Visos daugiausiai perkamos
  • Nauja
Blender bezprzewodowy Deerma DEM-NU90
  • Blender bezprzewodowy Deerma DEM-NU90
  • Blender bezprzewodowy Deerma DEM-NU90

Akumuliatorinis maišytuvas "Deerma" DEM-NU90

VN-46663
Deerma
36,41 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Deerma DEM-NU90 akumuliatorinis trintuvas.

Deerma DEM-NU90 sujungia sulčiaspaudės ir terminio puodelio funkcijas, siūlydamas iki 6 valandų vėsinimo ir šilumos izoliacijos. Jis pagamintas iš nerūdijančio plieno ir turi du dangčius (maišymui ir gėrimui). Galingas variklis pasiekia 18 000 aps./min. greitį ir užtikrina patikimą veikimą. 300 ml talpa leidžia vienu įkrovimu paruošti net 8 puodelius gėrimo. Dvigubo paspaudimo sistema apsaugo nuo netyčinio įsijungimo, todėl mėgstamais gėrimais galėsite mėgautis bet kur.

2.jpg

Aušinimo ir izoliacijos technologija

Naudojant vėsinimo ir izoliavimo technologiją, gėrimai karšti/šalti 6 valandas. Dėl nerūdijančio plieno dvigubos sienelės ir dvigubo vakuumo technologijos puodelis veiksmingai blokuoja temperatūros perkėlimą, todėl jūsų gėrimai išlieka švieži ir nepriekaištingo skonio. Dabar galite paruošti tiek gaivių sulčių, kurios atvėsinsite karštomis dienomis, tiek karštų gėrimų, kurie sušildys žiemos vakarais.

3.jpg

Keičiami dangteliai

Belaidis maišytuvas Deerma DEM-NU90 turi du keičiamus dangčius – maišymo dangtį ir gėrimo dangtelį. Pirmajame yra plieniniai peiliukai, kurie kruopščiai sumaišo ingredientus, išsaugant visą jų skonį ir maistinę vertę. Kita vertus, gėrimo dangtelis bus patikimas keliaujant, užtikrinant, kad gėrimo temperatūra būtų palaikoma ilgą laiką.

5.jpg

Saugumas ir naudojimo paprastumas

Dvigubo paspaudimo sistema apsaugo nuo netyčinio įrenginio įjungimo ir leidžia transportuoti be rūpesčių. Maišymo procesas trunka tik 40 sekundžių, todėl greitai paruošite tobulos konsistencijos gėrimą. Pasibaigus ciklui, prietaisas automatiškai išsijungia ir garantuoja visišką naudojimo saugumą.

7.jpg

Efektyvus našumas

Dėl keturių patikimų peilių ir variklio, kuris veikia 18 000 aps./min., Deerma maišytuvas gali greitai sumaišyti vaisius ir daržoves į vientisą, vienodą masę. Prietaisas veikia belaidžiu ryšiu – todėl galėsite mėgautis visiška naudojimo laisve bet kur.

1.jpg

Ilgas darbo laikas

1500 mAh ličio baterija leidžia vienu įkrovimu paruošti iki 8 puodelių gėrimo. Energijos atsinaujinimo laikas naudojant USB-C laidą trunka 3 valandas. Tai efektyviai paruoš maišytuvą vėl naudoti.

6.jpg

Aukštos kokybės dizainas

Stilingas gradientinis mėlynos ir rožinės spalvos atspalvių dizainas išsiskiria. Nesandari konstrukcija apsaugo nuo pratekėjimo, o mažas snapelis sumažina makiažo išsitepimo riziką geriant. Deerma maišytuvo gamyboje naudojamos medžiagos atitinka RoHS standartus – todėl galite be rūpesčių mėgautis mėgstamais gėrimais. Prietaiso išmatavimai yra 91 x 91 x 200 mm, o jo svoris nesiekia 0,6 kg, todėl su savimi visada galėsite turėti savo mėgstamus gėrimus.

8.jpg

Į kainą įskaičiuota:

  • Pagrindinis blokas
  • Puodelis
  • Viršutinis dangtelis
  • USB įkrovimo laidas
  • Vartotojo vadovas

Gamintojas Deerma
Modelis DEM-NU90
Veikimo galia 50W
Darbinė įtampa 3,7 V
Įkrovimo įtampa 5V
Įkrovimo intensyvumas 1A
Nominali talpa 300 ml
Greitis be apkrovos 18 000 aps./min
Baterijos talpa 1500 mAh
Svoris 0,6 kg
Matmenys 91 x 91 x 200 mm
Medžiaga puodelis: SUS304, viršutinis dangtelis: ABS
Spalva mėlyna ir rožinė (gradientas)
Prekė detaliau
Deerma
VN-46663
6955578044434
312 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e