Visos daugiausiai perkamos
Cable USB-C MOKiN 1.2m 100W PD USB4 40Gbps (black)
  • Cable USB-C MOKiN 1.2m 100W PD USB4 40Gbps (black)

Kabelis USB-C MOKiN 1,2 m 100W PD USB4 40Gbps (juodas)

VN-44137
Mokin
15,89 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

MOKiN USB-C laidas 1,2 m 100 W PD USB4 40 Gbps (juodas)

USB-C į USB-C Thunderbolt 3 laidas puikiai tiks įvairioms programoms. Jis gali įkrauti iki 100 W, perkelti failus iki 40 Gbps greičiu ir rodyti vaizdo įrašą iki 5K raiškos. Tuo pačiu metu jis yra labai patvarus ir pasižymi dideliu suderinamumu.

Momentinis failų perkėlimas

Dabar galite akimirksniu nukopijuoti atostogų nuotraukas į kompiuterį arba perkelti suredaguotą vaizdo įrašą į išmanųjį telefoną. Kabelis palaiko iki 40 Gbps duomenų perdavimo greitį, todėl visi reikalingi failai greitai atsidurs paskirties vietoje. Jums nebereikia per ilgai laukti!

Greitas įkrovimas

Išeisite iš namų, o jūsų telefonas beveik išsikraus? O gal jums reikia skubiai pataisyti projektą, bet jūsų nešiojamasis kompiuteris atsisako veikti? Jokių problemų – MOKiN laidas leidžia įkrauti įrenginius iki 100 vatų galia. Tai reiškia, kad reikia tik kelių akimirkų, kol įranga, kurios jums reikia, vėl bus paruošta darbui!

Didelės raiškos vaizdas

Naudodami laidą taip pat galite prijungti papildomus monitorius prie nešiojamojo kompiuterio ir mėgautis fantastiška vaizdo kokybe. Produktas suteikia iki 5K skiriamąją gebą vienam ekranui ir 4K skiriamąją gebą dviem. Tai paverčia ryškiomis spalvomis ir turtingomis detalėmis! Taip pat nereikia jaudintis dėl mirgėjimo ir prarastų kadrų.

Platus suderinamumas

Kabelis suderinamas su dažniausiai naudojamais įrenginiais. Ją sėkmingai naudosite su daugeliu žinomų prekių ženklų, tokių kaip Xiaomi, HP, Dell ir Samsung, išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir nešiojamųjų kompiuterių modelių. Su MOKiN jūs neturite savęs riboti!

Puikios kokybės

Aliuminio komponentai ir nailono pynė padaro kabelį itin patvarų ir atsparų mechaniniams pažeidimams. Jo neišgąsdins net pakartotinis lenkimas ar tempimas! Dėl šios priežasties jis puikiai tarnaus jums ilgą laiką.

Gamintojas MOKiN
Modelis CC0112
Tipas USB-C į USB-C
Galia Iki 100 vatų
Perdavimo greitis Iki 40 Gbps
Rezoliucija 5K / 4K

Prekė detaliau
Mokin
VN-44137
6976301939117
24 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e