Visos daugiausiai perkamos
Zabawkowy telefon z funkcją nagrywania Huanger HE0536 (żółty)
  • Zabawkowy telefon z funkcją nagrywania Huanger HE0536 (żółty)
  • Zabawkowy telefon z funkcją nagrywania Huanger HE0536 (żółty)

Huanger HE0536 žaislinis telefonas su įrašymo funkcija (geltonas)

VN-37382
Huanger
7,78 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Huanger HE0536 žaislinis telefonas su įrašymo funkcija.

Interaktyvus žaislinis telefonas Huanger HE0536 yra nepamainomas žaislas, kuris suteiks jūsų vaikui begalę pramogų ir mokymosi. Šis telefonas, aprūpintas įvairiais garsais ir melodijomis, pavyzdžiui, lopšinėmis, gyvūnų garsais, muzikos instrumentais ir automobilio garso efektais, leidžia jūsų mažyliui atrasti naujus garsus ir lavinti klausos pojūtį. Šis žaislas idealiai tinka 18 mėnesių ir vyresniems kūdikiams, skatinant jų jutimo gebėjimų vystymąsi.

Interaktyvumas ir kūrybiškumas

Huanger HE0536 telefonas sukurtas taip, kad paskatintų vaiko pažintinę sąveiką. Žaislas turi įvairius mygtukus su piešiniais, vaizduojančiais įvairias scenas ir garsus, kurie skatina vaiką kūrybiškai žaisti ir lavina vaizduotę. Galimybė reguliuoti garsumą daro žaidimo laiką dar patogesnį ir pritaikytą mažylio poreikiams. Be to, įrašymo funkcija leidžia jūsų vaikui įrašyti ir atkurti savo balsus, o tai skatina kalbos ir vaizduotės vystymąsi. Tai leidžia jūsų vaikui nuo mažens smagiai lavinti kalbos įgūdžius.

Garsų ir melodijų įvairovė

Huanger HE0536 nustebins jūsų vaiką gausybe garsų. Muzikos instrumentų garsai, lopšinės, automobilių garsai, gyvūnų garsai ir daugelis kitų garsų – visa tai palaiko mažylio klausos ir suvokimo vystymąsi. Be to, dėl galimybės groti įvairias melodijas šis telefonas puikiai tinka padėti jūsų kūdikiui užmigti.

Gamintojas Huanger
Modelis HE0536
Vaiko amžius Nuo 18 mėnesių amžiaus
Lytis Berniukas, mergaite
Matmenys 13 cm x 7,5 cm x 2,5 cm

Prekė detaliau
Huanger
VN-37382
5906168432200
143 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e