Visos daugiausiai perkamos
Orico Charging Cable 100W USB-C to C - black
  • Orico Charging Cable 100W USB-C to C - black

"Orico" įkrovimo kabelis 100W USB-C-C - C - juodas

VN-44455
Orico
5,55 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico 100 W USB-C į USB-C įkrovimo laidas (juodas)

Orico 100 W USB-C į USB-C yra įkrovimo laidas, kuriame dera elegancija, našumas ir patikimumas. Šis laidas skirtas greitam įkrovimui ir efektyviam duomenų perdavimui, todėl jis yra idealus pasirinkimas vartotojams, kuriems reikia aukščiausios kokybės priedų savo įrenginiams. Naudodama pažangiausias technologijas, tokias kaip 100 W galios tiekimas, „Orico“ leidžia greitai ir saugiai įkrauti įvairius įrenginius – nuo išmaniųjų telefonų iki nešiojamųjų kompiuterių.

Greitas įkrovimas ir duomenų perdavimas

Orico 100 W USB-C į USB-C palaiko Power Delivery technologiją, leidžiančią įkrauti įrenginius iki 100 W galios. Tai reiškia, kad jūsų iPhone 15 Pro gali pasiekti 60 % įkrovimo vos per 30 minučių, o jūsų iPad Pro 11" ir MacBook Air 13" bus visiškai įkrauti atitinkamai per 1 ir 1,5 valandos. Kabelis taip pat siūlo duomenų perdavimo greitį iki 480Mbps, leidžiantį greitai perkelti failus tarp įrenginių be nereikalingų delsų.

Efektyvus duomenų sinchronizavimas

Mėgaukitės sklandžiu failų dalijimusi iki 480 Mbps greičiu. Tai leidžia greitai ir be vargo perkelti duomenis iš vieno įrenginio į kitą, sutaupant laiko ir patogumo dirbant.

Patvarumas ir konstrukcijos kokybė

Kabelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, įskaitant pintą vielą, kuri užtikrina lankstumą ir atsparumą pažeidimams. Dėl 22 AWG laido ir patvarios PVC apvalkalo Orico 100W USB-C į USB-C garantuoja ne tik našumą, bet ir saugumą kraunant. Idealiai tinka tiems, kurie vertina kokybę ir patikimumą.

Universalumas

Šis laidas yra suderinamas su daugybe įrenginių su USB-C prievadu, įskaitant nešiojamuosius kompiuterius, išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir net žaidimų pultus. Jis palaiko įvairius greito įkrovimo protokolus, todėl yra universalus ir visada paruoštas darbui, nesvarbu, su kokiu įrenginiu jį naudojate.

Patvarus ir stilingas

Orico 100 W USB-C į USB-C pasižymi apgalvotu dizainu, pabrėžiančiu dėmesį detalėms. Su lenkimui atspariomis jungtimis ir vientisu sujungimu laidas ne tik atrodo stilingai, bet ir yra itin patvarus. Kiekvienas komponentas buvo sukurtas atsižvelgiant į naudojimo patogumą ir ilgaamžiškumą, todėl šis laidas yra ne tik funkcionalus, bet ir itin malonus naudoti kasdien.

Vardas: Orico 100 W USB-C į USB-C įkrovimo laidas (juodas)
Gamintojas: Orico
Modelis: CDX-100CC-BK-BP-IP
Spalva: Juoda
Perdavimo greitis: USB 2.0 480 Mbps
Įkrovimo galia: PD100W (maks. 20V / 5A)
Sąsaja: USB-C į USB-C
Kabelio ilgis: 1m

Prekė detaliau
Orico
VN-44455
6942227122896
167 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e