Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Termohigrometr Enjoy MIIIW (Biały)
  • Termohigrometr Enjoy MIIIW (Biały)

"Enjoy MIIIW" termohiprometras (baltas)

VN-46516
MIIIW
14,17 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

MIIIW prekės ženklas yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

Mėgaukitės MIIIW termohigrometru (baltas)

Termohigrometras Enjoy MIIIW – patikimas ir stilingas prietaisas, padedantis palaikyti sveiką ir patogią aplinką namuose ir biure. Dėl tikslaus temperatūros ir drėgmės stebėjimo, naujoviško dizaino ir universalių montavimo galimybių jis yra puikus pasirinkimas kiekvienam, norinčiam užtikrinti geriausias gyvenimo sąlygas sau ir savo šeimai. Pasirinkite MIIIW termohigrometrą ir mėgaukitės visišku komfortu bei sveikata kiekvieną dieną!

Tikslus stebėjimas

Staigūs temperatūros ir drėgmės pokyčiai gali sukelti šalčio ar alergijos diskomfortą, ypač vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms, todėl MIIIW UJOY termohigrometras leidžia stebėti aplinkos pokyčius ir atitinkamai pritaikyti geriausias įmanomas sąlygas namuose ar biure, sukurti optimalią aplinką visiems jūsų namų ūkio nariams. Pasirūpinkite savimi ir savo artimaisiais su MIIIW.

Intuityvi sąsaja

Įrenginys savo akims pritaikytame ekrane atvaizduoja iki 5 svarbios informacijos, kurią ne tik lengva perskaityti, bet ir intuityvus naudoti. Drėgmės ir temperatūros duomenys yra aiškiai paryškinti, o grafika vaizduoja sausumo (oranžinė), komforto (žalia) ir drėgmės (mėlyna) lygius, kad būtų galima greitai ir lengvai atpažinti kambario sąlygas. 2,5D ekranas siūlo geresnį spalvų sodrumą ir platų 150 laipsnių žiūrėjimo kampą, todėl patogu skaityti informaciją iš bet kurios perspektyvos.

Pažangios technologijos ir novatoriškas dizainas

Termo-higrometre Enjoy yra įmontuoti lustai, matuojantys temperatūrą ir drėgmę, automatiškai analizuojantys patalpų aplinką, kad jūsų namuose būtų palaikomos geriausios įmanomos sąlygos. Įrenginys pradeda rodyti temperatūrą po 30 minučių veikimo ir taip tiksliai analizuoja kambario aplinką. Dėl naujoviško dizaino, didesnio ekrano ir geresnio spalvų sodrumo termo-higrometras yra ne tik funkcionalus, bet ir estetiškas, todėl yra puikus pasirinkimas bet kokiam interjerui.

Įvairios montavimo galimybės ir paprastas naudojimas

MIIIW termohigrometras siūlo tris skirtingus tvirtinimo variantus, todėl jį galima lengvai pritaikyti skirtingoms patalpoms ir vartotojo poreikiams. Prietaisą galima pastatyti ant stalo (su galimybe pakreipti ekraną 55 arba 35 laipsnių kampu), pritvirtinti prie sienos su pridedamu sieniniu lipduku arba pritvirtinti prie šaldytuvo ar kito metalinio objekto dėka įmontuoto magneto. Dėl tokio universalumo MIIIW termohigrometras yra ypač praktiškas ir paprastas naudoti.

Ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas ir energijos taupymas

Enjoy MIIIW veikia su CR2032 baterijomis, kurios užtikrina įrenginio tarnavimo laiką iki 12 mėnesių. Šis praktiškas sprendimas leidžia naudoti ilgą laiką, nereikia dažnai keisti baterijų, o tai ne tik ekonomiška, bet ir padidina patogumą bei taupo laiką.

Idealus pasirinkimas bet kokiam interjerui

Dėl savo daugiafunkciškumo MIIIW termohigrometras yra idealus pasirinkimas tiek namuose, tiek biure. Dėl aptakaus ir modernaus dizaino jis puikiai dera prie bet kokio interjero, o dėl praktiškumo – neįkainojama priemone kasdieniame gyvenime. Be to, jis padeda stebėti aplinką naktį, suteikdamas patogias sąlygas, skatinančias geresnį miegą ir sveiką gyvenimo būdą, taip pat yra puikus būdas užtikrinti saugią ir higienišką aplinką patiems mažiausiems šeimos nariams.

Gamintojas MIIIW
Modelis MW22S06
Matmenys 77 x 77 x 15 mm
Spalva baltas
Darbinė srovė 700A
Srovės suvartojimas budėjimo režimu apie 15A
Ekranas LCD
Ekrano stiklas 2.5D
Valandinė sistema 12 valandų ir 24 valandų
Standartinis GB 4706.1-2005
Baterija CR2032 1x
Aplinkos temperatūra veikimo metu -10°C iki -60°C
Aplinkos drėgmė eksploatacijos metu 10 % RH iki 99 % RH
Baterijos veikimo laikas maždaug 12 mėnesių

Prekė detaliau
MIIIW
VN-46516
6971519751193
141 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e