Visos daugiausiai perkamos
Dash camera Botslab HK30 Pro 1080p
  • Dash camera Botslab HK30 Pro 1080p
  • Dash camera Botslab HK30 Pro 1080p

Vaizdo Registratorius Botslab HK30 Pro 1080p

VN-45372
Botslab
42,01 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Botslab HK30 Pro 1080p vaizdo registratorius

Botslab Dash Cam HK30 Pro vaizdo registratorius užtikrina išskirtinę įrašymo kokybę dėl savo 2K raiškos. Platus žiūrėjimo kampas (140°) leidžia užfiksuoti kiekvieną smulkmeną kelyje, o tai padidina saugumą vairuojant. Be to, Emergency Recording Locked funkcija užtikrina, kad visi svarbūs momentai būtų apsaugoti. Dėl kompaktiško, modernaus dizaino prietaisas puikiai įsilieja į automobilio saloną.

9.jpg

Aukšta vaizdo kokybė

Dėl 2K raiškos vaizdo registratorius Botslab Dash Cam HK30 Pro užtikrina itin aiškius ir detalius įrašus. Puikiai matomos net smulkiausios detalės, pavyzdžiui, transporto priemonių valstybiniai numeriai, o tai ypač svarbu analizuojant eismo įvykius.

7.jpg

Platus žiūrėjimo kampas

140° žiūrėjimo kampo objektyvas leidžia įrašyti platų matymo lauką. Tai leidžia užfiksuoti daugiau detalių iš transporto priemonės aplinkos, o tai padidina saugumą ir suteikia išsamesnį eismo situacijos vaizdą.

4.jpg

Automatinis avarinių įrašų užrakinimas

Funkcija Emergency Recording Locked automatiškai apsaugo įrašus, kai aptinkamas staigus įvykis, pavyzdžiui, susidūrimas. Šie įrašai yra apsaugoti nuo perrašymo, užtikrinant prieigą prie gyvybiškai svarbių įrodymų, kai reikia.

3.jpg

24/7 parkavimo stebėjimas ir kilpų įrašymas

Įrenginys siūlo parkavimo stebėjimą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę su laiko intervalu ir įprastomis, susidūrimo suveikiančiomis įrašymo funkcijomis. Norint naudotis šia funkcija, reikalingas papildomas kabelis (nepridedamas). „Loop Recording“ funkcija užtikrina, kad vaizdo registratorius įrašys be pertraukų, perrašydamas seniausius įrašus, kad visada liktų vietos naujiems.

8.jpg

Kompaktiškas dizainas

„Botslab Dash Cam HK30 Pro“ pasižymi miniatiūriniu dizainu, kuris netrukdo vairuotojui matyti. Dėl aptakaus, modernaus korpuso prietaisas puikiai įsilieja į bet kurios transporto priemonės interjerą.

6.jpg

Diegimas be rūpesčių

Vaizdo registratorių lengva montuoti dėl paslėptų laidų sistemos. Tiesiog priklijuokite įrenginį tinkamoje vietoje, kad galėtumėte mėgautis tvarkinga automobilio salono išvaizda be nereikalingų laidų. Į komplektą įeina visi montavimui reikalingi priedai, tokie kaip maitinimo laidas, elektrostatinis lipdukas ir montavimo įrankis.

2.jpg

Stabilus ryšys ir atnaujinimai

Reguliariai atnaujinant OTA vaizdo registratorius visada siūlo naujausias funkcijas ir patobulinimus. Naudodamiesi mobiliąja programėle galite stebėti įrašus realiuoju laiku, o tai padidina automobilio saugumo kontrolę.

1.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Botslab Dash Cam HK30 Pro vaizdo registratorius
  • Automobilinis pakrovėjas
  • Maitinimo kabelis
  • Montavimo įrankis
  • Elektrostatinis lipdukas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Botslab
Modelis HK30 Pro
Rezoliucija 2K (1080p)
Žiūrėjimo kampas 140°
Avarinio įrašymo apsauga taip
Ciklo įrašymas taip
Parkavimo stebėjimas taip
OTA atnaujinimai taip
Ryšys 2,4 GHz Wi-Fi
Atminties kortelių palaikymas microSD iki 128GB
Prekė detaliau
Botslab
VN-45372
6974772423036
36 Prekės

Charakteristikos

Garantija
12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e