standartinį (žalias) ir aukštos kokybės (mėlynas) leidžia visiškai kontroliuoti įrašymą.

Universalumas ir naudojimo paprastumas

„Hohem MIC“ itin paprasta naudoti dėl „plug and play“ funkcijos, kuri pašalina poreikį įdiegti papildomų tvarkyklių ir konfigūracijos. Suderinamumas su įvairiais įrenginiais – fotoaparatais, vaizdo kameromis, išmaniaisiais telefonais, nešiojamaisiais kompiuteriais ir planšetiniais kompiuteriais – „Hohem MIC“ idealiai tinka visiems, kuriems reikia patikimo garso įrašymo įrankio. Stebėjimas realiuoju laiku leidžia klausytis ir reguliuoti garsą įrašant, todėl galite maksimaliai kontroliuoti įrašų kokybę.

Ilgas veikimas ir greitas įkrovimas

„Hohem“ mikrofonas aprūpintas galinga 850 mAh baterija, kuri vienu įkrovimu užtikrina iki 7,5 valandų veikimo. Naudojant įkrovimo dėklą, veikimo laikas gali būti pratęstas iki 20 valandų, todėl jis idealiai tinka ilgoms įrašymo sesijoms. Greitas įrangos įkrovimas naudojant USB-C laidą (tik 1,5 valandos) leidžia sumažinti prastovos laiką ir išnaudoti visas įrangos galimybes.

Išplėstinės funkcijos ir visiškas valdymas

„Hohem“ mikrofono TX siųstuvas gali būti naudojamas kaip atskiras įrašymo įrenginys ir leidžia sukurti vietinę garso atsarginę kopiją į TF kortelę, kad būtų lengviau naudoti. Mikrofonas taip pat turi aidėjimo režimą, kuris užmaskuoja subtilius netobulumus ir suteikia įrašams gylio bei šilumos. Galimybė reguliuoti mikrofono jautrumą penkiais skirtingais lygiais leidžia visiškai valdyti įrašytą garsą, o nutildymo režimas leidžia lengvai sustabdyti įrašymą, kai reikia.

Suderinamas su Apple ir daugybe įrenginių

„Hohem“ mikrofonas yra oficialiai sertifikuotas „Apple“, o tai reiškia, kad jis visiškai suderinamas su „iOS“ skaitmeniniais garso perdavimo protokolais ir įkrovimo standartais. Tai užtikrina stabilų ir patikimą garso įrašymą Apple įrenginiuose. 3,5 mm garso lizdas leidžia prijungti išorinį mikrofoną, o tai dar labiau padidina Hohem mikrofono universalumą.

Įtraukta

  • TX siųstuvas 2x
  • RX imtuvas
  • įkrovimo dėklas
  • C tipo kabelis
  • priekinis stiklas 2x
  • laikymo krepšys
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Hohem
SNR 64dB
Jautrumas -38 dBFS
Įėjimo įtampa DC4,8 ~ 5,4V
Dažnio atsakas 20 Hz-20 kHz
Išvesties vėlavimas 25 ms
Perdavimo dažnis 2,4 GHz
Mėginių ėmimo dažnis 48 kHz
Veikimo laikas 7,5 val., su įkrovimo dėklu 20 val
Įkrovimo laikas maždaug 1,5 valandos
Įkrovimo dėklo akumuliatoriaus talpa 850 mAh
Siųstuvas 150 mAh
Uostas C tipas
Prekė detaliau
HOHEM
VN-46617
6971071551873
39 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e