Visos daugiausiai perkamos
Photoelectric Smoke Alarm X-Sense SD11
  • Photoelectric Smoke Alarm X-Sense SD11

Fotoelektrinis dūmų signalizatorius "X-Sense SD11

VN-47057
X-Sense
17,13 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Fotoelektrinis dūmų detektorius X-Sense SD11

X-Sense SD11 yra fotoelektrinis dūmų detektorius, sukurtas maksimaliam saugumui ir naudojimo patogumui. Jis akimirksniu aptinka pavojingus dūmus, atsirandančius medžiagoms rusenant, todėl puikiai tinka aptikti gaisrus ankstyvose jų stadijose. Palyginti su tradiciniais jonizacijos jutikliais, SD11 sumažina klaidingų pavojaus signalų, tokių kaip vandens garų ar gaminimo dūmų, riziką, todėl juo naudotis yra daug patogiau.

10 metų baterija

Vienas iš pagrindinių X-Sense SD11 privalumų yra integruota, neišimama ličio baterija, kuri užtikrina nepertraukiamą veikimą 10 metų. Tai reiškia, kad jums nereikės rūpintis baterijos keitimu ar įrenginio technine priežiūra visą dešimtmetį. Tai itin patogu, ypač lyginant su kitais jutikliais, kuriems reikalingas dažnas baterijos keitimas, o tai ne tik atima daug laiko, bet ir gali sukelti netikėtų jutiklių veikimo sutrikimų.

Garsus pavojaus signalas ir aiškus LED indikatorius

Kai SD11 aptinka pavojingą dūmų koncentraciją, iš karto įsijungia garsus 85 dB aliarmo signalas, girdimas net iš toli. Be to, raudonas LED indikatorius vizualiai patvirtina aliarmo būseną, o tai gali būti ypač naudinga triukšmingoje aplinkoje arba žmonėms, turintiems klausos problemų.

Patikima fotoelektros technologija

Fotoelektriniai dūmų detektoriai, tokie kaip X-Sense SD11, yra veiksmingesni aptikdami smirdančius gaisrus, pvz., iš popieriaus, baldų ar tekstilės gaminių, kurie dažnai gamina dūmus be liepsnos. Dėl to jie idealiai tinka montuoti miegamuosiuose, gyvenamuosiuose kambariuose ir kitose patalpose, kur dažniausiai kyla tokio tipo gaisrai.

Pilnas įrenginio valdymas

SD11 yra su praktišku testavimo / tylos mygtuku, leidžiančiu reguliariai tikrinti įrenginį, o tai labai svarbu norint įsitikinti, ar detektorius veikia tinkamai. Be to, įvykus klaidingam pavojaus signalui, pavyzdžiui, gaminant maistą, tuo pačiu mygtuku galite nutildyti signalą iki 9 minučių, todėl nebereikės nuimti įrenginio nuo lubų ar sienos. Tai labai pagerina vartotojo patirtį, ypač tais atvejais, kai klaidingi pavojaus signalai gali atsirasti dažniau.

Apsauga nuo vabzdžių

Unikali X-Sense SD11 savybė – jo konstrukcija, kuri yra atspari į įrenginį patekusiems vabzdžiams. Vabzdžiai gali sukelti klaidingus pavojaus signalus tradiciniuose detektoriuose, tačiau ši problema šiame modelyje buvo visiškai pašalinta. Prietaisas taip pat atitinka griežtus saugos standartus, įskaitant EN 14604:2005 ir AC:2008, užtikrinant, kad būtų patikrintas jo patikimumas ir ilgaamžiškumas.

Kompaktiškas ir estetiškas dizainas

X-Sense SD11 yra kompaktiško dizaino (122 x 122 x 44 mm) ir sveria tik 171 gramą. Dėl modernaus minimalistinio dizaino jis puikiai tinka bet kokiam interjerui, nepažeidžiant kambario estetikos. Montavimas yra greitas ir paprastas, o komplekte yra visi reikalingi komponentai – nuo tvirtinimo kronšteino iki varžtų ir kaiščių, todėl montavimas per kelias minutes.

Įtraukta

  • Signalizacijos blokas x1
  • Montavimo kronšteinas x1
  • Tvirtinimo varžtai x2
  • Tvirtinimo kaiščiai x2
  • Naudojimo instrukcija x1
Gamintojas X-Sense
Modelis SD11
Saugos standartai: EN 14604:2005 + AC:2008
Jutiklio tipas: Fotoelektrinis
Baterijos veikimo laikas: 10 metų (neišimama ličio baterija)
Maitinimo šaltinis: 3 V CR123A ličio baterija
Srovės suvartojimas budėjimo režimu: < 6 µA (vidutinis)
Signalizacijos srovė: < 30 mA
Signalizacijos garsumo lygis: ≥ 85 dB 3 m atstumu
Darbinė temperatūra: 40–100 °F (4,4–37,8 °C)
Darbinė drėgmė: ≤ 85 % RH (nekondensuojantis)
Nutildymo laikas: ≤ 9 minutes
Šviesos indikatorius: Raudonas LED
Produkto svoris: 171 g
Gaminio matmenys: 122 x 122 x 44 mm
Prekė detaliau
X-Sense
VN-47057
5906168434860
303 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e