Visos daugiausiai perkamos
  • Išparduota
Gaming Controller G8+ Bluetooh with Smartphone Holder
  • Gaming Controller G8+ Bluetooh with Smartphone Holder
  • Gaming Controller G8+ Bluetooh with Smartphone Holder
  • Gaming Controller G8+ Bluetooh with Smartphone Holder
  • Gaming Controller G8+ Bluetooh with Smartphone Holder
  • Gaming Controller G8+ Bluetooh with Smartphone Holder
  • Gaming Controller G8+ Bluetooh with Smartphone Holder

Žaidimų valdiklis G8+ Bluetooh su išmaniojo telefono laikikliu

VN-46463
GameSir
71,20 €
Su mokesčiais
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

GameSir G8+ Bluetooth mobilusis valdiklis su telefono laikikliu

GameSir G8+ Bluetooth su telefono laikikliu yra puikus įrankis visiems, ieškantiems pažangaus mobiliojo žaidimų valdiklio. Su išskirtiniu tikslumu, universalumu ir personalizavimo galimybėmis G8+ suteikia neprilygstamą žaidimų patirtį. Suderinamas su daugybe įrenginių, įskaitant telefonus, perjungimo pultus ir planšetinius kompiuterius, todėl jis yra visiškai lankstus ir patogus. Pakelkite savo mobiliųjų žaidimų patirtį į kitą lygį ir mėgaukitės visiška kiekvieno žaidimo kontrole!

Patogumas ir valdymas aukščiausio lygio

Sukurtas atsižvelgiant į mobiliuosius žaidėjus, „G8+“ siūlo patogias lazdeles ir mygtukus, užtikrinančius neprilygstamą komfortą ilgų žaidimų sesijų metu. Su tiksliai suderintomis GameSir Hall Effect jutiklio lazdelėmis valdiklis siūlo sklandų ir tikslų 360° valdymą, puikiai tinkantį bet kokiam žaidimui. Tai tarsi delne laikytum konsolės valdiklį su tokiu tikslumu ir patvarumu, kokio tikisi mobiliųjų žaidėjų.

Išskirtinis sklandumas ir reagavimas

GameSir G8+ yra daugiau nei paprastas valdiklis – tai įrankis, suteikiantis konkurencinį pranašumą. Valdiklis užtikrina sklandumą ir greitą reagavimą, kuris gali lemti pergalę bet kuriame žaidime. Funkcija Hair Trigger, pasiekiama paspaudus M+LT/RT mygtukus, leidžia akimirksniu persijungti į greito atsako režimą, kuris idealiai tinka FPS ir veiksmo žaidimams. Dėl antifrikcinių slydimo žiedų valdiklio lazdos veikia itin sklandžiai, sumažindamos susidėvėjimą ir prailgindamos valdiklio tarnavimo laiką.

Universalus suderinamumas ir personalizavimas

„GameSir G8+“ buvo sukurtas turint omenyje universalumą ir lankstumą. Dėl ištraukiamo tiltelio ir pakankamai vietos gale, valdiklis suderinamas su įvairiausiais telefonų modeliais nuo 110 iki 215 mm ilgio. Be to, „G8+“ yra suderinamas su „Switch“ pultais ir planšetiniais kompiuteriais, todėl galima žaisti įvairiuose įrenginiuose. Su keičiamomis magnetinėmis priekinėmis plokštėmis, lazdelių ir mygtukų perdangomis, žaidėjai gali pritaikyti valdiklį pagal savo unikalų žaidimo stilių pasirinkdami skirtingo aukščio vairasvirtes, pertvarkydami priekinius klavišus ir individualizuodami valdiklio išvaizdą.

Įtraukianti žaidimų patirtis ir pažangios funkcijos

GameSir G8+ valdiklis siūlo pažangią lytėjimo patirtį su dviem varikliais, kurie suteikia tiek stiprią, tiek subtilią vibraciją. Asimetriški trigeriuose esantys varikliai leidžia žaidėjams pajusti tikslią reakciją į šūvius ir smūgius, bet kuriam žaidimui suteikiant tikroviškumo. „Switch“ įrenginių giroskopo funkcionalumas ir pažadinimas vienu paspaudimu dar labiau pagerina valdymą ir tikslumą, kad žaidimas būtų įtraukiantis.

Išplėstinis valdymas ir pritaikymas

„GameSir G8+“ turi membraninius mygtukus su perjungiamu išdėstymu ir tinkinamomis raktų reikšmėmis, todėl žaidėjai gali visiškai pritaikyti valdymo konfigūraciją pagal savo pageidavimus. Lietimui jautrus D-pad jungiklis ir LB bei RB mygtukai užtikrina greitą veikimą su amortizacija, kad būtų galima tiksliai ir patogiai valdyti. „Turbo“ funkcija ir du atbulinės eigos mygtukai su kartojimo ir makrokomandomis leidžia žaidėjams lengvai pritaikyti valdiklį skirtingiems žaidimų žanrams.

Platus suderinamumas

Programėlė GameSir leidžia kruopščiai personalizuoti valdiklį, leidžianti atnaujinti programinę-aparatinę įrangą, reguliuoti lazdeles, suaktyvinti negyvas zonas, reguliuoti vibracijos intensyvumą ir kt. Be to, aparatinė įranga suderinama su tokiomis sistemomis kaip Android ir iOS, todėl galite mėgautis žaidimu beveik bet kuriame išmaniajame telefone.

Įtraukta

  • valdiklis
  • mažas mygtukas
  • pakelta mygtuko perdanga
  • apvalus mygtuko perdanga
  • 1 m USB-C laidas
  • padėkos kortelė
  • GameSir lipdukas
  • jurisprudencija
  • vartotojo vadovas
Gamintojas Žaidimas Pone
Modelis G8+
Suderinamumas Switch, iOS, Android, planšetiniai kompiuteriai, staliniai kompiuteriai
Ryšys „Bluetooth“ mobiliesiems įrenginiams, laidinis ir per belaidį raktą staliniams kompiuteriams
Suderinamų įrenginių ilgis 110-215 mm
Baterijos talpa 1000 mAh (500 mAh kiekvienoje pusėje)
6 ašių giroskopas taip
ABXY raktai membrana
Galiniai rakteliai 2
Speciali programa Žaidimas Pone
Matmenys 230 x 107 x 55 mm
Svoris 314 g
Prekė detaliau
GameSir
VN-46463
6936685221291
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e