Visos daugiausiai perkamos
MOFII Candy New 2.4G Wireless Keyboard + Mouse Set (Purple)
  • MOFII Candy New 2.4G Wireless Keyboard + Mouse Set (Purple)

"MOFII Candy" nauja 2.4G belaidė klaviatūra ir pelės rinkinys (violetinė)

VN-44776
Mofii
25,68 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

MOFII Candy New 2.4G belaidė klaviatūra + pelės rinkinys (violetinė)

MOFII Candy New 2.4G rinkinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina modernių technologijų ir išskirtinio dizaino derinį. Sukurtas vartotojams, vertinantiems tiek estetiką, tiek aukštą funkcionalumą, rinkinys, susidedantis iš klaviatūros ir pelės, puikiai tinka bet kokiai biuro ar namų darbo vietai. Dėl 2.4G jungties jis suteikia patogumo naudoti be nereikalingų laidų.

4.jpg

Klaviatūra – kompaktiška ir efektyvi

MOFII Candy New rinkinio klaviatūra yra kompaktiško dizaino ir siūlo 84 klavišus patogiam ir efektyviam spausdinimui. Įrengtas funkciniais klavišais, leidžia laisvai valdyti svarbiausias kompiuterio funkcijas. Turėdami 8 milijonų paspaudimų rakto tarnavimo laiką, galite pasikliauti ilgalaikiu patikimumu. Klaviatūra maitinama dviem AA baterijomis, kurios užtikrina ilgą veikimo laiką, nereikia dažnai keisti maitinimo.

2.jpg

Pelė – žavingas dizainas ir tikslumas

Komplekte esanti pelė pasižymi unikaliu katės formos dizainu, kuris suteikia jai unikalaus žavesio. Jis siūlo reguliuojamą DPI 800/1200/1600 diapazone, todėl galite tinkinti jautrumą, kad būtų galima tiksliai valdyti žymeklį. Jame yra 4 mygtukai, kurių veikimo trukmė siekia iki 3 milijonų paspaudimų, o ergonomiška konstrukcija garantuoja komfortą net ir ilgai naudojant.

3.jpg

Belaidė laisvė

Pažangi 2.4G belaidžio ryšio technologija užtikrina stabilų ir greitą ryšį iki 10 metrų atstumu, pašalindama problemas dėl susipainiojusių laidų ir nuotolio apribojimų. MOFII Candy New rinkinys yra suderinamas su daugybe operacinių sistemų, įskaitant Windows 2000, Windows XP, Windows ME, Windows Vista, Windows 7, 8 ir 10, todėl tai yra universalus sprendimas bet kuriam vartotojui.

5.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Klaviatūra
  • Pelė
  • Imtuvas

Gamintojas Mofii
Modelis Candy New SMK-632M3A
Spalva Violetinė
Ryšys Belaidis, 2.4G
Diapazonas 6-10 metrų
Suderinamos operacinės sistemos „Windows 2000“ / „Windows XP“ / „Windows ME“ / „Windows Vista“ / „Windows 7/8/10“.
Prekė detaliau
Mofii
VN-44776
6950125752206
49 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e