Visos daugiausiai perkamos
Smart Door Sensor HS1DS-EF
  • Smart Door Sensor HS1DS-EF
  • Smart Door Sensor HS1DS-EF
  • Smart Door Sensor HS1DS-EF
  • Smart Door Sensor HS1DS-EF
  • Smart Door Sensor HS1DS-EF

Išmanusis durų jutiklis HS1DS-EF

VN-44932
Heiman
16,86 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

ZigBee Heiman HS1DS-EF išmanusis durų atidarymo jutiklis

Heiman HS1DS-EF jutiklis yra pažangus apsaugos įrenginys, kuris stebi durų ir langų būseną, pranešdamas vartotojui per populiarią išmaniojo telefono programėlę, kai jie atidaromi ar uždaromi. Įrengtas Zigbee technologija, jutiklis siūlo tinklo diapazoną iki 100 metrų atvirose erdvėse, užtikrindamas patikimą ryšį ir greitą informacijos perdavimą.

1.jpg

Pažangi technologija ir patikimas veikimas

Heiman HS1DS-EF maitinamas dviem AAA baterijomis, kurios maitina iki 5 metų. „Zigbee“ technologija leidžia jutikliui išmaniai prisijungti prie kitų namų įrenginių, todėl įranga, pvz., šviesos, automatiškai įsijungia ir išsijungia atidarius duris. Dėl to grįžus namo iš darbo šviesos gali įsijungti automatiškai, padidindamos komfortą.

2.jpg

Didelis jautrumas ir lengvas montavimas

Heiman HS1DS-EF jutiklis naudoja dvipusį nendrinį jungiklį su dideliu jautrumu, kuris garantuoja tikslų ir patikimą įrenginio veikimą. Montavimas yra paprastas dėl pridedamo lipduko, o dėl modernaus dizaino jutiklis puikiai dera prie bet kokio interjero. Jutiklio matmenys yra 76 × 36,6 × 5 mm, o magnetas – 76 × 13,9 × 16,5 mm, todėl jį galima diskretiškai montuoti ant durų, langų, stalčių ir spintelių.

5.jpg

Saugumas ir stebėjimas realiu laiku

Heiman HS1DS-EF suteikia papildomų saugos funkcijų, pavyzdžiui, specialų signalizaciją, kuri įsijungia, kai jutiklis yra pažeistas arba numuštas, pavyzdžiui, jūsų augintiniui. Jis realiu laiku perduoda aliarmo informaciją į šliuzą ir Tuya (Smart Life) išmaniojo telefono programėlę. Naudodamas nuotolinį stebėjimą, vartotojas gali bet kada patikrinti, ar durys ir langai yra užrakinti, nesvarbu, kur jis yra. Išsekusios baterijos indikatorius ir stebėjimas realiuoju laiku dar labiau padidina funkcionalumą ir vartotojo saugumą.

4.jpg

Patvarumas ir prisitaikymas prie įvairių sąlygų

Jutiklis pagamintas iš patvarios ir ugniai atsparios ABS ir PC medžiagų, kad atlaikytų įvairias sąlygas. Jis veikia plačiame temperatūrų diapazone nuo -10°C iki +50°C ir drėgmei iki 95% RH be kondensato, todėl tinkamas naudoti įvairiose aplinkose, tokiose kaip namai, vilos, gamyklos, parduotuvės, sandėliai, biurai. , bankuose ir kitose vietose, kur reikalingas didesnis saugumas.

6.jpg

Gamintojas Heimanas
Modelis HS1DS-EF
Nominali įtampa DC 3V
Maitinimas x 2 AAA
Aptikimo diapazonas apytiksliai 15 mm
Tinklas Zigbee
Tinklo diapazonas apytiksliai 100 m (atvira erdvė)
Darbinė temperatūra -10°C~+50°C
Darbinė drėgmė ≤95 % RH (nekondensuojantis)
Medžiaga ABS, PC V0
Jutiklio matmenys 76 × 36,6 × 5 mm
Magneto matmenys 76 × 13,9 × 16,5 mm
Prekė detaliau
Heiman
VN-44932
5906168433382
86 Prekės
15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e