Visos daugiausiai perkamos
Smart Emergency Button HS1EB
  • Smart Emergency Button HS1EB
  • Smart Emergency Button HS1EB
  • Smart Emergency Button HS1EB
  • Smart Emergency Button HS1EB
  • Smart Emergency Button HS1EB

Išmanusis avarinis mygtukas HS1EB

VN-44948
Heiman
16,44 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

ZigBee Heiman HS1EB Tuya išmanusis žadintuvo mygtukas

Išmanusis aliarmo mygtukas Heiman HS1EB – tai patikimas įrenginys, skirtas pavojaus signalui siųsti avarinėse situacijose. Jis turi kompaktišką ir stilingą dizainą ir naudoja „Zigbee“ technologiją su itin mažu energijos suvartojimu, užtikrinančiu ilgą baterijos veikimo laiką. Puikiai tinka naudoti namuose, biuruose, parduotuvėse, ligoninėse, bankuose ir sargybos postuose.

3.jpg

Paprasta operacija

Produktas pasižymi maksimaliai supaprastintu dizainu, užtikrinančiu patogumą ir lengvą naudojimą. Avarinėje situacijoje tereikia paspausti mygtuką, kad būtų išsiųstas aliarmo signalas, todėl jis idealiai tinka pagyvenusiems žmonėms ar vaikams kaip saugos įtaisas nelaimės atveju.

4.jpg

Standartinis Zigbee protokolas

Mygtukas naudoja standartinį Zigbee protokolą, kuris užtikrina platų jo suderinamumą su įvairiais tinklo įrenginiais. Tai reiškia, kad galite lengvai integruoti jį į esamas išmaniųjų namų sistemas ir įrenginius.

7.jpg

Nuotolinis avarinis pranešimas

Įrenginys leidžia nuotoliniu būdu pranešti apie avarines situacijas per mobiliąją programėlę. Tai leidžia akimirksniu gauti informaciją apie pavojaus signalą, kad ir kur būtumėte, o tai padidina saugumą ir leidžia greitai reaguoti.

6.jpg

Išmaniojo sujungimo funkcija

Heiman HS1EB turi išmaniojo susiejimo funkciją, kuri leidžia integruoti mygtuką su kitais namų automatikos įrenginiais. Galite nustatyti, kad paspaudus mygtuką siųstų pavojaus signalą jūsų šeimai ar kaimynams, padidinant vietos saugumą.

2.jpg

Mažas energijos suvartojimas

Įrenginys sukurtas taip, kad sunaudotų minimalų energijos kiekį, todėl baterija tarnaus ilgai. Dėl to jums nereikės dažnai keisti baterijų – tai padidins įrenginio patogumą ir patikimumą. Be to, jame yra išsikrovusio akumuliatoriaus indikatorius, kuris praneša, kada reikia pakeisti bateriją. Tai leidžia užtikrinti nuolatinį įrenginio veikimą nesijaudinant dėl ​​netikėto išjungimo.

1.jpg

Gamintojas Heimanas
Gamintojo kodas HS1EB
Darbinė įtampa DC 3V (1 x CR2032 mygtukų elementas)
Budėjimo srovė ≤3uA
Signalizacijos srovė ≤30mA
Tinklo režimas Zigbee 3.0
Belaidžio tinklo diapazonas ≤100 m (atviroje erdvėje)
Darbinė temperatūra -10°C iki +50°C
Darbinė drėgmė ≤95 % RH
Matmenys 57,5 mm x 34,5 mm x 13 mm
Prekė detaliau
Heiman
VN-44948
5906168433443
94 Prekės
15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e