Visos daugiausiai perkamos
ONIKUMA RGB Wired Gaming Mouse CW905 Purple
  • ONIKUMA RGB Wired Gaming Mouse CW905 Purple

ONIKUMA RGB laidinė žaidimų pelė CW905 Purple

VN-43259
ONIKUMA
9,46 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

ONIKUMA RGB žaidimų pelė CW905 violetinė

ONIKUMA CW905 yra žaidimams skirtų pelių asortimentas, siūlantis vartotojams daugybę tinkinimo parinkčių. Galimybė pasirinkti iš šešių skirtingų DPI lygių leidžia tiksliau nuskaityti rankos judesius, o tai savo ruožtu reiškia sklandesnį žymeklio judėjimą. Jame taip pat yra septynių mygtukų rinkinys, įskaitant kairįjį ir dešinįjį pelės mygtukus, vidurinį pelės mygtuką / ratuką, mygtuką pirmyn, mygtuką atgal ir du DPI mygtukus, kurie suteikia greitą prieigą prie pagrindinių funkcijų žaidimo metu. Įdomu tai, kad įrenginys skleidžia šešių skirtingų spalvų šviesą, todėl naudotojai gali pritaikyti pelę pagal savo vizualines nuostatas. Papildoma premija yra ergonomiškas dizainas, sukurtas naudojant lengvai valomas medžiagas.

2.jpg

Išplėstinis valdymas

ONIKUMA CW905 yra žaidimų pelė, kuri visiškai suderina funkcionalumą ir tikslumą. Pagrindinė šios pelės vertė yra galimybė pasirinkti iš šešių DPI lygių, o tai atveria duris į kruopštų įrenginio kalibravimą pagal asmeninius pageidavimus. Kiekvienas iš šių lygių garantuoja dar tikslesnį rankų judesių skaitymą, o tai savo ruožtu turi įtakos žymeklio judėjimo sklandumui.

6.jpg

Ergonomiškas funkcionalumas po ranka

ONIKUMA CW905 turi septynių mygtukų rinkinį, įskaitant kairįjį ir dešinįjį pelės mygtukus, pelės ratuką / centrinį mygtuką, pirmyn ir atgal mygtukus bei DPI+ ir DPI- mygtukus. Ši sumani konfigūracija leidžia akimirksniu pasiekti pagrindines funkcijas, nereikalaujant atskirų judesių. Taigi jis užtikrina žaibiškus atsakymus ir efektyvų veikimą tiek žaidimo metu, tiek atliekant įvairias užduotis.

3.jpg

Kintamasis apšvietimas

ONIKUMA CW905 dar išsiskiria dinamišku LED foniniu apšvietimu, kuriame yra šešių skirtingų spalvų paletė: žalia, rožinė, mėlyna, raudona, žalsvai mėlyna ir geltona. Tai daug daugiau nei tik mažmeninės prekybos aspektas – tai funkcija, leidžianti pritaikyti pelę individualiai ir sukurti unikalų stilių.

1.jpg

Patogus naudoti

ONIKUMA CW905 pelė taip pat stebina savo ergonomišku dizainu, sukurtu iš lengvai valomų medžiagų. Paviršius atsparus pirštų atspaudams, prakaitui ir kt. Tai užtikrina komfortą net ir ilgų žaidimų ar darbo seansų metu. Visos šios funkcijos papildo visapusišką ONIKUMA CW905 kokybę, kuri atitinka net išrankiausių žaidėjų poreikius.

5.jpg

Rinkinio turinys

  • Pelė
  • vadovas

Numatytoji skiriamoji geba 800 žalia / 1600 rožinė / 2400 mėlyna / 3200 raudona / 4800 žalsvai mėlyna / 6400 geltona
Šviesios spalvos RGB
Darbinė įtampa 5V
Sąsaja USB
Darbinė srovė <100MA
Kabelio ilgis apytiksliai 1,5 m
Svoris apytiksliai 132 g
Gaminio matmenys 127 mm x 71 mm x 40 mm
Prekė detaliau
ONIKUMA
VN-43259
6972470561142
229 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e