Visos daugiausiai perkamos
Smart Smoke Alarm Meross GS559A (HomeKit)
  • Smart Smoke Alarm Meross GS559A (HomeKit)

Išmanusis dūmų signalizatorius "Meross GS559A" (HomeKit)

VN-24862
Meross
28,17 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Meross GS559AH WiFi išmanusis dūmų detektorius

Išmanus ir tikslus dūmų detektorius užtikrins Jūsų ir Jūsų šeimos saugumą. Kai signalizacija aptinka dūmus, automatiškai pasigirsta įspėjamasis garsas. Kita vertus, jei vienu metu naudojate kelis signalizatorius, užtenka, kad vienas iš jų sugautų dūmus ir įsijungs visi turimi įrenginiai. Be dūmų aptikimo, jis taip pat gali aptikti perkaitimą, o dėl HUB suderinamumo, kurį galima įsigyti atskirai, galite sujungti įrenginį į vieną sistemą. Speciali Meross programa arba Apple Home programa leidžia valdyti jutiklius ir gauti įspėjimus kritiniu atveju.

Saugumas ir patikimumas

Jutiklis atitinka CE EN14604, todėl jis yra visiškai saugus įrankis jums ir jūsų šeimai. Garso lygis yra 85 dB, o tai nepažeidžia klausos. Be to, jei turite daugiau nei vieną signalizaciją ir tik vienas iš jų aptinka dūmus, likusieji taip pat skambės. Taip pat programa jums praneš apie grėsmę.

Ilgas darbo laikas

Nereikia jaudintis, kad jutiklis greitai išsikraus. Visam įrenginiui reikia tik 2 vienetų AA baterijų, kurios yra lengvai pasiekiamos, jei reikia pakeisti. Vienintelis dalykas, kurio jutiklis reikalauja iš jūsų, yra atmintis, kad žinotumėte, kada paskutinį kartą pakeitėte jame esančias baterijas. Komplekte yra 2 AA baterijos.

Kontrolė ir kontrolė

Įrenginyje naudojamos specialios aplikacijos – Meross arba Apple Home. Jų pagalba galite valdyti iki 16 įrenginių, nustatyti trigerius kitiems Meross įrenginiams valdyti arba gauti pranešimus apie avarinę situaciją. Įranga suderinama su SmartThings ir veikia su Apple HomeKit. Taip pat galite sujungti įrenginį į vieną sistemą dėl turimo HUB, kuris leidžia vienu metu prijungti 16 įrenginių. Dėl to jūs įgysite viso namo kontrolę ir saugumą. 

Perkaitimo aptikimas

Tuo GS559AH privalumai nesibaigia, įrenginys taip pat aptiks perkaitimą ir efektyviai apie tai informuos. Kai temperatūra viršija 54 - 70 ℃, Meross dūmų signalizatorius įspės. Niekas tau negresia!

Įskaitant:

  • Signalizacija
  • 2 × išsiplėtimo varžtas
  • vartotojo vadovas
  • 2 × 1,5 V AA baterijos
  • įkroviklis
  • USB kabelis
  • CE DOC

Specifikacija:

ženklas Meros
vardas Meross WiFi išmanusis dūmų detektorius
Modelis GS559AH
Programėlė Apple Home, Meross
Suderinamumas Apple HomeKit, SmartThings
Jutiklio tipas Fotoelektrinis
Baterija DC 1,5V × 2 AA baterija
Garsumo lygis 85dB(A)
Signalizacijos jautrumas 0,115 - 0,168 dB/m
Svarstyklės 405 g
belaidžio ryšio standartas 433 MHz
Sertifikatai CE, RoHS, WEEE
belaidžio ryšio standartas 2,4 GHz
Signalizacijos matmenys (skersmuo × aukštis) 120×36,7 mm
Prekė detaliau
Meross
VN-24862
6973696564627
49 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e