Visos daugiausiai perkamos
Smart Presence Sensor HS8OS-TY ZigBee
  • Smart Presence Sensor HS8OS-TY ZigBee
  • Smart Presence Sensor HS8OS-TY ZigBee
  • Smart Presence Sensor HS8OS-TY ZigBee
  • Smart Presence Sensor HS8OS-TY ZigBee

Išmanusis buvimo jutiklis HS8OS-TY ZigBee

VN-44927
Heiman
33,54 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Heiman HS8OS-TY Tuya išmanusis ZigBee buvimo detektorius

Heiman HS8OS-TY yra pažangus jutiklis, užtikrinantis patikimumą ir tikslumą nustatant žmogaus judesį ir buvimą. Palaikydamas Zigbee technologiją, įrenginys yra suderinamas su Tuya platforma (Smart Life programėle), leidžiančia lengvai integruoti su kitais išmaniaisiais įrenginiais namuose. Jutiklis aptinka judesį iki 7 metrų spinduliu ir matuoja šviesos intensyvumą nuo 0 iki 1200 liuksų, todėl galima automatiškai valdyti apšvietimą.

6.jpg

Pažangi aptikimo technologija

Heiman HS8OS-TY jutiklis naudoja mikrobangų technologiją, kad tiksliai aptiktų judesį ir statinį buvimą, leidžiantį aptikti net mažiausius judesius. Prietaisas, kurio aptikimo kampas yra 360 laipsnių ir rekomenduojamas 3 metrų montavimo aukštis, visiškai aprėpia stebimą plotą ir pašalina akląsias zonas.

7.jpg

Integracija su Tuya sistema

Įrenginys yra suderinamas su Tuya platforma ir veikia su Tuya Zigbee vartais, leidžiančiais išmanųjį ryšį su kitais namuose esančiais įrenginiais. Tai leidžia jutikliui automatiškai valdyti apšvietimą, oro kondicionavimą ir kitus išmaniojo namo sistemos komponentus, koreguojant jų veikimą pagal esamas aplinkos sąlygas.

3.jpg

Patobulintas Zigbee signalas

Speciali Zigbee funkcija leidžia sustiprinti perdavimo signalą, praplečiant ryšio diapazoną iki 70 metrų atviroje erdvėje be kliūčių. Tai užtikrina patikimą ryšį ir sistemos stabilumą net dideliuose namuose ar biuruose.

5.jpg

Diskretiškas montavimas

Heiman HS8OS-TY skirtas montuoti į lubas, todėl jį galima integruoti į kambario vidų. Dėl kompaktiškų matmenų (76 × 51 mm) jutiklis yra nepastebimas, tačiau efektyvus. Įrenginys gali būti montuojamas įvairiose vietose, pavyzdžiui, prieangiuose, svetainėse, miegamuosiuose ir vonios kambariuose, užtikrinant visišką namų automatizavimą.

4.jpg

Koregavimas ir personalizavimas

Jutiklis leidžia reguliuoti aptikimo jautrumą, leidžiantį pritaikyti jo veikimą. Ji teikia pranešimus realiuoju laiku „Smart Life“ programai, kai aptinkamas judesys, todėl galima nuolat stebėti namus iš bet kurios vietos.

2.jpg

Naudoti įvairiose aplinkose

„Heiman HS8OS-TY“ puikiai veiks tiek namuose, tiek biuruose ar viešbučiuose, suteikdamas naudotojams komfortą ir saugumą. Galimybė automatiškai reguliuoti šviesos ryškumą prie aplinkos sąlygų ir integracija su išmaniųjų namų sistemomis daro jį universaliu sprendimu šiuolaikinėse erdvėse.

1.jpg

Gamintojas Heimanas
Modelis HS8OS-TY
Darbinė įtampa 100-240 VAC, 50/60 Hz
Tinklas Zigbee
Diapazonas ≤70 m (atvira erdvė be kliūčių)
Aptikimo atstumas ≤7m
Apšvietimo matavimo diapazonas 0–1200 liuksų
Aptikimo kampas 360°
Montavimo aukštis 3 m (rekomenduojama)
Darbinė temperatūra -10°C ~ +55°C
Darbinė drėgmė ≤95 % (nekondensuojantis)
Matmenys 76 x 51 mm
Prekė detaliau
Heiman
VN-44927
5906168433375
87 Prekės
15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e