Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Czujnik temperatury i wilgotności Meross MS100FHHK (HomeKit) (Zestaw początkowy
  • Czujnik temperatury i wilgotności Meross MS100FHHK (HomeKit) (Zestaw początkowy
  • Czujnik temperatury i wilgotności Meross MS100FHHK (HomeKit) (Zestaw początkowy

"Meross" temperatūros ir drėgmės jutiklis MS100FHHK (HomeKit) (pradinis rinkinys)

VN-47834
Meross
28,71 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Meross MS100FHHK temperatūros ir drėgmės jutiklis (HomeKit) Pradinis rinkinys

Meross MS100F jutiklis leidžia tiksliai stebėti aplinkos sąlygas. Įrenginys sukurtas integruoti su populiariausiomis išmaniųjų namų platformomis, įskaitant Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant ir SmartThings. Dėl didelio suderinamumo jutiklis gali tapti neatsiejama jūsų išmaniųjų namų dalimi, leidžiančia lengvai valdyti sąlygas bet kurioje patalpoje. Taip pat yra galimybė archyvuoti ir eksportuoti paskutinių dvejų metų duomenis, leidžiančius patogiai peržiūrėti kiekvienos patalpos temperatūros ir drėgmės pokyčių istoriją bei analizuoti matavimus.

Smart Hub – integracija su išmaniojo namo sistema

Stebulė leidžia išnaudoti visas Meross jutiklio galimybes. Su juo jutiklis sklandžiai prisijungia prie visos Meross ekosistemos, suteikdamas visišką valdymą ir prieigą prie pažangių automatizavimo funkcijų. Hub veikia kaip centrinis ryšio taškas tarp jutiklio ir kitų įrenginių, todėl galite valdyti visą savo išmaniojo namo sistemą iš vienos vietos.

Energiją taupantis saulės energijos tiekimas

Vienas iš Meross MS100F jutiklio privalumų yra naujoviška saulės energijos sistema. Kai aplinkos šviesos intensyvumas yra ne mažesnis kaip 150 liuksų, įrenginys automatiškai persijungia į saulės energiją, o tai žymiai taupo baterijas. Šis sprendimas ne tik prailgina įrenginio tarnavimo laiką, bet ir daro teigiamą poveikį aplinkai, nes sumažina poreikį dažnai keisti bateriją.

Nuotolinis stebėjimas – pilnas valdymas iš pasirinktos vietos

Meross MS100F jutiklis leidžia nuotoliniu būdu stebėti temperatūrą ir drėgmę, kad ir kur būtumėte. Naudodami Meross programėlę galite bet kada pasitikrinti esamas sąlygas savo namuose, nesvarbu, ar esate darbe, atostogaujate ar keliaujate. Jis ypač pravers tokiose patalpose kaip vaiko kambarys, šaldytuvas, garažas ir kt.

Tikslus aptikimas

Meross MS100F jutiklio šerdis – pažangus 4 kartos šveicariškas jutiklis, garantuojantis itin tikslius temperatūros ir drėgmės matavimus. Didelis jautrumas leidžia akimirksniu ir tiksliai užfiksuoti mažiausius aplinkos sąlygų pokyčius. Tai labai svarbu tais atvejais, kai labai svarbūs tikslūs duomenys, pavyzdžiui, kai laikomi subtilūs daiktai, tokie kaip maistas ar vaistai, kuriems reikia nuolatinių ir kontroliuojamų sąlygų.

Pranešimai realiuoju laiku

Naudodami Meross programėlę galite ne tik stebėti sąlygas namuose, bet ir gauti pranešimus realiuoju laiku, kai temperatūra ar drėgmė viršija jūsų nustatytas reikšmes. Šis sprendimas suteikia momentinę informaciją, kuri leidžia greitai reaguoti staiga pasikeitus, pavyzdžiui, staiga padidėjus drėgmei rūsyje ar netikėtai nukritus temperatūrai vaiko kambaryje.

Prietaisų automatizavimas – dar daugiau galimybių su išmaniaisiais namais

Meross MS100F jutiklis leidžia ne tik stebėti, bet ir automatizuoti kitų jūsų namuose esančių įrenginių veikimą. Galite užprogramuoti jį įjungti arba išjungti kitus Meross įrenginius, tokius kaip išmanieji kištukai, šviestuvai ar jungikliai, esant tam tikroms temperatūros ar drėgmės reikšmėms. Tai protingas požiūris į automatizavimą, kuris pagerina gyvenimo komfortą ir optimizuoja energijos suvartojimą jūsų namuose.

Įtraukta

  • išmanusis centras
  • USB kabelis
  • maitinimo adapteris
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Merosas
Modelis MS100FHHK
Temperatūros diapazonas -10 ℃ ~ 50 ℃ (tikslumas ± 1 ° C 0–40 ° C diapazone, ± 2 ° C už šio diapazono ribų)
Temperatūros matavimo tikslumas 0,3 ℃
Drėgmės diapazonas 0–95 % (tikslumas ±5 % santykinės drėgmės 50–80 % diapazone, ±10 % už šio diapazono ribų)
Drėgmės matavimo tikslumas 5 %
Maitinimas Saulės energija įjungiama, kai aplinkos šviesos intensyvumas pasiekia 150 liuksų. (Akumuliatoriaus energija nenaudojama)
Baterija CR2477
Maitinimo įtampa Jutiklis: 2,6V - 3,6V; Stebulė: 5V/1A
Matmenys jutiklis: 56 x 56 x 18 mm; Stebulė: 59 x 41 x 21 mm
Svoris jutiklis: 40g; stebulė: 25 g
Belaidis standartas Jutiklis: 433MHz; šakotuvas: 802.11 b/g/n 2.4GHz Wi-Fi 433MHz
Sertifikatai JAV: FCC, IC, ES: CE, RoHS, WEEE
Sistemos reikalavimai Išmanusis telefonas su iOS 13 ar naujesne versija, Android 6.0 arba naujesne versija (koncentratorius)
Laikymo temperatūra -40°C ~ 70°C
Sandėliavimo drėgmė 0 % ~ 100 %
Prekė detaliau
Meross
VN-47834
6973696569400
98 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e