Visos daugiausiai perkamos
Gaming Controller GameSir X2s USB-C with Smartphone Holder
  • Gaming Controller GameSir X2s USB-C with Smartphone Holder
  • Gaming Controller GameSir X2s USB-C with Smartphone Holder
  • Gaming Controller GameSir X2s USB-C with Smartphone Holder
  • Gaming Controller GameSir X2s USB-C with Smartphone Holder
  • Gaming Controller GameSir X2s USB-C with Smartphone Holder
  • Gaming Controller GameSir X2s USB-C with Smartphone Holder

Žaidimų valdiklis GameSir X2s USB-C su išmaniojo telefono laikikliu

VN-44849
GameSir
45,83 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

GameSir X2s USB-C mobilusis valdiklis su telefono laikikliu

Pakelkite savo žaidimų patirtį į kitą lygį ir patogiai žaiskite AAA žaidimus. GameSir X2s yra pažangus mobilusis valdiklis, siūlantis tikslumą, patikimumą ir komfortą. Dėl Hall Effect technologijos lazdose ir trigeriuose prietaisas garantuoja iki 0,1 mm tikslumą ir pašalina dreifavimo problemą. Gumuotas paviršius leidžia tvirtai sukibti, o mechaninių mygtukų tarnavimo laikas siekia iki 3 milijonų paspaudimų. Gaminyje yra USB-C jungtis, kuri užtikrina suderinamumą su iPhone 15 serijos ir Android pagrindu veikiančiais įrenginiais.

Hall Effect technologija

„GameSir X2s“ naudoja „Hall Effect“ technologiją ir užtikrina iki 5 milijonų naudojimo ciklų, nesijaudinant dėl dreifo. Magnetiniai jutikliai garantuoja tikslų valdymą ir ilgaamžiškumą. „Hall Effect“ paleidikliai suteikia neprilygstamą sklandumą ir jautrumą. FPS ir veiksmo žaidėjams yra galimybė greitai perjungti į „Hair Trigger“ režimą, 2 sekundes laikant nuspaudę Capture + LT/RT mygtukus.

Turbo funkcija – daugiau jokio atsilikimo

Su GameSir X2s valdikliu kiekvieną žaidimą užbaigsite pergalingai. Valdiklis leidžia lengvai suaktyvinti Turbo funkciją, kuri užtikrina greitesnį fotografavimą be vėlavimo. Priekiniai silikoniniai mygtukai turi lietimui jautrų jungiklį, todėl juos naudoti itin patogu. LB ir RB yra su mikrojungikliais, kurie suteikia e-sporto, mechaninio pojūtį ir palaiko Turbo funkciją.

Raktas į žaidimų pasaulį

Žaiskite mėgstamus žaidimus ir išbandykite naujas galimybes. „GameSir X2s“ valdiklis palaiko įvairius žaidimus „iOS“ ir „Android“ platformose, užtikrindamas visišką naujausių žaidimų, tokių kaip „Genshin Impact“, „Minecraft“ ir „Call of Duty: Mobile“, palaikymą. Įrenginys taip pat palaiko debesies pagrindu veikiančias žaidimų platformas, įskaitant Xbox Game Pass, Nvidia GeForce Now, PS Remote Play ir kt. Sumušė naują rekordą ir nori pasigirti? Naudokite fotografavimo mygtuką ir pasidalykite pasirinkta žaidimo akimirka! Vos vienu paspaudimu galite padaryti ekrano kopiją kompiuterio ir „Android“ režimais.

Suasmeninkite savo programinę įrangą

Programėlė GameSir leidžia kurti asmeninius valdiklio profilius, tinkinti negyvas lazdelių ir trigerių zonas, keisti A/B, X/Y išdėstymą ir perjungti analoginį režimą į Hair Trigger režimą. Tai leidžia pritaikyti įrenginio veikimą, kad jis atitiktų jūsų žaidimo stilių.

Įkvėptas Nintendo 2DS

Retro stiliaus dizainas įkvėptas klasikinės Nintendo 2DS išvaizdos, todėl valdiklis jaučia nostalgiją. Tuo pat metu įrenginys išlaiko modernias funkcijas ir ergonomiką, kurios atitiks šių dienų žaidėjų poreikius. Kuriant GameSir X2s valdiklį daugiausia dėmesio buvo skiriama komfortui ilgų žaidimų seansų metu. Gumuotas, neslidus paviršius suteikia komfortą ir leidžia tvirtai sukibti net ir pačiomis intensyviausiomis žaidimo akimirkomis.

Puikus suderinamumas

Dėl USB-C jungties GameSir X2s suderinamas su Android įrenginiais ir 15 serijos iPhone telefonais, todėl galite sėkmingai jį naudoti su moderniais sulankstomais telefonais. Valdiklis palaiko įrenginius nuo 110 iki 168 mm ilgio ir garantuoja stabilų ryšį.

Į kainą įskaičiuota:

  • GameSir X2s mobilusis valdiklis
  • Išgaubtas silikoninis lazdelės dangtelis x2
  • Įgaubtas silikoninis lazdelės dangtelis x2
  • Vartotojo vadovas
Gamintojas Žaidimas Pone
Modelis X2s
Darbinė platforma iPhone 15 serija, Android telefonai
Ryšys USB-C jungtis
Hall Effect lazdos Taip
Hall Effect faderiai Tak
Mechaniniai mygtukai Tak
Įkraunama baterija Nėra
Turbo funkcija Tak
Guminis paviršius Tak
Suderinamumas Telefonai nuo 110 iki 168 mm ilgio
Matmenys 77,9 x 84,36 x 37,53 mm
Svoris 171,6 g
Prekė detaliau
GameSir
VN-44849
6936685221239
151 Prekės

Charakteristikos

Garantija
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e