Visos daugiausiai perkamos
Szkło hartowane dla Samsung S24 Torras Insta-III Master
  • Szkło hartowane dla Samsung S24 Torras Insta-III Master
  • Szkło hartowane dla Samsung S24 Torras Insta-III Master

Grūdintas stiklas, skirtas "Samsung S24 Torras Insta-III Master

VN-45586
Torras
24/6L mėn.
20,05 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Grūdintas stiklas Samsung S24 Torras Insta-III Master

Grūdintas stiklas Torras Insta-III Master buvo sukurtas specialiai Samsung S24. 9H+ kietumo priedas užtikrina įrenginio saugumą net pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis. Be to, sumažina žalingą mėlyną šviesą ir palaiko akių sveikatą. Diegimas vyksta sklandžiai ir užtrunka vos sekundę.

1.jpg

Atsparumas kritimui

„Torras“ priedas buvo išbandytas, kad atlaikytų kritimą iš maždaug 2,44 metro aukščio. Karinio lygio apsaugos technologija užtikrina, kad jūsų telefonas būtų apsaugotas net ir sunkiausiose situacijose. Taigi galite mėgautis savo išmaniuoju telefonu nesijaudindami dėl jo saugumo.

3.jpg

9H+ kietumas

Didelis Torras Insta-III Master grūdinto stiklo kietumas apsaugo nuo įbrėžimų ir mechaninių pažeidimų. Net aštrūs daiktai, tokie kaip raktai ar peiliai, negali pažeisti priedo paviršiaus. Dėl to jūsų išmaniojo telefono ekranas visada atrodys kaip naujas.

4.jpg

Jūsų įrenginio veikimas be rūpesčių

Dėl nano laidumo technologijos Torras Insta-III Master Glass užtikrina didelį lietimo jautrumą. Dėl greito signalo perdavimo pirštų atspaudų atpažinimas veikia taip pat gerai originaliame ekrane. Mėgaukitės sklandžiu ir be rūpesčių išmaniuoju telefonu.

9.jpg

Lengvas ir greitas montavimas

Naujoviška automatinio montavimo sistema palengvina Torras Insta-III Master stiklų montavimą. Vos vienu spustelėjimu galite tiksliai pritvirtinti priedą savo išmaniojo telefono ekrane. Speciali danga apsaugo nuo oro burbuliukų, užtikrina puikų prigludimą ir estetišką išvaizdą.

2.jpg

Apsauga nuo pirštų atspaudų

Torras Insta-III Master Glass turi specialią dangą, kuri apsaugo nuo pirštų atspaudų ir išsitepimo. Dėl to jūsų įrenginio ekranas visada atrodys švariai ir estetiškai. Be to, stiklo paviršius yra itin lygus ir leidžia patogiai naudotis įrenginiu.

5.jpg

Akių apsauga

Torras gaminys buvo sertifikuotas TÜV Rheinland dėl gebėjimo sumažinti žalingą mėlyną šviesą. Dėl to, ilgai naudojant išmanųjį telefoną, akys mažiau pavargsta ir jaučia diskomfortą.

6.jpg

Gamintojas Torras
Modelis Insta-III meistras
Suderinamumas Samsung S24
Kietumas 9H+
Sertifikavimas TÜV Rheinland
Prekė detaliau
Torras
VN-45586
6938075667498
76 Prekės

Charakteristikos

Garantija
24/6L
12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e