Visos daugiausiai perkamos
Projection screen BlitzWolf BW-VS4 100'
  • Projection screen BlitzWolf BW-VS4 100'
  • Projection screen BlitzWolf BW-VS4 100'
  • Projection screen BlitzWolf BW-VS4 100'

Projekcinis ekranas BlitzWolf BW-VS4 100'

VN-44271
Blitzwolf
30,40 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

BlitzWolf BW-VS4 100" projekcinis ekranas.

BlitzWolf BW-VS4 100" ekranas yra unikalus sprendimas namų kino entuziastams, grafikos profesionalams ir žaidėjams, kurie reikalauja aukščiausios vaizdo kokybės. Su naujoviškomis technologijomis, tokiomis kaip 4K Ultra HD raiška ir platus 160° žiūrėjimo kampas, BW-VS4 ekranas garantuoja nuostabią vizualinę patirtį. Lengvas montavimas ir elegantiškas dizainas puikiai tinka bet kokiam interjerui, o kartu siūlo pažangias funkcijas, kurios atitiks net išrankiausių vartotojų lūkesčius.

Lengvas montavimas

BlitzWolf BW-VS4 ekrano montavimas yra paprastas ir greitas. Jį galima lengvai pritvirtinti prie sienos smeigtukais arba dvipuse lipnia juosta, todėl galėsite greitai pradėti naudoti, nereikalaujant specialistų.

Nuostabi vaizdo kokybė

Su dideliu 100 colių projekcijos plotu ir 4K Ultra HD raiškos palaikymu BW-VS4 ekranas siūlo krištolo skaidrumo vaizdą, kuris įtrauks jus į kiekvieną sceną. Didelis ryškumas ir speciali optinė danga užtikrina puikų matomumą nepriklausomai nuo apšvietimo sąlygų.

Aplinkos šviesos mažinimas

BlitzWolf BW-VS4 ekranas aprūpintas unikalia optine struktūra, kuri sumažina 93% aplinkos šviesos. Prizminio TPU sluoksnio ir skaidraus PET sluoksnio dėka ekranas efektyviai sugeria šviesą, sumažina vaizdo trukdžius ir užtikrina aiškų vaizdą net šviesiose patalpose.

Realistiškos spalvos ir platus žiūrėjimo kampas

Realių spalvų atkūrimo technologija padaro vaizdus BW-VS4 ekrane itin tikroviškus ir ryškius. 160° platus žiūrėjimo kampas leidžia mėgautis puikia vaizdo kokybe iš bet kurios kambario vietos, kuri puikiai tinka žiūrint filmus su šeima ir draugais.

Puikiai suderinamas su itin trumpo nuotolio projektoriais

BW-VS4 ekranas yra optimizuotas darbui su itin trumpo nuotolio projektoriais, užtikrinančiais žymiai geresnį ryškumą, kontrastą ir spalvų tikslumą, lyginant su tradiciniais projekciniais ekranais. Tai reiškia, kad galite mėgautis išskirtine vaizdo kokybe savo namų kino teatre ir gauti įtraukiantį vaizdo potyrį, kuris anksčiau buvo pasiekiamas tik profesionalioje aplinkoje.

Gamintojas BlitzWolf
Modelis BW-VS4
Projekcijos santykis 16:9
Ekrano dydis 2234 x 1265 mm
Ekrano svoris 11,1 kg
Žiūrėjimo kampas 160°
Atsparumas aplinkos šviesai 92 %

Prekė detaliau
Blitzwolf
VN-44271
5906168436819
46 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e