Visos daugiausiai perkamos
Carbon Monoxide Alarm X-Sense CO03D
  • Carbon Monoxide Alarm X-Sense CO03D

Anglies monoksido signalizatorius "X-Sense CO03D

VN-47058
X-Sense
31,86 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

X-Sense CO03D anglies monoksido detektorius

X-Sense CO03D užtikrina aukščiausio lygio apsaugą nuo tylaus žudiko – anglies monoksido. Naudodamas pažangų Figaro elektrocheminį jutiklį, prietaisas stebi CO koncentraciją nuo 30 iki 999 ppm, įspėdamas apie pavojų ankstyvoje stadijoje. Didelio tikslumo jutiklis ne tik aptinka net minimalias koncentracijas, bet ir užtikrina nuolatinį stebėjimą, leidžiantį greitai reaguoti į galimą pavojų.

Įspėjimo funkcija ir LCD ekranas

Įrenginys turi aiškų LCD ekraną, kuris realiu laiku rodo CO lygį patalpoje, todėl visada žinote, kokioje situacijoje esate. Spalvoti LED indikatoriai (žalia, geltona, raudona) suteikia informaciją apie veikimo būseną, žemą baterijos lygį ir aliarmo režimas. Be to, su aiškiais šviesos ir garso signalais (≥ 85 dB) jutiklis iškart įspėja, kad nepraleisite net miegodami. Tai ypač svarbu, nes anglies monoksidas yra bekvapis ir bespalvis, o efektyvus aptikimas gali išgelbėti jūsų ir jūsų artimųjų gyvybes.

Maitinimas ir keičiamos baterijos

X-Sense CO03D detektorius maitinamas trimis keičiamomis AA šarminėmis baterijomis, kad būtų lengva prižiūrėti ir pakeisti nereikalaujant naujo įrenginio. Įspėjimo apie išsikrovusį akumuliatorių funkcija užtikrina, kad niekada nepraleisite akimirkos jas pakeisti, o tai garantuoja pastovų jutiklio veikimą daugelį metų.

Signalizacijos, pritaikytos CO koncentracijos lygiui.

„X-Sense CO03D“ reaguoja į skirtingus anglies monoksido koncentracijos lygius skirtingu metu, o tai sumažina klaidingų aliarmų riziką, tačiau tuo pačiu užtikrina, kad apie realią grėsmę būtų pranešama pakankamai greitai. Esant 30 ppm koncentracijai, žadintuvas suskambės po 120 minučių, 50 ppm – po 60-90 minučių, o esant 300 ppm koncentracijai – vos po 3 minučių. Tai reiškia, kad prietaisas yra pakankamai jautrus, kad įspėtų apie pavojų dar gerokai prieš pasiekiant kritinį lygį.

Testavimo ir nutildymo funkcija

CO03D turi testavimo ir nutildymo funkciją, leidžiančią visiškai valdyti įrenginį. Bandymas gali būti atliekamas reguliariai, siekiant įsitikinti, kad jutiklis veikia tinkamai. Kita vertus, nutildymo funkcija leidžia laikinai išjungti aliarmą, o tai gali būti naudinga klaidingo pavojaus signalo atveju arba kai CO lygis nukrenta žemiau pavojingos ribos.

Saugos sertifikatai ir stilingas dizainas

Prietaisas atitinka griežtus EN 50291 ir UL 2034 saugos standartus, patvirtinančius jo patikimumą ir atitikimą tarptautiniams standartams. Jis taip pat buvo patvirtintas BSI ir CE, garantuojantis aukščiausią darbo kokybę. Dėl savo kompaktiško ir modernaus dizaino jutiklis puikiai tiks bet kokiame interjere nepažeisdamas jo estetikos.

Įtraukta

  • CO jutiklis x1
  • Montavimo kronšteinas x1
  • Tvirtinimo varžtai x2
  • Tvirtinimo kaiščiai x2
  • 1,5 V AA šarminės baterijos x3
  • Naudojimo instrukcija x1
Gamintojas X pojūtis
Modelis CO03D
Saugos standartas: EN 50291, UL 2034
Jutiklio tipas: Elektrocheminė (Figaro)
Gyvenimo trukmė: 10 metų
Maitinimas: 3 × 1,5 V AA šarminės baterijos (keičiamos)
Signalizacijos lygis: ≥ 85 dB 1 m atstumu
Darbinės temperatūros diapazonas: 4–38 °C (40–100 °F)
Darbinė drėgmė: 10–85 % santykinis drėgnis (nekondensuojantis)
Nutildymo laikas: Maždaug 9 minutes
Rodikliai: Raudoni, žali ir geltoni šviesos diodai
Svoris 133 g
Matmenys: 110 x 110 x 37 mm

Prekė detaliau
X-Sense
VN-47058
5906168434877
204 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e