Visos daugiausiai perkamos
Smart Door Sensor WS3DS
  • Smart Door Sensor WS3DS
  • Smart Door Sensor WS3DS
  • Smart Door Sensor WS3DS
  • Smart Door Sensor WS3DS
  • Smart Door Sensor WS3DS

Išmanusis durų jutiklis WS3DS

VN-44986
Heiman
12,52 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Heiman WS3DS Tuya WiFi išmanusis durų atidarymo jutiklis

WS3DS jutiklis susideda iš dviejų dalių: detektoriaus ir magneto. Naudodamas WiFi ryšį, jis gali aptikti atidarytą arba uždarą būseną tarp durų rėmo ir durų, realiuoju laiku siųsdamas informaciją apie būsenos pasikeitimą programai. Dvigubi nendriniai jungikliai suteikia montavimo lankstumo, todėl magnetinę dalį galima montuoti abiejose detektoriaus dalies pusėse, todėl ji tinka įvairių tipų durims.

Stebėjimas realiuoju laiku

Heiman WS3DS detektorius leidžia realiu laiku stebėti durų atidarymo ir uždarymo būseną. Informacija apie būsenos pasikeitimą akimirksniu perduodama į Tuya (Smart Life) mobiliąją programėlę, padidindama namų saugumą ir leidžianti greitai reaguoti neteisėto atidarymo atveju.

Dvigubi nendriniai jungikliai

Dviejų nendrinių jungiklių dėka jutiklį galima montuoti ant įvairių tipų durų. Dėl tokio montavimo lankstumo įrenginys yra universalus ir lengvai montuojamas, nepriklausomai nuo atidarymo krypties.

WiFi protokolas ir nuotolinis stebėjimas

Ryšiui jutiklis naudoja WiFi protokolą, kuris užtikrina suderinamumą ir stabilų ryšį su namų tinklu. Tai suteikia galimybę nuotoliniu būdu stebėti durų būseną iš bet kurios vietos ir visiškai kontroliuoti savo namų saugumą.

Mažas energijos suvartojimas

Heiman WS3DS sukurtas atsižvelgiant į mažas energijos sąnaudas. Įrenginys turi įspėjimo apie išsikrovusią bateriją funkciją, kuri informuoja vartotoją, kada reikia pakeisti bateriją. Tai leidžia jutikliui užtikrinti nuolatinę apsaugą.

Lengvas montavimas

Jutiklio montavimas yra itin paprastas dėl „stick and play“ technologijos. Prietaisą galima lengvai pritvirtinti prie durų lipnia juosta, todėl nebereikės įrankių ir galėsite greitai ir be rūpesčių pradėti eksploatuoti.

Stilingas dizainas

Jutiklis pasižymi šiuolaikišku ir stilingu dizainu, kuris puikiai dera prie bet kokio interjero. Dėl aptakaus dizaino ir kompaktiškų matmenų sumontavus jis beveik nematomas, nepažeidžiant kambario estetikos.

Gamintojas Heimanas
Gamintojo kodas WS3DS
Darbinė įtampa DC 3V (1x CR2 baterija)
Aptikimo atstumas ≤15 mm
Aptikimo kampas 90°
Tinklas WiFi 2,4 GHz
Belaidis diapazonas WiFi dengta zona
Darbinė temperatūra -10°C iki 50°C
Darbinė drėgmė ≤95 % RH (nekondensuojantis)
Detektoriaus matmenys 72 mm x 21 mm x 26 mm
Magneto matmenys 35 mm x 11 mm x 13 mm

Prekė detaliau
Heiman
VN-44986
5906168433511
85 Prekės
15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e