Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Zestaw bezprzewodowy Klawiatura i mysz  MIIIW  (Białe)
  • Zestaw bezprzewodowy Klawiatura i mysz  MIIIW  (Białe)

Belaidės klaviatūros ir pelės rinkinys MIIIW (baltas)

VN-46515
MIIIW
32,28 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

MIIIW prekės ženklas yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

MIIIW belaidės klaviatūros ir pelės derinys (balta)

MIIIW belaidės pelės ir klaviatūros derinys yra puikus komforto, funkcionalumo ir elegancijos derinys. Dėl ergonomiško dizaino, tylaus veikimo ir tikslaus veikimo šis rinkinys veiks bet kurioje situacijoje – tiek biure, tiek namuose. Dėl klasikinio dizaino, naudojimo paprastumo ir patikimo ryšio „Combo MIIIW“ yra puikus pasirinkimas tiems, kurie kasdieniame darbe vertina patogumą ir efektyvumą.

Ergonomiška klaviatūra Jūsų patogumui

Combo MIIIW klaviatūra sukurta maksimaliam vartotojo patogumui. Chiclet klavišų dangteliai užtikrina pakankamą atstumą tarp klavišų, o tai sumažina įstrigimo riziką ir palengvina valymą – tiesiog nupūskite dulkes, kad greitai pašalintumėte nešvarumus. Klavišai turi įdubas, pritaikytas jūsų pirštų dydžiui, o tai padidina stabilumą ir patogumą rašant. Dėl ilgesnės mygtukų eigos ir didesnių klaviatūros dangtelių prietaisas suteikia žemo profilio mechaninės klaviatūros pojūtį, tuo pačiu išlaikant tylų veikimą, todėl idealiai tinka naudoti bet kokioje aplinkoje.

Pelė ir klaviatūra viename komplekte

MIIIW Combo Kit siūlo ne tik ergonomišką klaviatūrą, bet ir pažangią belaidę pelę. Abu įrenginiai turi bendrą imtuvą, taupydami USB prievadus ir suteikiant vietos kitiems įrenginiams. Pelės ir klaviatūros susiejimas itin paprastas ir be rūpesčių, o 2,4G imtuvas užtikrina pastovų ir sklandų ryšį 10 metrų atstumu. Imtuvas patogiai ir saugiai įkištas į pelę, kad būtų lengva nešiotis ir apsaugoti nuo praradimo.

Tiksli ir patogi pelė

Combo MIIIW rinkinyje esanti pelė sukurta atsižvelgiant į ergonomiką ir patogumą. Pritaikomi DPI lygiai (800, 1200, 1600) leidžia tiksliai valdyti ir pritaikyti pelės jautrumą pagal individualius pageidavimus. Neslystanti tekstūra ir ergonomiškas dizainas užtikrina stabilumą ir komfortą net ir ilgai naudojant karštu oru. Pelė taip pat universali – dėl simetriškos konstrukcijos ji tinka tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams. Užsukamas akumuliatoriaus skyriaus dangtelis ir įmontuotas įkrovimo būsenos indikatorius užtikrina naudojimo patogumą ir saugumą.

Klasikinis dizainas ir patikimumas

Combo MIIIW rinkinys sujungia klasikinį, nesenstantį dizainą su šiuolaikišku funkcionalumu. Klaviatūra pasižymi 104 klavišų, trijų zonų dizainu su 12 valdymo klavišų viršuje, todėl tradicinis išdėstymas puikiai tinka tiek darbui, tiek namuose. Lengvas atšokimas ir tylus klavišo veiksmas leidžia spausdinti maloniai ir be triukšmo. Pasirinkite profesionalumą ir patogumą naudodami MIIIW Combo Set.

Įtraukta

  • pelė
  • klaviatūra
  • AAA baterija 3x
  • naudojimo instrukcija
Gamintojas MIIIW
Modelis MW23PB03
Spalva baltas
Medžiaga ABS
Ryšio parinktys 2.4G imtuvas
Darbo zona 10 metrų atviroje erdvėje, 8 metrų uždaroje erdvėje (pvz., biure)
Suderinama programinė įranga Windows
Baterija AAA pelė 2x; AAA klaviatūra 1x
Veikimo standartai Q/BJMWK0001-2016
Rezoliucija 800/1200/1600 DPI

Prekė detaliau
MIIIW
VN-46515
6971519752084
50 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e