Visos daugiausiai perkamos
Heat Alarm X-Sense XH02-M Link+ Pro
  • Heat Alarm X-Sense XH02-M Link+ Pro
  • Heat Alarm X-Sense XH02-M Link+ Pro
  • Heat Alarm X-Sense XH02-M Link+ Pro
  • Heat Alarm X-Sense XH02-M Link+ Pro

Šilumos signalizatorius "X-Sense XH02-M Link+ Pro

VN-47067
X-Sense
19,41 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

X-Sense XH-2-M Link+ Pro šilumos jutiklis

X-Sense XH-2-M Link+ Pro yra patikimas šilumos jutiklis, kuris efektyviai apsaugo jūsų namus nuo gaisro pavojų. Su pažangiu A1 klasės terminiu rezistoriumi ir belaidžiu ryšiu su kitais įrenginiais, jutiklis akimirksniu aptinka pavojingus temperatūros kilimus, todėl galite akimirksniu reaguoti, kai jie pasiekia pavojingą lygį. Idealiai tinka montuoti virtuvėse, garažuose ar kitose vietose, kur gali atsirasti dūmų ir dūmų, kurie suaktyvintų tradicinius dūmų detektorius.

Greitas ir tikslus atsakas į karštį

Įrengtas A1 klasės NTC termistorius, jutiklis reaguoja į temperatūros padidėjimą tarp 54-65°C. Skirtingai nuo standartinių dūmų detektorių, XH-2-M yra mažiau linkęs į klaidingus pavojaus signalus tose vietose, kur gaminant maistą yra daug garų arba dūmų, todėl jis yra idealus pasirinkimas virtuvėms ir garažams.

Patikimas belaidis ryšys

„Link+ Pro“ technologijos dėka XH-2-M jutiklį galima belaidžiu būdu prijungti prie kitų tinklo signalizacijų, sukuriant visapusišką apsaugos sistemą jūsų namams. Kai vienas jutiklis aptinka grėsmę, visi prijungti įrenginiai bus akimirksniu suaktyvinti, suteikdami momentinį įspėjimą visame pastate. Iš viso galite prijungti iki 24 įrenginių, sukurdami darnią apsaugos sistemą, idealiai tinkančią dideliems plotams.

Du veikimo režimai

XH-2-M siūlo du veikimo režimus: su bazine stotimi ir be jos. Prijungta prie bazinės stoties, ji siūlo papildomų funkcijų, tokių kaip programėlėmis pagrįstas valdymas, o autonominiu režimu ir toliau veikia su 10 metų sandaria ličio baterija, kurios nereikia keisti. Abu režimai užtikrina ilgalaikį, priežiūros nereikalaujantį veikimą.

Kompaktiškas dizainas ir lengvas montavimas

Dėl kompaktiškos konstrukcijos jutiklis lengvai integruojamas į bet kokį interjerą. Paprastas montavimas ir valdymas reiškia, kad jums nereikės jaudintis dėl sudėtingo montavimo naudojant papildomus įrankius ar reguliarios priežiūros.

Garsus signalas ir automatinis testavimas

Nelaimės atveju jutiklis skleidžia garsų bent 85 dB signalą, kurį lengvai išgirsite iš bet kurios savo namų vietos. Negana to, įrenginys automatiškai atlieka savo veikimo patikrinimą, o iškilus problemai, pavyzdžiui, sumažėjus galiai ar sutrikus veikimui, įspės apie įsikišimą, leisdamas išvengti trikdžių saugant namus.

Įtraukta

  • signalizacijos blokas × 1
  • tvirtinimo kronšteinas × 1
  • varžtai × 2
  • sieniniai kištukai × 2
  • naudojimo instrukcija × 1
Gamintojas X-Sense
Modelis XH-2-M Link+ Pro
Maitinimas Prijungta prie stoties: 7 metų sandari ličio baterija (nekeičiama); Neprijungta prie stoties: 10 metų sandari ličio baterija (nekeičiama)
Jutiklio tipas NTC termistorius
Šilumos jautrumas 129–149 °F (54–65 °C)
Saugos standartas BS 5446-2:2003
Darbinė temperatūra 40–100 °F (4,4–37,8 ℃)
Santykinė drėgmė ≤ 85 % (nekondensuojantis)
Signalizacijos garsumas ≥ 85 dB esant 3 m (10 pėdų)
Tylos trukmė Maždaug 9 minutes
Veikimo dažnis 868 MHz
Didžiausias prijungtų įrenginių skaičius 24 belaidžiai įrenginiai (suderinami su X-Sense Link+ Pro ir Link+ jutikliais)
Prekė detaliau
X-Sense
VN-47067
5906168434976
159 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e