Visos daugiausiai perkamos
  • Išparduota
Smart Thermometer - Hygrometer X-Sense STH51
  • Smart Thermometer - Hygrometer X-Sense STH51

Išmanusis termometras - Higrometras X-Sense STH51

VN-47063
X-Sense
13,82 €
Su mokesčiais
Kiekis
Išparduota

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

X-Sense STH51 išmanusis termometras / drėgmės matuoklis

Šis išmanusis termometras ir higrometras yra idealus sprendimas tiems, kurie nori tiksliai stebėti temperatūrą ir drėgmę namuose, biure ar specializuotose patalpose, pavyzdžiui, terariumuose, šiltnamiuose ar inkubatoriuose. Naudodami tikslius matavimus ir nuotolinio stebėjimo galimybes, visada būsite naujausia informacija apie savo aplinkos sąlygas, kad ir kur būtumėte. Įrenginys veikia su „Amazon Alexa“, leidžiančiu patogiai gauti balso informaciją apie esamus kambario parametrus.

Bendradarbiavimas su Amazon Alexa

Integruokite savo įrenginį su „Amazon Alexa“ balso asistentu, kad iš karto gautumėte informaciją apie drėgmės ir temperatūros lygius, neieškodami programėlės. Tiesiog paklauskite ir Alexa pateiks jums naujausius duomenis. Tai puikus patogumas, ypač kai esate užsiėmę – jums nereikės nieko ieškoti telefone, o tai sutaupo laiko ir pagerina vartotojo patirtį.

Eksportuokite duomenis į debesį

Naudodami nemokamą duomenų eksportavimo parinktį galite lengvai išsaugoti matavimus debesyje ir bet kada juos analizuoti. Tai ypač naudinga, jei norite stebėti temperatūros ir drėgmės pokyčius ilgą laiką, pavyzdžiui, veisiant augalus ar inkubuojant kiaušinius. Jums nebereikia patiems vesti užrašų ar jaudintis dėl duomenų praradimo – viskas saugiai saugoma debesyje.

Padėkite ten, kur norite

Nesvarbu, ar stebite sąlygas terariume, šiltnamyje ar inkubatoriuje, įrenginys yra pakankamai kompaktiškas, kad jį būtų lengva įdėti bet kur.

Momentiniai tiesioginiai pranešimai

Kai tik sąlygos stebimoje patalpoje nukryps nuo nustatytų normų, iš karto gausite „push“ pranešimą į savo telefoną. Tai užtikrina, kad visada galėsite greitai reaguoti į nepalankius pokyčius, taip išvengiant galimų nuostolių – tokių kaip vertingų augalų ar laikomų cigarų praradimas.

Aukščiausios klasės jutiklis

Tikslus šveicariškas jutiklis garantuoja tikslius temperatūros ir drėgmės matavimus 0,2°C tikslumu ir 2 % santykinės drėgmės. Tai idealiai tinka reikliems vartotojams, kuriems reikia patikimų rezultatų svarbiausiose programose. Jutiklis veikia plačiame temperatūros ir drėgmės diapazone, todėl yra itin universalus.

Kompaktiškas dizainas

Prietaisas ne tik funkcionalus, bet ir estetiškas bei kompaktiškas. Plonas dizainas reiškia, kad jį galima pastatyti net ir mažiausiose erdvėse, kur neužims per daug vietos, tačiau efektyviai atliks savo darbą.

Įtraukta

  • Termometras Higrometras
  • Juostos
  • Lipdukai
  • AAA baterijos
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas X jutiklis
Modelis STH51
Maitinimas 2 × AAA baterijos (keičiamos)
Įtampa 3 V DC
Baterijos talpa 1200 mAh
Baterijos veikimo laikas 1 metai
Medžiaga ABS
Signalizacijos garsumas Jokio garso, kai temperatūra ar drėgmė viršija nustatytą lygį (bazinė stotis skambės ir programėlė išsiųs pranešimą).
Šviesos indikatorius Raudona/mėlyna
Darbinė temperatūra -4–140 °F (-20–60 °C)
Drėgmė veikimo metu 0-100 % RH
Temperatūros tikslumas -20-0°C: ±0,2-0,4°C; 0-60°C: ±0,2°C
Drėgmės matavimo tikslumas 10-90 % RH: ±2 % RH; Maksimalus: ±3,5 % santykinis drėgnis; 0-10% / 90-100% RH: ±2-3% RH; Maksimalus: ±3,5-5% RH

Prekė detaliau
X-Sense
VN-47063
5906168434921
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e