Visos daugiausiai perkamos
Anti Bark Training Collar with remote control for Dogs Petsuper PA02
  • Anti Bark Training Collar with remote control for Dogs Petsuper PA02
  • Anti Bark Training Collar with remote control for Dogs Petsuper PA02
  • Anti Bark Training Collar with remote control for Dogs Petsuper PA02

Dresavimo antkaklis su nuotolinio valdymo pulteliu šunims Petsuper PA02

VN-45515
Petsuper
37,99 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Antkaklis su nuotolinio valdymo pulteliu Petsuper PA02

Petsuper PA02 elektrinis žievės antkaklis su nuotolinio valdymo pulteliu gali būti neįkainojama pagalba dresuojant jūsų augintinį. Jis leidžia rinktis iš trijų treniruočių režimų ir išsiskiria IP67 atsparumu vandeniui. Tuo pačiu metu jis yra visiškai saugus ir patogus augintiniams. Be to, pridedamas nuotolinio valdymo pultas veikia apie 488 metrus ir leidžia vienu metu valdyti tris antkaklius.

Greitas įkrovimas ir ilgas akumuliatoriaus veikimo laikas

Petsuper PA02 antkaklis aprūpintas pažangiausia greito įkrovimo sistema, todėl galite greitai grįžti prie savo šuns dresūros, nesijaudindami dėl naudojimo trukdžių. Be to, galinga baterija priverčia įrenginį veikti budėjimo režimu iki 20 dienų – nesijaudinkite, kad jis per anksti atsisakys jums paklusti.

Prisitaikymas prie skirtingų šunų veislių

Reguliuojamas antkaklio dirželis leidžia reguliuoti jo ilgį, kad tiktų skirtingų veislių šunims. Be to, prietaisas idealiai tinka augintiniams, sveriantiems nuo maždaug 3,6 kg iki 50 kg. Nepriklausomai nuo to, ar jūsų augintinis mažas, vidutinis ar didelis, gaminys užtikrins, kad jį būtų patogu nešioti ir efektyviai atliks savo funkciją.

Pridedamas praktiškas nuotolinio valdymo pultas

Pridedamas nuotolinio valdymo pultas yra intuityvus ir paprastas naudoti, todėl galite greitai ir tiksliai valdyti apykaklę. Naudodami lengvai skaitomą ekraną ir paprastus mygtukus, galite greitai perjungti režimus ir patikrinti svarbiausią informaciją. Be to, vienu nuotolinio valdymo pultu galite lengvai valdyti iki trijų antkaklių. Tai idealiai tinka žmonėms, turintiems kelis šunis!

Greitas atsakas ir ilgas atstumas

Naudodami Petsuper PA02 galite būti tikri, kad antkaklis sureaguos iš karto, kai tik jūsų šuo pradės loti – jo reakcijos laikas yra tik apie 0,1 sekundės. Be to, maždaug 488 metrų nuotolinio valdymo pulto veikimo nuotolis leidžia efektyviai treniruotis tiek patalpoje, tiek lauke, suteikiant šuniui judėjimo laisvę ir be vargo valdyti jo elgesį.

Trys veiksmingi treniruočių režimai

Antkaklis siūlo tris treniruočių režimus: garsą, vibraciją ir elektrinį impulsą. Pirmasis idealiai tinka pradinėms treniruočių fazėms, antrasis padeda koreguoti atkaklesnį elgesį, o trečiasis užtikrina efektyvią kontrolę sudėtingiausiose situacijose. Tai leidžia pritaikyti dresūros metodą pagal individualius jūsų šuns poreikius. PA02 taip pat siūlo du apsaugos nuo žievėjimo režimus – rankinį ir automatinį. Rankinis režimas leidžia šeimininkui rankiniu būdu valdyti antkaklį, suteikiant visišką šuns elgesio kontrolę. Kita vertus, automatinis režimas įsijungia automatiškai, kai augintinis pradeda loti.

IP67 atsparumas vandeniui

Antkaklis skirtas aktyviems šunims, kurie mėgsta žaisti lauke, nepaisant oro. IP67 atsparumo vandeniui įvertinimas užtikrina, kad įrenginys yra atsparus lietui ir drėgmei, todėl jūsų šuo gali jį naudoti beveik bet kokiomis oro sąlygomis.

Įtraukta

  • Antkaklis
  • Nuotolinio valdymo pultas
  • Magnetinis kabelis apykaklės įkrovimui
  • Įtampos tikrinimo lenta
  • Kepurės (2 + 2 dviejų ilgių)
  • Silikoniniai apsauginiai dangteliai (2 + 2 dviejų ilgių)
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas Petsuper
Modelis PA02
Darbinė įtampa 3,7 V
Baterijos talpa Antkaklis: 300 mAh; Nuotolinio valdymo pultas: 400 mAh;
Įvesties srovė DC 5 V / 1 A
Atsparumas vandeniui Antkaklis: IP67; Nuotolinis valdymas: nėra atsparumo vandeniui;
Svoris Antkaklis: 730 g; Nuotolinio valdymo pultas: 50 g;
Nuotolinio valdymo diapazonas Iki maždaug 488 m
Nuotolinio valdymo pulto įkrovimo prievadas USB-C
Apykaklės ilgis Maždaug 58 cm
Tikslas Šunys, sveriantys maždaug nuo 3,6 kg iki 50 kg
Prekė detaliau
Petsuper
VN-45515
6975447710314
29 Prekės

Charakteristikos

Garantija
2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e