Visos daugiausiai perkamos
Base Station X-Sense SBS50
  • Base Station X-Sense SBS50
  • Base Station X-Sense SBS50
  • Base Station X-Sense SBS50

Bazinė stotis X-Sense SBS50

VN-47070
X-Sense
29,33 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

X-Sense SBS50 bazinė stotis

X-Sense SBS50 yra pagrindinis jūsų namų apsaugos sistemos elementas, leidžiantis stebėti ir valdyti jutiklių tinklą realiuoju laiku. Galimybė prijungti iki 50 įrenginių ir palaikyti mobiliąją programėlę X-Sense Home Security, bazinė stotis leidžia patogiai pasiekti įspėjimus ir pranešimus iš bet kurios vietos. Tai idealiai tinka namams, kuriems reikalinga didelė apsaugos nuo gaisro, anglies monoksido ir kitų grėsmių sistema. Mėgaukitės ramybe kiekvieną dieną!

Išplėstinės įrenginių jungtys

SBS50 palaiko iki 50 įrenginių, todėl galite sukurti visapusišką apsaugos sistemą. Galite prijungti įvairius jutiklius, tokius kaip dūmų detektorius, anglies monoksido detektorius ir šilumos jutiklius, kurie užtikrina visišką kiekvieno namo kambario apsaugą. Dėl plataus belaidžio perdavimo diapazono bazinė stotis gali lengvai valdyti net didelius objektus.

Garsus žadintuvas ir vaizdiniai pranešimai

Bazinėje stotyje yra įrengtas garsus 100 dB signalas, kuris įspėja apie grėsmę, kai tik kuris nors sistemos jutiklis nustato problemą. Be to, naudodami X-Sense Home Security programėlę, galite gauti pranešimus į savo mobiliuosius įrenginius. Tai leidžia greitai reaguoti, nesvarbu, kur esate.

Stebėjimas ir valdymas per programėlę

Su mobiliąja programėle taip pat galite nuotoliniu būdu stebėti savo apsaugos sistemą, gauti pranešimus apie jutiklio būseną, baterijos lygį ir kitus svarbius parametrus. Programa palaiko „Android“ ir „iOS“, todėl yra platus suderinamumas. Pastaba: bazinė stotis veikia 2,4 GHz dažniu.

Lengvas montavimas ir valdymas

„X-Sense SBS50“ bazinę stotį labai lengva sumontuoti dėl pridedamų priedų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai prijungti įrenginį prie maitinimo šaltinio ir suporuoti jį su jūsų namuose esančiais jutikliais. Paprastas montavimas reiškia, kad galite greitai pradėti naudotis sistema ir mėgautis ramybe, žinodami, kad jūsų namai yra tinkamai apsaugoti.

Įtraukta

  • X-Sense SBS50 bazinė stotis
  • Maitinimas
  • Maitinimo kabelis
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas X-Sense
Modelis SBS50
Maitinimas Įėjimas: 100-240 V AC 50/60 Hz; Išėjimas: 5,0 V 1,0 A
Darbinė temperatūra 40–100 °F (4,4–37,8 °C)
Darbinė drėgmė 0–85 % (nekondensuojantis)
Signalizacijos garsumas 100 dB
Wi-Fi dažnis 2,4 GHz (nesuderinama su 5 GHz Wi-Fi)
Wi-Fi perdavimo diapazonas 50 m
Belaidis protokolas IEEE 802.11b/g/n
Veikimo dažnis 868 MHz (ES)
Palaikomi įrenginiai Iki 50 įrenginių

Prekė detaliau
X-Sense
VN-47070
5906168435003
255 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e