Visos daugiausiai perkamos
Interlinked CO Alarm X-Sense CO03D-W Link+
  • Interlinked CO Alarm X-Sense CO03D-W Link+

Tarpusavyje susietas CO signalizatorius "X-Sense CO03D-W Link+

VN-47059
X-Sense
34,18 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

X-Sense CO jutiklis CO-3D-W Link+.

X-Sense CO03D-W Link+ yra pažangus belaidis anglies monoksido jutiklis, siūlantis aukščiausio lygio apsaugą nuo pavojingo ir bekvapio dujų anglies monoksido (CO). Naudodamas belaidžio ryšio funkciją, šis jutiklis sukuria saugos tinklą namuose, leidžiantį sinchronizuotis su kitais „X-Sense Link+“ aliarmais, o tai reiškia, kad vienam jutikliui aptikus pavojų, visi kiti tinkle esantys įrenginiai iš karto skamba pavojaus signalu. Ši išplėstinė funkcija suteikia jums maksimalų apsaugos lygį ir užtikrinimą, kad visi namuose esantys žmonės bus nedelsiant įspėjami apie grėsmę, nesvarbu, kur jie yra.

Belaidis tinklas, užtikrinantis visišką apsaugą

CO03D-W detektorius naudoja Link+ belaidę technologiją, kuri leidžia viename tinkle sujungti iki 24 įrenginių, todėl tai idealus pasirinkimas dideliems namams ar kelių aukštų pastatams. Kai vienas įrenginys aptinka anglies monoksido buvimą, visi kiti tinklo pavojaus signalai suskambės nedelsiant, įspėdami visą šeimą apie pavojų. Naudodami šį sprendimą, visi namų ūkio nariai gali būti tikri, kad yra apsaugoti, net jei jie yra toli nuo to, kur aptinkamas pavojus.

Tikslus Figaro CO jutiklis

X-Sense CO03D-W jutiklio viduje yra aukščiausios klasės Figaro elektrocheminis jutiklis, užtikrinantis patikimą ir tikslų anglies monoksido aptikimą. Jutiklis reaguoja į skirtingas CO koncentracijas, priklausomai nuo jų lygio, greičiau suaktyvindamas pavojaus signalą didesnės grėsmės atveju, o tai leidžia greičiau gelbėtis. Pavyzdžiui, esant 30 ppm koncentracijai, pavojaus signalas įsijungs po 120 minučių, o esant 300 ppm koncentracijai – jau po 3 minučių.

LCD ekranas ir LED indikacija

Naudodami lengvai skaitomą skystųjų kristalų ekraną galite stebėti CO koncentracijos lygį patalpoje realiu laiku, todėl galėsite visą laiką stebėti situaciją. Trispalviai LED indikatoriai – žalia, geltona ir raudona – suteikia papildomos informacijos apie įrenginio būseną, pavyzdžiui, parengtį darbui, išsikrovusią bateriją ir pavojaus signalą. Aukšto tono ≥85 dB garsinis pavojaus signalas, esantis 1 metro atstumu, užtikrina, kad signalas nebus praleistas net ir triukšmingoje aplinkoje.

Keičiamos baterijos ir įspėjimas apie mažą galią

Jutiklis maitinamas trimis AA šarminėmis baterijomis, kurias galima lengvai pakeisti, todėl prietaisą galima naudoti ilgai. Integruota įspėjimo apie išsikrovusią bateriją sistema užtikrina, kad būsite įspėtas, kai reikės pakeisti baterijas, garantuodama nepertraukiamą jutiklio veikimą.

Testavimo ir nutildymo funkcija

X-Sense CO03D-W yra su testavimo / tylos mygtuku, kuris leidžia lengvai patikrinti jutiklį ir prireikus nutildyti aliarmą. Reguliarus signalizacijos tikrinimas yra labai svarbus norint įsitikinti, kad jis tinkamai veikia. Jei aptinkamas klaidingas aliarmas, pyptelėjimas gali būti nutildytas iki 9 minučių, todėl nebereikės nedelsiant išmontuoti įrenginio.

Kompaktiškas dizainas ir lengvas montavimas

Anglies monoksido detektorius X-Sense CO03D-W pasižymi šiuolaikišku ir kompaktišku dizainu, todėl diskretiškai tinka bet kokiam interjerui. Jo mažas dydis (110 x 110 x 37 mm) ir lengvas dizainas palengvina montavimą, kuris yra greitas ir paprastas dėl pridedamų tvirtinimo priedų.

Įtraukta

  • CO jutiklis x1
  • Montavimo kronšteinas x1
  • Tvirtinimo varžtai x2
  • Tvirtinimo kaiščiai x2
  • 1,5 V AA šarminės baterijos x3
  • Naudojimo instrukcija x1
Gamintojas X-Sense
Modelis CO03D-W
Saugos standartas: EN 50291-1:2018
Jutiklio tipas: Elektrocheminė (Figaro)
Tarnavimo laikas: 10 metų
Maitinimas: 3 × 1,5 V AA šarminės baterijos (keičiamos)
Signalizacijos lygis: ≥ 85 dB 1 m atstumu
Darbinės temperatūros diapazonas: 4,4–37,8 °C (40–100 °F)
Darbinė drėgmė: ≤ 85 % RH (nekondensuojantis)
Nutildymo laikas: ≤ 9 minutes
Rodikliai: Raudoni, žali ir geltoni šviesos diodai
Produkto svoris: 133 g
Gaminio matmenys: 110 x 110 x 37 mm
Maksimalus prijungtų įrenginių skaičius: 24 vienetai

Prekė detaliau
X-Sense
VN-47059
5906168434884
209 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e