Visos daugiausiai perkamos
  • Sumažinta kaina
  • Nauja

Klausberg 12 dalių Nerūdijančio Plieno Puodų Rinkinys Ø16/18/20/24 cm

KB-7698
Klausberg

12 dalių nerūdijančio plieno puodų rinkinys su daugiasluoksniu termo dugnu. Tinka visų tipų viryklėms, įskaitant indukcines.

115,05 €
74,78 € Sutaupote 35%
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Aprašymas

Klausberg 12 dalių nerūdijančio plieno puodų rinkinys sukuria puikią aplinką sveikam maisto gaminimui. Kiekvienas puodas turi daugiasluoksnį termo dugną, kuris greitai įkaista ir išlaiko šilumą ilgesnį laiką, todėl maistas ilgai lieka šiltas. Naudodami minimalų kiekį vandens ir riebalų, galite paruošti sveikus patiekalus, išlaikant vitaminus ir maistingąsias medžiagas. Šie puodai puikiai tinka dietiniam maistui, kurio nereikia druskos.

Rankenos yra atsparios karščiui, todėl saugiai galite naudoti puodus tiek ant dujinių, tiek elektrinių, keramikinių, halogeninių ar indukcinių viryklių. Dėl savo konstrukcijos, puoduose nesikaupia maisto dalelės prie kraštų, todėl juos lengva valyti. Be to, puodai yra saugūs naudoti indaplovėse, todėl valymas bus greitas ir paprastas. Patrauklus dizainas suderintas su funkcionalumu, todėl rinkinys ne tik papuoš jūsų virtuvę, bet ir užtikrins efektyvų maisto gaminimą.

Prekė detaliau
Klausberg
KB-7698
5908287276987
10 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e