Visos daugiausiai perkamos
Charging Cable 60W USB-C to C - black
  • Charging Cable 60W USB-C to C - black

Įkrovimo kabelis 60W USB-C į C - juodas

VN-44465
Orico
4,11 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Orico 60W USB-C į USB-C įkrovimo laidas (juodas)

Orico 60W USB-C į USB-C yra įkrovimo laidas, kuriame aptakus dizainas derinamas su našumu, užtikrinantis greitą įkrovimą ir patikimą duomenų perdavimą. Šis laidas skirtas vartotojams, kurie nori savo prietaisų patikimumo ir aukštos kokybės priedų. Palaikydamas 60 W galios tiekimo technologiją, jis užtikrina greitą ir efektyvų įkrovimą, o dėl universalumo idealiai tinka įvairiems poreikiams.

Momentinis įkrovimas ir perkėlimas

„Orico“ 60 W USB-C–USB-C laidas suteikia iki 60 W įkrovimo galios, todėl tokie įrenginiai kaip „iPhone 15 Pro“, „iPad Pro 11“ ir „MacBook Air 13“ gali greitai papildyti energiją. Dėl to laidas idealiai tinka tiek namuose, tiek keliaujant, užtikrinant, kad įrenginiai būtų visiškai įkrauti per trumpą laiką. Be to, kabelis palaiko duomenų perdavimo greitį iki 480Mbps, todėl failus galite perkelti greitai ir sklandžiai, todėl nereikia ilgai laukti.

Tvirta konstrukcija

Kabelis pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, įskaitant pintą nailoną ir 22 AWG laidą, užtikrinantį jo ilgaamžiškumą ir atsparumą pažeidimams. Be to, patvarios besiūlės USB-C jungtys yra atsparios lenkimui, todėl pailgėja jų tarnavimo laikas net ir intensyviai naudojant. Orico 60 W USB-C į USB-C suderina estetiką ir funkcionalumą, kad būtų užtikrintas patogumas ir saugumas įkraunant.

Aukštas suderinamumas

Dėl universalios USB-C sąsajos šis laidas yra suderinamas su daugybe įrenginių, įskaitant nešiojamuosius kompiuterius, išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir žaidimų pultus. Jis palaiko įvairius greitojo įkrovimo protokolus, todėl visada yra paruoštas naudoti, nepriklausomai nuo įrenginio, prie kurio jis prijungtas.

Greitas sinchronizavimas

Orico 60W USB-C į USB-C leidžia mėgautis sklandžiu sinchronizavimu iki 480Mbps greičiu. Nesvarbu, ar perkeliate dokumentus, nuotraukas ar vaizdo įrašus, kabelis užtikrina greitą ir sklandų ryšį, todėl jūsų darbas tampa efektyvesnis.

Vardas: Orico 60W USB-C į USB-C įkrovimo laidas (juodas)
Gamintojas: Orico
Modelis: CDX-60CC-BK-BP-IP
Medžiaga: Aliuminio lydinys, PVC
Spalva: Juoda
Perdavimo greitis: USB 2.0 480Mbps
Įkrovimo galia: PD60W (maks. 20 V / 3 A)
Sąsaja: USB-C į USB-C
Kabelio ilgis: 1m
Prekė detaliau
Orico
VN-44465
6942227122919
165 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e