Visos daugiausiai perkamos
Anti Bark Training Collar for Dogs Petsuper PA01
  • Anti Bark Training Collar for Dogs Petsuper PA01

Apykaklė šunims nuo lojimo Petsuper PA01

VN-45516
Petsuper
20,95 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Petsuper PA01 elektrinis žievės antkaklis

Petsuper PA01 elektrinis žievės antkaklis yra pažangus prietaisas, padedantis efektyviai dresuoti jūsų šunį. Jis siūlo keturis dresūros režimus ir septynis jautrumo lygius, todėl galite pritaikyti jį pagal individualius augintinio poreikius. Vandeniui atsparus IP67 sertifikatas užtikrina patikimumą bet kokiomis oro sąlygomis, o galinga baterija garantuoja ilgą veikimo laiką. Antkaklis taip pat yra visiškai saugus ir patogus augintiniams.

3.jpg

Išplėstiniai treniruočių režimai

Antkaklis leidžia pasirinkti iš keturių dresūros režimų, kurie padės efektyviai dresuoti šunį. Tai yra garsas, vibracija, garsas su vibracija ir garsas, vibracija ir elektrinis impulsas. Kiekvieną režimą galima dar labiau pritaikyti pagal jūsų augintinio poreikius, nustatant vieną iš septynių galimų intensyvumo lygių. Tai leidžia pasirinkti efektyviausią būdą, kaip efektyviai pažaboti pernelyg didelį lojimą.

5.jpg

Vandeniui atsparus dizainas

Turėdamas IP67 reitingą, apykaklė yra atspari lietui ir sniegui. Jūsų šuo taip pat gali jį dėvėti plaukdamas ar maudydamasis. Tai reiškia, kad jis puikiai veiks beveik bet kokiomis sąlygomis – nesijaudinkite, kad greitai jį sugadinsite. Nepriklausomai nuo oro, antkaklis veiks patikimai ir padės dresuoti savo augintinį.

4.jpg

Ilgas baterijos veikimo laikas

Petsuper PA01 pasižymi itin ilgu baterijos veikimo laiku. Visiškai įkrautas, jis gali veikti iki 15 dienų, todėl patogu naudoti ir sumažinti poreikį dažnai jungti. Be to, prietaisą įkrauti užtrunka tik apie dvi valandas. Įkraunama per USB laidą, leidžiantį naudoti įvairius maitinimo šaltinius, tokius kaip kompiuteris, automobilinis įkroviklis ar maitinimo blokas.

7.jpg

Jūsų augintinio patogumas

Petsuper PA01 žievės antkaklis sukurtas atsižvelgiant į jūsų augintinio saugumą ir patogumą. Jame yra apsauginės silikoninės pagalvėlės, apsaugančios nuo odos sudirginimo, ir išmanioji anti-interferencinė sistema, kuri išfiltruoja tokius garsus kaip kitų šunų lojimas. Tai sumažina klaidingų pavojaus signalų riziką ir užtikrina efektyvų veikimą.

6.jpg

Universalus tinka

Dėl reguliuojamo dirželio Petsuper PA01 antkaklis tinka įvairių veislių ir dydžių šunims, sveriantiems nuo 3,6 iki 49,9 kg. Be to, reguliuojama sagtis ir šviesą atspindinti juosta užtikrina puikų prigludimą ir matomumą vakarinių pasivaikščiojimų metu. Tai idealiai tinka savininkams, norintiems efektyviai ir saugiai suvaldyti per didelį savo augintinių lojimą, kartu jiems patogiai ir saugiai.

1.jpg

Įtraukta

  • Antkaklis
  • Įtampos tikrinimo lenta
  • Įkrovimo laidas
  • Silikoniniai dangteliai
  • Metaliniai kaiščiai
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Petsuper
Modelis PA01
Darbo laikas Maždaug 15 dienų
Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val
Neperšlampama klasė IP67
Šuns svoris 3,6-49,9 kg
Apykaklės ilgis Maždaug 58 cm
Medžiaga Nailonas
Prekė detaliau
Petsuper
VN-45516
6975447710192
42 Prekės

Charakteristikos

Garantija
2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e