Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Monochromatyczna skórzana podkładka pod mysz MIIIW (Brązowa)
  • Monochromatyczna skórzana podkładka pod mysz MIIIW (Brązowa)

MIIIW vienspalvis odinis pelės kilimėlis (rudas)

VN-46508
MIIIW
25,39 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

MIIIW prekės ženklas yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

MIIIW vienspalvis odinis pelės kilimėlis (rudas)

MIIIW Monochrome Leather Mouse Pad yra puikus stiliaus, patvarumo ir funkcionalumo derinys. Dėl įspūdingų matmenų, vandeniui atsparios konstrukcijos ir aptakaus dizaino šis pelės kilimėlis puikiai papildys bet kurį stalą. Nesvarbu, ar dirbate biure, ar namuose, MIIIW padas suteiks komfortą ir patikimumą, kurio tikitės iš aukštos kokybės biuro aksesuarų.

Elegancija ir praktiškumas viename

Vienspalvis odinis MIIIW pelės kilimėlis sujungia eleganciją ir funkcionalumą, kad puikiai tilptų į bet kurį biurą ar darbo vietą. Stilingas dizainas bet kuriam stalui suteikia klasės įspūdį ir užtikrina komfortą bei produktyvumą dirbant. Pagaminta iš aukštos kokybės odos, PVC ir kamštienos, pelės kilimėlis išsiskiria puikia tekstūra ir ilgaamžiškumu, garantuojančiu ilgą tarnavimo laiką.

Atsparus dėmėms ir vandeniui

MIIIW padas yra ne tik estetiškas, bet ir itin praktiškas. Iš abiejų pusių padengtas vandeniui atsparia danga, jis yra atsparus išsiliejimui ir dėmėms, todėl jį lengva valyti. Nesvarbu, ar dirbate su gėrimais prie stalo, ar naudojate jį intensyviomis sąlygomis, padėklas išlieka patikimas ir lengvai prižiūrimas nepriekaištingos būklės.

Neslystantis ir patvarus

Saugumas ir patogumas yra svarbiausias dalykas naudojant šį padą. Neslystantis paviršius neleidžia jam slysti ant jūsų stalo ir užtikrina stabilumą dirbant. Susiūti kraštai dar labiau sustiprina priedo konstrukciją, apsaugo jį nuo išsisluoksniavimo ir prailgina jo tarnavimo laiką.

Erdvumas ir mobilumas

MIIIW pelės kilimėlio matmenys yra 900 x 400 mm, todėl tai idealus pasirinkimas tiems, kurie naudojasi didesniais stalais. Jo erdvumas leidžia patogiai išdėstyti klaviatūrą ir pelę, suteikiant visišką judėjimo laisvę. Be to, įklotas yra labai lankstus, todėl jį galima lengvai sulankstyti ir susidėti į krepšį ar kuprinę, todėl puikiai tinka dažnai keliaujantiems.

Ekologiškas ir saugus

MIIIW padėklas pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, kurios pabrėžia jos modernumą ir dėmesį detalėms. Jis yra saugus naudoti, neprilimpa prie paviršiaus, o tai dar labiau padidina komfortą kasdieninio darbo metu. Pasirinkite visišką profesionalumą ir užtikrinkite organizuotą darbo vietą naudodami MIIIW padą.

Įtraukta

  • odinis padas
  • laikymo krepšys
Gamintojas MIIIW
Modelis MWMLV01
Konstrukcijos medžiaga PVC, kamštiena, oda
Spalva rudas
Matmenys 900 x 400 mm
Trinkelės storis maždaug 1,8 mm
Svoris 380 g

Prekė detaliau
MIIIW
VN-46508
6971519750851
98 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e