Visos daugiausiai perkamos
Kieszonkowy wkrętak precyzyjny i długopis wieczny 5 w 1 HOTO QWLSD013 (czerwony)
  • Kieszonkowy wkrętak precyzyjny i długopis wieczny 5 w 1 HOTO QWLSD013 (czerwony)

Kišeninis preciziškas atsuktuvas ir rašiklis "5 viename" HOTO QWLSD013 (raudonas)

VN-46020
Hoto
13,37 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Kišeninis tikslumas atsuktuvas ir plunksnakočiai 5 viename HOTO QWLSD013 (raudona)

HOTO QWLSD013 kišeninis tikslumas atsuktuvas ir rašiklis 5-in-1 yra unikalus įrankis, kuriame funkcionalumas derinamas su elegancija. Pagaminta iš aukštos kokybės orlaiviams skirto aliuminio, tai puikus rafinuoto dizaino ir ilgaamžiškumo derinys. Dėl plonos, pieštuką primenančios formos jis ne tik praktiškas, bet ir stilingas bet kurios įrankių kolekcijos priedas.

Daugiafunkciškumas kasdieniam naudojimui

Šis atsuktuvas turi penkis pagrindinius antgalius, kurie patenkina 90 % kasdienių remonto poreikių. Idealiai tinka smulkiems remontams namuose, darbe ar keliaujant, puikiai tinka elektronikos, akinių ar kitų smulkmenų taisymui. Dėl kompaktiškos formos ir lengvo svorio jį visada galite turėti po ranka, paruoštą naudoti bet kokioje situacijoje.

Atsuktuvas ir rašiklis viename

Šis gaminys taip pat veikia kaip plunksnakočiai su keičiamu minkštu pieštuko antgaliu, skirtu lengvam naudojimui ir ilgam rašymui. Tai idealiai tinka tiems, kurie vertina įrankių praktiškumą ir universalumą, neprarandant estetikos. Dėl šios funkcijos HOTO QWLSD013 yra nepakeičiamas palydovas tiek biure, tiek keliaujant.

Paslėpta bitų saugykla

Atsuktuvas turi naujovišką magnetinį antgalių laikymo skyrių, kuris leidžia lengvai pasiekti ir saugiai laikyti dalis. Tiksliai suprojektuota saugojimo sistema užtikrina, kad antgaliai visada būtų savo vietose, paruošti naudojimui, tačiau būtų apsaugoti nuo praradimo.

Tikslumas ir ilgaamžiškumas

Naudojant S2 legiruotą plieną, kurio kietumas 60HRC, šis įrankis užtikrina išskirtinį patvarumą ir atsparumą rūdims, užtikrinant kiekvieno antgalio ilgaamžiškumą. Dizainas, kuriame naudojamas tikslus CNC apdirbimas ir daugiapakopis anodavimas, dar labiau padidina jo tvirtumą ir elegantišką išvaizdą. Tai priemonė, kuri ne tik puikiai atlieka savo funkcijas, bet ir džiugina akį savo estetika.

Tobulas kompanionas kelyje

HOTO QWLSD013 yra ne tik atsuktuvas, bet ir puikus kompanionas kelyje. Dėl lengvo ir plono dizaino jis puikiai telpa jūsų kišenėje ar rankinėje, visada po ranka atliekant smulkų remontą. Taigi, kad ir kur būtumėte, visada galite pasikliauti jo funkcionalumu ir patikimumu.

Įtraukta

  • Atsuktuvas x1
  • Rašiklio antgalis x1
  • Dvi galvutės x2 (+PH0, +PH00, +PH1, SL1.5)
Vardas: Kišeninis tikslumas atsuktuvas ir plunksnakočiai 5 viename HOTO QWLSD013 (raudona)
Gamintojas: HOTO
Modelis: QWLSD013
Medžiaga: Aliuminis, Plienas.
Gaminio matmenys: φ10x17mm
Grynasis svoris: Maždaug 18g
Maksimalus rankinis sukimo momentas 1N-m

Prekė detaliau
Hoto
VN-46020
6974370801731
287 Prekės
8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e