Visos daugiausiai perkamos
ONIKUMA CW925 RGB Backlit Wired Gaming Mouse
  • ONIKUMA CW925 RGB Backlit Wired Gaming Mouse
  • ONIKUMA CW925 RGB Backlit Wired Gaming Mouse
  • ONIKUMA CW925 RGB Backlit Wired Gaming Mouse
  • ONIKUMA CW925 RGB Backlit Wired Gaming Mouse
  • ONIKUMA CW925 RGB Backlit Wired Gaming Mouse

Laidinė žaidimų pelė ONIKUMA CW925 su RGB apšvietimu

VN-43258
ONIKUMA
17,07 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

ONIKUMA RGB laidinė žaidimų pelė CW925

Pasinerkite į žaidimų pasaulį su naujausia žaidimų pele ONIKUMA CW925. Sukurtas atsižvelgiant į patvarumą ir estetiką – jis puikiai tinka profesionaliems žaidėjams ir dinamiškų žaidimų entuziastams. Jis siūlo ne tik unikalų dizainą su RGB foniniu apšvietimu, bet ir neprilygstamą funkcionalumą. Pelė taip pat palaiko 2 slinkimo režimus ir yra nepaprastai patogi naudoti.

Ergonomiškas dizainas

Dėl savo ergonomiško dizaino pelė suteikia komfortą net ir ilgiausių žaidimų seansų metu. Jo aptaki forma sukurta specialiai natūraliai rankų padėties nustatymui, kuri sumažina nuovargį ir padidina judesių tikslumą. Be to, dėl lengvo, bet patvaraus dizaino CW925 puikiai tinka greitam ir dinamiškam žaidimui.

RGB foninis apšvietimas

ONIKUMA CW925 pelė pasižymi unikaliu RGB foniniu apšvietimu, kurio spalvą galite pritaikyti pagal savo skonį – galite rinktis iš net 16,8 milijono atspalvių! Taip pat galima sinchronizuoti šviesą su muzika. Suteikite nuostabų vaizdinį efektą ir pabrėžkite savo kompiuterio darbo vietos žaidimų charakterį!

Du slinkimo režimai

Unikali pelės CW925 savybė yra specialiai sukurtas slinkties ratukas, kuris gali veikti dviem režimais. Liečiamasis slinkimas leidžia tiksliai slinkti tekstą ir sklandžiai perjungti ginklus ar žaidimo įgūdžius. Kita vertus, „Free Scroll“ parinktis leidžia greitai, sklandžiai slinkti – ji puikiai veiks, pavyzdžiui, naršant internete ar skaitant žaidimo instrukcijas.

Gamintojas ONIKUMA
Modelis CW925
Spalva Juoda
Mygtukų skaičius 5
Foninis apšvietimas RGB

Prekė detaliau
ONIKUMA
VN-43258
6972470569247
120 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e