Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Lampa warsztatowa z panelem solarnym Superfire GM05
  • Lampa warsztatowa z panelem solarnym Superfire GM05
  • Lampa warsztatowa z panelem solarnym Superfire GM05
  • Lampa warsztatowa z panelem solarnym Superfire GM05
  • Lampa warsztatowa z panelem solarnym Superfire GM05

Dirbtuvių lempa su saulės baterija Superfire GM05

VN-46891
Superfire
33,57 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Superfire GM05 saulės baterijų dirbtuvių lempa.

Superfire GM05 dirbtuvių lempa yra patikimas šviesos šaltinis bet kuriose dirbtuvėse, garaže ir kitur. Jis siūlo kelis veikimo režimus, o 500 lm šviesumo lygis užtikrina stiprų ir ryškų apšvietimą, idealiai tinkantį tiksliam darbui ir apšviečiant dideles erdves. Su 360 laipsnių pasukama rankena ir stipriais magnetais lempą galima lengvai pritvirtinti bet kurioje padėtyje.

1.jpg

Idealiai tinka įvairioms programoms

Dirbtuvių lempa Superfire GM05 yra universalus įrankis, kurį galima naudoti bet kokioje situacijoje, nesvarbu, ar esate namuose, darbe ar gamtoje. Puikiai tiks remontui dirbtuvėse, suteikiant ryškų apšvietimą, reikalingą sudėtingoms užduotims atlikti. Dėl savo vandeniui atsparaus korpuso ir tvirtos konstrukcijos jis yra puikus kompanionas stovyklaujant, vykstant ekspedicijoms lauke ar naktiniams žygiams.

4.jpg

Didelis našumas ir įvairūs apšvietimo režimai

Įrengta 500 liumenų šviesos diodų, Superfire GM05 lempa siūlo keturis skirtingus apšvietimo režimus: Glare, Middle, Low Light, SOS. Tai leidžia reguliuoti šviesos intensyvumą 4 lygiais, kad atitiktų jūsų dabartinius poreikius – nuo ​​didelių erdvių apšvietimo iki švelnios šviesos stovyklavimo sąlygomis. Naudodami funkciją pakeisti šviesos spalvą tarp šiltos geltonos, šiltos baltos ir šaltai baltos, galite lengvai sukurti savo darbui tinkamą nuotaiką ir komfortą.

5.jpg

Įvairūs įkrovimo būdai

Superfire GM05 siūlo patogias ir universalias įkrovimo parinktis, puikiai tinkančias bet kokiai situacijai. Įrengtas saulės kolektorių, jis leidžia greitai įkrauti saulės energiją, kuri puikiai tinka stovyklavimui ar nuotykiams lauke. Be to, dėl USB-C prievado lempą galima lengvai įkrauti iš bet kokio maitinimo šaltinio, pavyzdžiui, nešiojamojo kompiuterio ar maitinimo bloko. 18650 baterijos, kurių kiekvienos talpa yra 2600 mAh, užtikrina ilgalaikį veikimą, o įkrovimo indikatorius leidžia sužinoti akumuliatoriaus būseną, todėl visada žinosite, kada laikas įkrauti.

2.jpg

Sukurta jūsų patogumui

Superfire GM05 šviestuvas sukurtas maksimaliam funkcionalumui ir patogumui. Pasukama rankena, besisukanti 360 laipsnių, leidžia tiksliai reguliuoti šviesos kryptį ten, kur jos labiausiai reikia. Dėl to jį lengva montuoti bet kurioje padėtyje, kad būtų optimalus bet kurios erdvės apšvietimas. Šviestuvas taip pat aprūpintas stipriais magnetais, leidžiančiais tvirtai pritvirtinti prie metalinių paviršių, o tai itin praverčia dirbtuvėse ar garaže. Be to, GM05 taip pat veikia kaip maitinimo šaltinis, leidžiantis įkrauti įrenginius kritinėse situacijose.

3.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Lempa
  • USB-C į USB-A laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Superfire
Modelis GM05
Ryškumo lygis 500 lm
Apšvietimo diapazonas 100 m
Maitinimas Baterija 18650 / 2600 mAh x2
Veikimo režimai Akinimas, vidurinis, silpnas apšvietimas, SOS,
Šviesios spalvos Šiltai geltona, šilta balta, šalta balta
Matmenys 188 mm x 126 mm x 38 mm
Svoris 340 g
Prekė detaliau
Superfire
VN-46891
6975515774347
79 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e