Visos daugiausiai perkamos
Portable Monitor Arzopa A1 M 17,3"
  • Portable Monitor Arzopa A1 M 17,3"
  • Portable Monitor Arzopa A1 M 17,3"
  • Portable Monitor Arzopa A1 M 17,3"
  • Portable Monitor Arzopa A1 M 17,3"

"Arzopa A1 M" 17,3 colių nešiojamasis monitorius

VN-35976
Arzopa
156,80 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Arzopa A1 M 17,3 colių nešiojamas monitorius

„Arzopa A1 M“ nešiojamasis monitorius pasižymi puikiu našumu kompaktiškoje formoje! Jame yra 17,3 colio Full HD ekranas, užtikrinantis puikią vaizdo kokybę ir ryškias spalvas. Pažangi akių priežiūros technologija sumažina ekrano mirgėjimą ir žalingą mėlyną šviesą, kuri sumažina akių nuovargį ir užtikrina patogų darbą net visą dieną. Jame yra 2 įmontuoti garsiakalbiai, o dėl lengvo ir mažo dizaino jį lengva supakuoti į krepšį ir pasiimti su savimi kur tik norite.

Arzopa/A1-MAX/1

Puiki vaizdo kokybė

Dabar nepraleisite nė vienos detalės žiūrėdami filmus ar žaisdami žaidimus! Jo 17,3 colio ekranas su 16:9 kraštinių santykiu ir Full HD 1920 x 1080p raiška užtikrina itin aiškius ir detalius vaizdus, ​​kurie nukels į virtualios realybės pasaulį. Dėl 300 cd/m2 šviesumo galite mėgautis vaizdais su ryškiomis spalvomis ir sodriomis detalėmis net ir ryškiai apšviestose patalpose. Be to, jame taip pat naudojama HDR technologija, kuri garantuoja dar geresnę žiūrėjimo patirtį.

Arzopa/A1-MAX/2

Platus suderinamumas

Suderinamumo problemos jau praeitis! Arzopa A1 M siūlo keletą skirtingų prievadų. Jame yra mini HDMI ir USB-C prievadas, leidžiantis sklandžiai prisijungti prie nešiojamojo kompiuterio, planšetinio kompiuterio ar net žaidimų konsolės. 3,5 mm lizdas leidžia prijungti išorinius garsiakalbius arba ausines. Galite lengvai prijungti MacBook 12, Lenovo Youga nešiojamąjį kompiuterį, Samsung S20 išmanųjį telefoną, PS4 konsolę ir dar daugiau!

Arzopa/A1-MAX/3

Naudokite jį taip, kaip jaučiatės patogiai

A1 M modelis siūlo net tris rodymo režimus, todėl puikiai tinka daugeliui situacijų. Dubliavimo režimas leidžia bendrinti vaizdą iš nešiojamojo kompiuterio į didesnį ekraną, o išplėtimo režimas leidžia išplėsti darbalaukį nuo pagrindinio ekrano iki nešiojamojo monitoriaus, suteikiant dar daugiau vietos dirbant. Antrojo ekrano režimas leidžia savarankiškai naudoti A1 M kaip antrą ekraną.

Arzopa/A1-MAX/4

Lengvas, patvarus ir patikimas

Nešiojamas monitorius stebina ne tik fantastiška vaizdo kokybe ir funkcionalumu, bet ir tvirta konstrukcija. Iš aliuminio lydinio pagamintas monitorius yra lengvas ir itin patvarus – puikiai tinka tiek kasdieniam naudojimui, tiek kelionėms. Galite jį išdėstyti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai, pritaikydami pagal savo pageidavimus ir darbo stilių, o platus 178° žiūrėjimo kampas užtikrina nuoseklų vaizdą ir puikų spalvų atkūrimą, nesvarbu, kokiu kampu žiūrite į ekraną.

Arzopa/A1-MAX/5

Atraskite garso galią

Klausykitės mėgstamų dainų laisvai, neprijungdami papildomų garsiakalbių! Nešiojamame monitoriuje yra 2 garsiakalbiai, kurie leidžia mėgautis aukštos kokybės garsu ir taip pat siūlo nuostabų Dolby Atmos erdvinio garso efektą. Nesvarbu, ar žiūrite filmą, klausotės muzikos ar žaidžiate žaidimus, įmontuoti garsiakalbiai nuves jus į veiksmą!

Arzopa/A1-MAX/6

Įskaitant

  • nešiojamas monitorius
  • USB-C į USB-C laidas
  • Mini HDMI į HDMI laidas (tik duomenims)
  • USB-C į USB-A laidas (tik maitinimui)
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Arzopas
Modelis A1 M
Ekrano įstrižainė 17,3 colio (16:9)
Matrica IPS
Rezoliucija Full HD 1920 x 1080 p
Žiūrėjimo kampas Vertikalus: 178°
Horizontalus: 178°
Ryškumas 300 cd/m2
Atnaujinimo dažnis 60 Hz
Spalvų gama 72% NTSC
Ekrano spalva 16,7 mln (8 bitų)
Kontrasto santykis 1000:1
Spalvos temperatūra 6800 tūkst
Kronšteino medžiaga Aliuminio lydinys
Įvesties prievadai mini HDMI (vaizdo signalas), 2x USB-C (vaizdo perdavimas, maitinimo šaltinis)
Išvesties prievadai 3,5 mm ausinių lizdas
Garsiakalbiai 2 įmontuoti (1 W x 2)
HDR Taip
OSD mygtukas Taip
Prekė detaliau
Arzopa
VN-35976
6975114120187
34 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e