Visos daugiausiai perkamos
Stand Nintendo Switch Genki Portable Kickstand 2
  • Stand Nintendo Switch Genki Portable Kickstand 2
  • Stand Nintendo Switch Genki Portable Kickstand 2
  • Stand Nintendo Switch Genki Portable Kickstand 2

Stovas "Nintendo Switch Genki Portable Kickstand 2

VN-45814
Genki
17,57 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kiekis
Sandėlyje

Sblizingas.lt - naujasdizainas.com
Aprašymas

Nintendo Switch laikiklis/stovas

„Genki Portable Kickstand 2“ yra universalus laikiklis, pakeičiantis jūsų „Nintendo Switch“ konsolės naudojimą. Tvirtas dizainas ir apgalvota konstrukcija Kickstand 2 užtikrina stabilumą ir komfortą, pagerina žaidimo kokybę ir patogumą naudoti priedus. Idealiai tinka tiek žaidimams, tiek kasdieniniam naudojimui – tai komforto ir funkcionalumo raktas.

Tvirta konstrukcija ir stabilumas

Kickstand 2 pagamintas iš tvirto sulankstomo metalo, kuris garantuoja stabilumą ir ilgaamžiškumą. Dėl tvirto pagrindo jis saugiai laiko „Nintendo Switch“ konsolę, todėl išvengiama netyčinio apvirtimo ar persijungimo. Dėl tvirtos konstrukcijos jis idealiai tinka intensyviems žaidimams ir kasdieniam naudojimui.

Paaukštintas dizainas

Novatoriškas Kickstand 2 dizainas pakelia konsolę aukštyn ir apačioje sukuria pakankamai vietos, kad priedai būtų naudojami be trukdžių. Dėl to stovas ne tik palaiko konsolę, bet ir leidžia nemokamai naudotis papildomais įrenginiais, tokiais kaip adapteriai ir laidai.

Reguliuojamas kampas ir patogumas

Kickstand 2 yra su mini kojele, kuri leidžia pagal poreikį reguliuoti žiūrėjimo kampą. Tai leidžia sumažinti kampą, o tai ypač naudinga naudojant ilgus įkrovimo laidus. Ši funkcija leidžia naudotis konsole dar patogiau ir pritaikyta individualiems poreikiams.

Gamintojas GENKI
Modelis 2 stovas
Matmenys 142 x 15 x 14 mm

Prekė detaliau
Genki
VN-45814
850001769594
50 Prekės
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e